niightdreamer97
Νεοφερμένος
Καλημέρα!!! Παιδια, ειχα αυτές τις μέρες την ιστορια επαναληψη εφ'ολης της ύλης! Ξεκίνησα με καθε κεφάλαιο χωριστά, και τωρα που τα πηρα απο την αρχή βλεπω οτι αρκετά πράγματα είτε τα αποδιδω με δικά μου λογια είτε δεν τα λεω καθόλου !!! Πως ειναι δυνατόν να τα θυμόμαστε ολα στο τελος; Εσείς πως τα διαβάζετε;
To ίδιο ακριβώς είπα στην καθηγήτρια μου χθες και μου είπε οτι έιναι λογικό να συμβαίνει αυτό στις επαναλήψεις εφ'όλης της ύλης γιατί η ύλη στην ιστορια ειναι τεράστια καιι όταν πας να την κάνεις όλη μαζι απλά χάνεσαι Μου είπε οτι ως προς αυτό,εφόσον τα ξερω αρκετα καλα μόλις δω την ερώτηση στις πανελληνιες θα το θυμηθώ(αν δεν εχω λιποθυμήσει ) .Μονο με συνεχείς επαναλήψεις.Εμένα προσωπικά με βοηθαει να τα λέω πολλες φορες και να τα γράφω.Επισης απο την Κυριακη ξεκινησα να κανω ενα κεφαλαιο επαναληψη την ημερα και μιας και τα είχα κανει πριν μια βδομαδα για τον ΟΕΦΕ βλεπω οτι μου βγαινουν απο μονα τους τωρα!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miss marple
Πολύ δραστήριο μέλος
στα λατινικα τα καταφερνω και στην γραμματικη και στο συντακτικο..οχι αριστα αλλα τα περισσοτερα σωστααα
ε τοτε γιατι μιλαμε?? μια χαρα!!! αν εισαι οκ στα λατινικα, την ιστορια, τη βιολογια, την εκθεση που την ειχες και στην προηγουμενη σου κατευθυνση, εχεις περιθωριο για οσα λαθη θες σε αρχαια και λογοτεχνια!! -βεβαια, ευχομαι να μη το χρειαστεις το περιθωριο!! -
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
8theo1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θέλω να πω πως τις προηγούμενες χρονιές -τουλάχιστον οσο ξέρω από το σχολείο μου και για παιδιά που μετακινούνται με λεωφορεία επειδή μένουν σε γειτονικά χωριά- οι μαθητές μπορούσαν να κατέχουν κινητό αλλά να είναι απενεργοποιημένο και να αφήνεται στην έδρα που κάθεται ο ένας καθηγητής-επιτηρητής....Και λέω πειραματαζωα οτι είμαστε γιατί συμπεριφέρονται λες και είναι μπαμπούλες, κόβουν τις μετεγγραφές ενώ πέρυσι είχε γίνει το αλαλούμ , δεν μας επιτρέπουν να ξαναδώσουμε πανελλήνιες και μόνο το 10% επιτρέπεται....Δεν θεωρείτε λοιπόν πως είμαστε πειραματόζωα και κάπως αδικημένοι συγκριτικά με άλλες χρονιες;;;;
Κατά πόσο ισχύει ότι δε θα μπορούμε να ξανά δώσουμε με το παλιό; ....
Metal Hammer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πλάκα κάνουμε???
niightdreamer97
Νεοφερμένος
Από που προκύπτει το γεγονός πως δεν θα μας αφήσουν να ξαναδώσουμε???
Πλάκα κάνουμε???
what?!
ΔΕΣΜΗ3
Νεοφερμένος
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχετε κανονισει διακοπες?
elinaki97
Νεοφερμένος
PiDefiner
Δραστήριο μέλος
jj!
Τιμώμενο Μέλος
(Κωλόφαρδη η θεωρητική της γενιάς του '96, btw. Αν έπεφταν τα θέματά τους, εγώ θα έγραφα 20 )
Guest 824270
Επισκέπτης
Οντως τα δικα μας περσυ ηταν βατα... κι εγω τα Ηθικα Νικομαχεια ηθελα να πεσουν... τα λατρευα!
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Ασχετο αλλα θελω να το ρωτησω
Εχετε κανονισει διακοπες?
Καμια εκδρομουλα (αναλόγως και με το που περναμε θα δούμε το που, μη πάμε στο ίδιο μέρος, δε λεει ) και διαμονή σε σπίτι συγγενή. Για νησιά κι έτσι no money. Ευτυχώς θάλασσα έχουμε και δω.
Αγγελοκρουσμενη
Νεοφερμένος
Κωνσταντίνα0506
Νεοφερμένος
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Μακάρι να πέσει, αλλά δύσκολα δεδομένου ότι έπεσε το 2012 παρεμφερές θέμα
Εγώ θέλω διαδίκτυο ή γενικότερα κάτι για την τεχνολογία. Να είναι νεανικό το θέμα ρε παιδί μου
Κωνσταντίνα0506
Νεοφερμένος
PiDefiner
Δραστήριο μέλος
Edit: Τόσους μήνες συνήθισα να λύνω και να διαβάζω τα πάντα όρθιος. Τι θα κάνω στις Πανελλαδικές έτσι και καθίσω;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.