https://www.dikaiologitika.gr/eidhse...sekinoyn-oi-panellinies-2015-olo-to-programma
63 ημέρες έμειναν...!!!
Υ.Γ : Αναφέρομαι προς θεωρητικούς...Λίγο η ιστορία με τσάντισε που είναι τελευταίο μαθημα αλλά και πάλι δεν πειράζει...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Μας παραθετουν τέτοια χαρτιά πριν δώσουμε;Καλησπερα παιδια.
Να σας ρωτησω κατι..σας εχουνε δωσει στο σχολειο καποιο χαρτι για να δηλωσετε αν ανηκετε σε καποια κατηγορια π.χ. πολυτεκνος,τριτεκνος,αδελφια που σπουδαζουν κ.λ.π.?
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Μας παραθετουν τέτοια χαρτιά πριν δώσουμε;
Προφανώς και όχι..
Τι να τα κάναν άλλωστε ;
Elpinikh
Νεοφερμένος
Efi1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλή επιτυχία σε όλους. Έμειναν και επίσημα 2 μήνες, και ήδη με καταλαμβάνει μια απαισιοδοξία εκείνη που με κατέλαβε και πέρυσι, μια και δίνω 2η φορά.
-Διάβαζα το πρόγραμμα, και είδα ότι έχουν ως 2ο μάθημα τα γενικής(βιολογία, μαθηματικά κτλπ)...Δεν είναι μάλλον ατυχής επιλογή?
-Τι λέτε?
Καλησπέρα παιδιά.
Καλή επιτυχία σε όλους. Έμειναν και επίσημα 2 μήνες, και ήδη με καταλαμβάνει μια απαισιοδοξία εκείνη που με κατέλαβε και πέρυσι, μια και δίνω 2η φορά.
-Διάβαζα το πρόγραμμα, και είδα ότι έχουν ως 2ο μάθημα τα γενικής(βιολογία, μαθηματικά κτλπ)...Δεν είναι μάλλον ατυχής επιλογή?
-Τι λέτε?
Μμμ νομίζω θα διαφωνισω.. καλό είναι 2ο μάθημα γτ έχουμε μόνο μιαμισι μέρα να το διαβάσουμε. .ούτως ή άλλως συνήθως τα γενικής μπαίνουν 2α..!!
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Πρώτη βδομάδα δίνεται τα πιο εύκολα και μετά έχετε ΣΚ να δώσετε τα δύσκολα της κατεύθυνσης
Efi1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μμμ νομίζω θα διαφωνισω.. καλό είναι 2ο μάθημα γτ έχουμε μόνο μιαμισι μέρα να το διαβάσουμε. .ούτως ή άλλως συνήθως τα γενικής μπαίνουν 2α..!!
Σωστά απλώς το λέω από την άποψη για το τι θα διαβάσει κανείς την τελευταία εβδομάδα πριν των πανελλαδικών...
Και πέρυσι γενικής ήταν 2ο μάθημα?
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Μια χαρά είναι το πρόγραμμα. Η ιστορία βρίσκεται στην ιδανικότερη θέση που θα μπορούσε να βρίσκεταιΒγήκε και επίσημα το πρόγραμμα των πανελληνίων με τα μαθήματα που δίνονται κάθε φορά!!!
https://www.dikaiologitika.gr/eidhse...sekinoyn-oi-panellinies-2015-olo-to-programma
63 ημέρες έμειναν...!!!
Υ.Γ : Αναφέρομαι προς θεωρητικούς...Λίγο η ιστορία με τσάντισε που είναι τελευταίο μαθημα αλλά και πάλι δεν πειράζει...
Σωστά απλώς το λέω από την άποψη για το τι θα διαβάσει κανείς την τελευταία εβδομάδα πριν των πανελλαδικών...
Και πέρυσι γενικής ήταν 2ο μάθημα?
Ναι και περσυ αν δεν κάνω λάθος..αλλά εντάξει βιολογία βγαίνει σε μιαμισι μερα
Τέλος πάντων....Θα προτιμούσα την βιολογία να ήταν αλλά αυτό είναι πρακτικά αδύνατο!!!Μια χαρά είναι το πρόγραμμα. Η ιστορία βρίσκεται στην ιδανικότερη θέση που θα μπορούσε να βρίσκεται
Stavri_
Τιμώμενο Μέλος
Δε θέλω ηττοπάθεια, δε θέλω απελπισία,
η νίκη πλησιάζει για τη δοκιμασία!
Δυο μήνες μείναν μοναχά, κουράγιο τελειώνει
ετούτο το μαρτύριο θα σκορπιστεί σα σκόνη!
Πίστη και δύναμη ζητώ να σας χαρακτηρίζει,
πάντα ο τολμηρός στο τέλος θα κερδίζει!
Και να θυμάστε φίλοι μου και τούτο ακόμα πάντα,
η λέξη "καθοριστική", είναι απλά λεζάντα!
Γιατί οι Πανελλήνιες δεν είναι και το τέλος,
παρά μονάχα της ζωής ένα μικρό μας, σκέλος!
Καλή Τύχη και με εμπιστοσύνη στους Εαυτούς σας!
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλή μας δύναμη λοιπόν!
Gate4
Επιφανές μέλος
Ααααα και συ; Μπράβο ρε είμαστε πολλοί τελικά. Εγώ όταν είδα το πρόγραμμα θυμόμουν τα περσινά την αγωνία και όλα με έπιασε ένα αγχος. Μπορεί ίσως γιατί φέτος δίνει η κολλητή μου..συμμερίζομαι το άγχος σας για τις Πανελλαδικές εξετάσεις (και ως άτομο που πέρασα και από τη δοκιμασία αυτή εις διπλούν)
Παιδιά λίγο έμεινε φορτσάρετε και όλα καλά θα πάνε!
Εγώ σκέφτομαι να διαβάσω αρχαία που είναι τεράστια η ύλη και δεν το χω και πολύ και να αφιερώσω μόνο την τελευταία μέρα πριν τις πανελληνιες για διάβασμα εκθεσης ...από την άλλη δεν ξέρω (να μας πουν τι είχαν κανει και οι παλαιότεροι) αν είναι καλό να διαβάσω μόνο ένα μάθημα τις μερες αυτες
Metal Hammer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με βλέπω 1,5 μέρα άυπνο να κάθομαι πάνω από το βιβλίο πριν πάω να δώσω.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Μια χαρά είναι το πρόγραμμα. Η ιστορία βρίσκεται στην ιδανικότερη θέση που θα μπορούσε να βρίσκεται
Ουτε καν..περσυ εκει που ηταν (τελευταια) μας δωσανε και μπολικες μερουλες ΣΧΕΤΙΚΑ για να βγει παλι ολη!!
edit: Τωρα το ειδα μια χαρα ειναι τελευταια
Guest 712911
Επισκέπτης
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.