Laou_95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νομίζω είμαι έτοιμη για αύριο!!!!!!!!
Ελπίζω να μπουν εύκολα και βατά θέματα.....
Πάω να φάω,να κάνω ένα γρήγορο μπανάκι και ύπνο!!!!!!!!!!!!!
Αύριο πάλι 6 παρά έχει ξύπνημα! Μια βδομάδα ακόμα....θα περάσει!!!!!!!!!!
Καλή επιτυχία αύριο στα θεωρητικόπουλα, και τους θετικο-τεχνολογικούς!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xkorko
Νεοφερμένος
Ναι, οι περισσότεροι έτσι κανουν. Και η πλάκα είναι ότι δεν το παραδέχονται. Βέβαια, κάποιοι το έκαναν εν τέλει αλλά τέλος πάντων...
αυτοί είναι που πατώνουν στο παράλληλο. Αν δεν πιάσεις τον παλμό του κειμένου, όπως είχα πει και πρωτύτερα, όλα τα άλλα...
Είμαι σε καλό σημείο, μου μένει δαρείος-σαχτούρης και μια επιφανειακή επανάληψη του μισαωρου παπαδιαμαντης. Έχω ελπίδες για ύπνο!
Guest 712911
Επισκέπτης
αυτοί είναι που πατώνουν στο παράλληλο. Αν δεν πιάσεις τον παλμό του κειμένου, όπως είχα πει και πρωτύτερα, όλα τα άλλα...
Δεν ξέρω τι έκαναν στην λογοτεχνία, πάντως πολλοί στο τέλος μάζεψαν πολλά μόρια. Οχι ότι το επικρίνω όλο αυτό, αλλά οκ έχω βαρεθεί να λέω για το αναξιοκρατικό σύστημα κτλ κτλ.
Go_for_it!
Δραστήριο μέλος
Πάμε για ένα 10 αύριο αοδε...
Γράψε και να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα! Βαθμός, ξεβαθμός, κόπιασες και μόνο και μόνο από αυτό σού αξίζουν συγχαρητήρια!
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Το θέμα φίλε μου είναι ότι κοπιασα παρά πολύ όπως και έδειξα παρά πολύ υπομονή και επιμονή με το ΑΟΔΕ και τώρα δε θυμάμαι τίποτα...Γράψε και να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα! Βαθμός, ξεβαθμός, κόπιασες και μόνο και μόνο από αυτό σού αξίζουν συγχαρητήρια!
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Έτσι ήμουν κι εγώ με τη βιολογία γενικής Ούτε καν ο ορισμός της ομοιόστασης δε θυμόμουν πώς άρχιζε, όταν έκανα επανάληψη. Όταν πήρα τα θέματα, όμως, όλα κομπλέΤο θέμα φίλε μου είναι ότι κοπιασα παρά πολύ όπως και έδειξα παρά πολύ υπομονή και επιμονή με το ΑΟΔΕ και τώρα δε θυμάμαι τίποτα...
Ακόμη κι αν κάτι δεν το θυμάσαι ακριβώς, γράψ'το στο περίπου, με δικά σου λόγια. Το πολύ-πολύ να σου κόψουν 1-2 μόρια. Αν αποδώσεις επαρκώς όλα τα δεδομένα που ζητούνται και χρησιμοποιήσεις τις απαραίτητες λέξεις-κλειδιά, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Άνθρωπος διορθώνει το γραπτό, όχι ρομπότ.
Go_for_it!
Δραστήριο μέλος
Το θέμα φίλε μου είναι ότι κοπιασα παρά πολύ όπως και έδειξα παρά πολύ υπομονή και επιμονή με το ΑΟΔΕ και τώρα δε θυμάμαι τίποτα...
Το θέμα είναι ότι με αυτές τις συνεχόμενες σκέψεις θα πείσεις στο τέλος τον εαυτό σου ότι όντως δε θυμάσαι τίποτα. Ασχολήσου με κάτι άλλο. Αν δε σε αγχώνει, μπορείς να ρίξεις ένα ξεφύλλισμα επιλεκτικά σε κάποια κεφάλαια με λίγη μουσική παράλληλα. Όπως και να'χει, να πας πολεμιστής στην εξέταση, χωρίς καθόλου τύψεις. Προσπάθησες και, ό,τι κι αν γίνει, αυτό δεν αλλάζει: προσπάθησες! Πάρ'το εγωιστικά!
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Πραγματικα δεν αντεχεται αλλο
Φοβαμαι και τις ασκησεις
Φοβαμαι
Guest 856924
Επισκέπτης
niightdreamer97
Νεοφερμένος
Dr.K
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ηθελα να βαλω τα κλαματα οταν αντικρισα το θεμα στη λογοτεχνια.. απελπισια και απογοητευση..
Επρεπε να πεσει η μοσχαρα, η κατσικα.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
LoThexristos
Νεοφερμένος
blackowl
Εκκολαπτόμενο μέλος
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Εσκισα το ΑΟΔΕ και τώρα νιώθω τύψεις..Τι διπολικα σύνδρομα είναι αυτα
Χαχαχαχα ότι να ναι...
Πάντως και το δικό μου βιβλίο δεν είχε περάσει καλά.
Από το πολύ ξεφύλλισμα σκίστηκαν μερικές σελίδες, κόπηκε στα 2-3 κομμάτια και η αδερφή μου το έκαψε με το μάτι της κουζίνας
Μετά δεν θυμάμαι τι το έκανα
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.