Δημοσιοκαφρος-γραφος
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mary_lou thess
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μια ερώτηση εσείς όταν τελειώσετε τα φροντιστήρεια τώρα στα καλοκαιρινά θα ξεκουραστείτε μια βδομάδα ή θα ξεκινήσετε κατευθίαν
οχι μονο 1 βδομαδα βρε.. εγω θα κλεισω τα παντα απο τις 15 ιουλιου με 15 αυγουστου.. πρεπει να ξεκουραστεις αρκετα αλλιως θα τα παρατησεις απ'τα Χριστουγεννα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
TimeLady
Νεοφερμένος
σε καταλαβαινω απολυτα! κι εγω μεσα στο αγχος ειμαι...τι κατευθυνση εισαι?Με έχει πιάσει άγχος από τώρα...
Νομίζω οτι δεν πάω καλά
Schoolmate
Εκκολαπτόμενο μέλος
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
x4r7s
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΕλευθεριⒶκος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδιά για πείτε για πρόγραμμα πως διαβάζετε; Ας γράψει κάποιος σωστό πρόγραμμα διαβάσματος. (Τεχνολογική Κατεύθυνση)
Θα σου πω μονο για μαθηματικα και φυσικη γιατι ειμαι θετικη. Η φυσικη δεν μου παιρνει πολυ ωρα, 45 λεπτα μαξ, βεβαια ειναι και αναλογως τι εχω να διαβασω και ποσες ασκησεις να λυσω. Μαθηματικα χρειαζομαι περιπου 1-1:30 ωρα.
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Απλα εβαζα νουμερα στον υπολογισμο μοριων για να δω πως δουλευει και μου βγαζε αλλα για το 2ο αλλα για το 3οΔεν χάνεις μόρια απλά αντί για τη βιολογία κατεύθυνσης και τη χημεία, συντελεστή έχουν η Φυσική κατεύθυνσης (0.7) και τα Μαθηματικά κατεύθυνσης (1.3)
Μαλλον σχετιζεται με τον βαθμο στο μαθημα βαρυτητας
Filippos14
Εκκολαπτόμενο μέλος
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Παιδες αφηστε το διαβασμα σημερα γιατι εχει αμερικη vs βελγιο και ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΟΥΒΑ ΣΗΜΕΡΑ.
τι τραβατε κι εσεις... εχετε και διαβασμα εχετε και μουντιαλ....
Filippos14
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω φετος εδινατι τραβατε κι εσεις... εχετε και διαβασμα εχετε και μουντιαλ....
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Εγω φετος εδινα
οι υπολοιποι τοτε
Filippos14
Εκκολαπτόμενο μέλος
οι υπολοιποι τοτε
Και τον χειμωνα εχει μουντο-basket νομιζω
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
ΕλευθεριⒶκος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Λες να πάρω το ρίσκο, ε; Ίσως κάνω επαναλήψεις και ξεκινήσω Αύγουστο τότε
Gate4
Επιφανές μέλος
Μην αγχώνεσαι! Και άλλα παιδιά δεν έκαναν θερινά και ξεκίνησαν τον Αύγουστο. Αν το θες τόσο πολύ μπορείς να αρχίσεις στα μαθηματικά τους μιγαδικούς (δεν είναι τίποτα τραγικό) και λύσε ασκήσεις. Φυσική ξεκίνα από τις ταλαντώσεις με ένα βοήθημα αν θες. Επίσης αν έχεις τίποτα κενά σε κάτι που θες να τα καλύψεις έχεις χρόνο το καλοκαίρι. Ηρέμησε όμως πρώτα από όλα και ξεκουράσου. Έχεις μεγάλη χρονιά μπροστά σου.Θέλω λίγο. Βασικά, Μαθ. μπορώ να κάνω γτ είναι τζίνιους και τα θυμάται καλά αλλά Φυσική για τις ταλαντώσεις δεν τον πολυεμπιστεύομαι.
Λες να πάρω το ρίσκο, ε; Ίσως κάνω επαναλήψεις και ξεκινήσω Αύγουστο τότε
ΕλευθεριⒶκος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Μην αγχώνεσαι! Και άλλα παιδιά δεν έκαναν θερινά και ξεκίνησαν τον Αύγουστο. Αν το θες τόσο πολύ μπορείς να αρχίσεις στα μαθηματικά τους μιγαδικούς (δεν είναι τίποτα τραγικό) και λύσε ασκήσεις. Φυσική ξεκίνα από τις ταλαντώσεις με ένα βοήθημα αν θες. Επίσης αν έχεις τίποτα κενά σε κάτι που θες να τα καλύψεις έχεις χρόνο το καλοκαίρι. Ηρέμησε όμως πρώτα από όλα και ξεκουράσου. Έχεις μεγάλη χρονιά μπροστά σου.
Πολύ ενθαρρυντικό το μήνυμα αυτό από μια που τα έχει περάσει ήδη. Thanks
Αυτό με τα βίντεο θα το κοιτάξω right away και αν είναι από 1 Αυγούστου σιγά σιγά θα ξεκινήσω Μιγαδικούς κ με βίντεο Ταλαντώσεις σε χαλαρούς ρυθμούς. Ωραίος ρεΜπορεις να βρεις στο youtube βιντεο απο διαφορα φροντιστηρια για τα μαθηματα. Εγω τουλαχιστον ετσι την εβγαλα τις προηγουμενες 2 χρονιες που δεν πηγαινα φροντ. Παρε κανα βοηθημα και ο,τι απορια εχεις την ρωτας εδω στην τελικη. Γενικοτερα, ριξε μια ματια σε ολα τα βιβλια, δεν εχεις να χασεις κατι.
Until then, επαναλήψεις...
Καλό διάβασμα κ καλή ξεκούραση πρωτίστως να 'χουμε
Vivian.
Δραστήριο μέλος
Ελεύθερο πολυ καλά πιστεύω, γραμμικό όχι όσο καλά ήθελα, αλλά σε σχέση με άλλους ίσως λίγο καλύτερα. Δύσκολα έβγαινε τέλεια σε έξι ώρες, πολλοί αντιμετωπίσαμε προβλήματα... Γενικά, ήταν κουραστικές μέρες για εμένα που χρειάστηκε να ανεβω Θεσσαλονίκη
Να περιορίσετε το άγχος,δεν κάνει καλό!
Congats
Καλό καλοκαίρι να έχεις και καλή φοιτητική ζωή από Σεπτέμβρη
σε καταλαβαινω απολυτα! κι εγω μεσα στο αγχος ειμαι...τι κατευθυνση εισαι?
Τεχνολογική και τρελαίνομαι.
(κυριολεκτικά)
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.