NikosDim
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καλά, πέρυσι αρχίσατε 28 Μαΐου, οπότε ήταν λογικό και επόμενο να πάει τόσο αργά.
Εμείς φέτος θα τελειώσουμε στις 29 Μαΐου, οπότε θα είναι σαφώς καλύτερα τα πράγμματα![]()
Δεν θα τελειώσετε 29 Μαιου.Θα τελειώσετε με τα ενδοσχολικα,με τα ειδικα μαθηματα και μετα βγουν οι βαθμοι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911
Επισκέπτης

Σήμερα καθώς περίμενα στον διάδρομο του φροντιστηρίου να μπω για μάθημα άκουγα που έλεγαν μέσα στην τάξη για το μηχανογραφικό, ότι το κάνουμε, λέει, μαζί με τον ιδιοκτήτη του φροντιστηρίου. Ισχύει γενικά αυτό; Δηλαδή, το κάνουν πολλοί ή εμάς είναι λίγο...;
Οχι - όχι και στο δικό μου το φροντιστήριο έτσι ήταν! χαχαχαχα και ο καθηγητής μου νόμιζε ότι θα ήμουν δύσκολη υπόθεση.

Αντε παιδάκια, να τα πάτε τέλεια και να περάσετε εκεί που θέλετε! Είναι υπέροχο συναίσθημα!

Edit: Και να θυμάστε ότι οι πανελλήνιες δεν καθορίζουν τίποτα και κανέναν!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

_Silence_
Διάσημο μέλος

Eυχαριστώ πολύ !Ο ίδιος ειναι το ξέρω επειδή δίνω δεύτερη φορά φέτος.

Φυσικά και δεν ισχύει τίποτα ! Τις βάσεις τις καθορίζουν απλά και μόνο οι επιδόσεις των μαθητών. Έστω θεωρητικά ότι όλοι οι αριστούχοι της τεχνολογικής γράψουν 15.000 . Τότε οι υπόλοιποι μαθητές έχουν γράψει <15.000 άρα και οι βάσεις των τεχνολογικών σχολών θα είναι <15.000 (δηλαδή δεν θα αυξηθούν.)Γράφουν ρε παιδιά στα sites ότι θα ανέβουν και άλλο οι βάσεις...είναι λογικό να λέγεται αυτό πριν βγουν οι επιδόσεις των μαθητών;;
Lovermusic
Νεοφερμένο μέλος

στην βιολογια γεν τα παραδείγματα που έχει πχ στην βίοσυσσώρευση ή στις τροφικες αλυσίδες τα μαθαίνουμε απέξω ???
Νομίζω όχι, απλά καν'τα 2-3 αναγνώσεις.

Νομίζω όχι, απλά καν'τα 2-3 αναγνώσεις.
Δεν υπάρχει δηλαδή περίπτωση να μας πουν να τους δώσουμε ένα παράδειγμα (και να πρέπει να γράψουμε του βιβλίου ?) ... εχει τύχει πότε κάτι παρόμοιο σε πανελλήνιες? ?

eyb0ss
Δραστήριο μέλος

Κανείς δεν ξέρει, πρέπει πρώτα να τελειώσουν οι πανελλαδικές και μετά να οριστικοποιηθεί μέχρι και το τελευταίο μηχανογραφικό πριν γίνει λόγος για εκτιμήσεις βάσεων.Ξερει κανεις τι θα γινει φετος με τις βασεις, γιατι ακουγεται οτι θα μειωθουν κατα 2.000 περιπου οι αριθμοι των εισακτεων στις σχολες πρωτης προτιμησης. Αληθευει;
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Δεν υπάρχει δηλαδή περίπτωση να μας πουν να τους δώσουμε ένα παράδειγμα (και να πρέπει να γράψουμε του βιβλίου ?) ... εχει τύχει πότε κάτι παρόμοιο σε πανελλήνιες? ?
τα παραδείγματα καλό είναι να τα ξέρεις σε περίπτωση που πέσουν. αλλά τα έχουν κυρίως για να μπορέσεις να λύσεις άσκηση (σου δείχνουν τον τρόπο δηλαδή).
Tonia96
Νεοφερμένο μέλος

Τα περσινα θεματα ηταν οτι πιο γελοιο μπορουσε να πεσει αλλα δυστυχως δεν ειχα ανοιξει βιβλιο και ετσι αναγκαστηκα να δωσω δευτερη χρονια! Δεν νομιζω να πεσει κανα τραγικο θεμα.. Ολο λενε.. Τουλαχιστον οι της θεωρητικης δε πρεπει να το φοβομαστε... πραγματα που δεν εχουμε ξανα δει ποτε μας δε πεφτουν... Τεχνολογικοι και Θετικοι την καλη μου επιτυχια!!!

Να πατε ολοι με ανεβασμενο ηθικο και πιστευοντας πως θα πετυχετε κι ολα καλα θα πανε

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

fadingfeather
Νεοφερμένο μέλος

Tonia96
Νεοφερμένο μέλος

οντως? ποσο ακομη? περσι που ηταν ευκολα τα θεματα αυξηθηκαν αρκετα! παλι θα ανεβουν?Οι βάσεις όντως αναμένεται να αυξηθούν λόγω της μείωσης των θέσεων για τους εισακτέους σε κάθε σχολή.
fadingfeather
Νεοφερμένο μέλος

Τίποτα δεν είναι σίγουρο, θα δείξει βέβαια και ο βαθμός δυσκολίας των θεμάτων. Απλά αυτό είναι το πιο πιθανό.οντως? ποσο ακομη? περσι που ηταν ευκολα τα θεματα αυξηθηκαν αρκετα! παλι θα ανεβουν?

Tonia96
Νεοφερμένο μέλος

Τίποτα δεν είναι σίγουρο, θα δείξει βέβαια και ο βαθμός δυσκολίας των θεμάτων. Απλά αυτό είναι το πιο πιθανό.![]()

bill38
Νεοφερμένο μέλος

fadingfeather
Νεοφερμένο μέλος

ξερει κανενας τι θα γινει με τις στρατιωτικες σχολες??? εχω αρχισει να αγχωνομαι και για αυτο....
πόσο περισσότερο να ανέβουν οι άμοιρες?

Tonia96
Νεοφερμένο μέλος

πφφφ... περσι η σχολη που θελω ειχε 12.900 και φετος 14... αν ανεβει κι αλλο με βλεπω σε κανα ιεκ ζαμπονοκοπτικης...πόσο περισσότερο να ανέβουν οι άμοιρες?μην αγχώνεσαι οι θέσεις για τον στρατό οι ίδιες είναι σχεδόν κάθε χρόνο.
![]()

κι εγω κατι τετοιο ξερω για στρατιωτικες...!
bill38
Νεοφερμένο μέλος

never give up
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν μπορώ και να συγκεντρωθώ εύκολα!
Από τη μία έχω αγχωθεί, από την άλλη λέω ότι είναι απλά κάποιες εξετάσεις, δεν έγινε και τίποτα! Άντε να τελειώνουμε, γιατί δεν αντέχω άλλο!
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Ναι ρε παιδί μου, αλλά μέχρι να τελειώσουμε τις ενδοσχολικές θεωρώ ότι θα έχει διορθωθεί το 80-90% των γραπτών, σε αντίθεση με την περσινή χρονιά που τα χρονικά όρια ήταν ασφυκτικά (και γι'αυτό χρειάστηκε επιμήκυνση του σχολικού έτουςΔεν θα τελειώσετε 29 Μαιου.Θα τελειώσετε με τα ενδοσχολικα,με τα ειδικα μαθηματα και μετα βγουν οι βαθμοι.

Για τη βιοσυσσώσρευση μάθε το, γιατί θα σου χρειαστεί ως δικαιολόγηση στις ασκήσεις (θα το παραφράζεις, βέβαια, ανάλογα με τα δεδομένα της άσκησης).στην βιολογια γεν τα παραδείγματα που έχει πχ στην βίοσυσσώρευση ή στις τροφικες αλυσίδες τα μαθαίνουμε απέξω ???
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.