kpap12
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LoThexristos
Νεοφερμένος
Και εγώ νομική στόχευα αλλά φέτος τα θέματα -ειδικά στα Αρχαία -ήταν δύσκολα....Προσωπικά έχω πιθανότητες για Νομικη Δ.Π.Θ. , η οποία σχολή θα πέσει γύρω στο 17.900..Τώρα για Νομική Ε.Κ.Π.Α -Α.Π.Θ. δε νομίζω ότι θα είναι αισθητή η πτώση των βάσεών τους ....καλο μεσημερι!ενδιαφερομαι για Νομικη.Τι πιστευετε για τις φετινες βασεις ;
eva kan
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλο μεσημερι!ενδιαφερομαι για Νομικη.Τι πιστευετε για τις φετινες βασεις ;
Και γω για την ίδια σχολή ενδιαφέρομαι! Μην περιμένεις μεγάλη πτώση! Το πολύ να πέσουν 100 μορια! Εκτός αν θες κομοτηνης που θα πέσει λίγο περισσότερο από τις άλλες!
LoThexristos
Νεοφερμένος
Θελω να πιστευω οτι οι βασεις θα ειναι αναλογες με του 13
Δεν θα είναι ίδιες το μόνο σίγουρο , καθώς τα δεδομένα της πρόσβασης κατα το παρόν έτος είναι πολύ διαφορετικά από το 2013...Βλέπε μείωση εισακτέων , ανα σχολή -σε δύο μήνες θα ξέρουμε
Αμα καποιος γραψει γυρω στο 18,500 πιστευεις οτι δεν εχει ελπιδες;Και εγώ νομική στόχευα αλλά φέτος τα θέματα -ειδικά στα Αρχαία -ήταν δύσκολα....Προσωπικά έχω πιθανότητες για Νομικη Δ.Π.Θ. , η οποία σχολή θα πέσει γύρω στο 17.900..Τώρα για Νομική Ε.Κ.Π.Α -Α.Π.Θ. δε νομίζω ότι θα είναι αισθητή η πτώση των βάσεών τους ....
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Αμα καποιος γραψει γυρω στο 18,500 πιστευεις οτι δεν εχει ελπιδες;
Πιστεύω ότι κάποιος με λίγα παραπάνω από 18,500 θα περνάει Αθήνα.
LoThexristos
Νεοφερμένος
Αρχικά να ξεκαθαρίσω την θέση μου . ¨Οι εκτιμήσεις που κάνουμε δεν έχουν λογικό υπόβαθρο , απλώς είναι υποθέσεις με καθαρά δεοντολογικό χαρακτήρα. Κοίτα άμα έχεις βγάλει γύρω στο 18.500 φέτος την Νομική την έχεις στο τσεπάκι . Για Αθήνα δεν ξέρω , αλλά Κομοτηνή σίγουρα. Πάντως το τμήμα του Ε.Κ.Π.Α. πέραν του οτι έχει ''ιστορία στις πλάτες του '' δεν είναι και το καλύτερο , λόγο καταλήψεωνΑμα καποιος γραψει γυρω στο 18,500 πιστευεις οτι δεν εχει ελπιδες;
eva kan
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και γω για οικονομικούς λόγους ήθελα απθ αλλά μάλλον δεν την πιάνω! μέχρι να βγουν οι βάσεις τίποτα δεν είναι σίγουρο! Πάντως προσωπικά δεν πιστεύω ότι εκπα και απθ θα πέσει πάνω από 100 μόρια αν και τα θέματα ήταν πιο δύσκολα από το 2013! Τώρα Κομοτηνή εγώ δεν θα δηλώσω οπότε δεν με ενδιαφέρει! 18.500 σίγουρα πιάνεις Κομοτηνής!Για καθαρα οικονομικους λογους θελω Αθηνα.
damn
Πολύ δραστήριο μέλος
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Οι Πανελλήνιες 2015 έληξαν.Το thread κλειδώνεται .Καλη φοιτητική ζωή σε όλους!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.