meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

σε ευχαριστωτου πατακη ειναι θεματογραφια με αγνωστα ?
Οχι, για το γνωστο. Για το αγνωστο ειχε την θεματογραφια της ελληνοεκδοτικης, συγκεκριμενα του Σαχπεκιδη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτο που εχεις να κανεις ειναι να πας σε ενα μεγαλο βιβλιοπωλειο και να δεις ποια βιβλια ταιριαζουν περισσοτερο στον τροπο διαβασματος σου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Άντε να ξεκουραστουμε
Κατερίνα*22
Νεοφερμένο μέλος

η βιολογια ειναι θανατος
Αν μιλας για την γενικης ,εγώ τουλάχιστον την βρίσκω ενδιαφέρουσα μέχρι στιγμης

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Αχ και βαχΞεκίνα τότε από λίγες σελίδες και σιγά σιγά αύξανε την ποσότητα που διαβάζεις μέχρι να φτάσεις στο σημείο που εσύ θεωρείς ότι είσαι οκ. Νωρις είναι ακόμη. Προλαβαίνεις.
Το συγκεκριμένο κομμάτι που λες ναι. Εγώ το είχα μάθει και στο σχολείο μας είχε πει να μην αφήνουμε σχεδόν τίποτα. Ακόμη και τις φράσεις στα αρχαία αν είναι μικρές.

Είδα στο study4exams τι ερώτηση μπορεί να βγει από αυτή την παράγραφο:
Με ποιον τρόπο ελέγχει ο Σωκράτης τον χρησμό που του δόθηκε από το μαντείο, σύμφωνα με το απόσπασμα από την πλατωνική Απολογία;
Απάντηση:

Εγώ θα διασκεύαζα το χωρίο για να απαντήσω, πάντως.
Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Όπως το είχα φανταστείΤην ιστορία και τα λατινικά θα τα διαβάζω με ευχαρίστηση και ούτε θα καταλαβαίνω πότε περνάει η ώρα και τα αρχαία θα μου σπάνε τα νεύρα
(γνωστό)
Πράγματι η ιστορια ηταν το αγαπημένο μου (όχι όταν έπρεπε να βγάλω πολλή ύλη σε λιγο χρόνο) και τα λατινικα απο ενα σημείο και μετα γίνονταν μηχανικά.. Ε το γνωστό όντως κάποτε ειναι ωραίο και ενδιαφέρον (βλ ηθικά) και κάποτε βαρετό σε σημείο αυτοκτονίας (βλ πρωταγορας).. Αλλα αν βρεις σύστημα νωρίς και το διατηρήσεις δεν υπαρχει θέμα..
Και για να επανορθώσω για ενα σχόλιο που έγινε πριν και προφανώς κάποιοι το παρεξήγησαν, γνωρίζω απόλυτα τη θέση σας και ειμαι απόλυτα ανοιχτή σε καθε απορία σε μαθηματα ή σε οτιδήποτε άλλο σας απασχολεί (κατα προτίμηση θεωρητικούς

christos365
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μαθηματικά γεν.: 1,5 ωρα
Φυσική κατ.: 3 ωρες
Εκθεση : 2 ωρες
ΑΟΘ.: 1,5 ωρα
Ρε παιδιά εμένα μου φενοντε λίγες .. εσείς τι λέτε ??
vasilakis13
Δραστήριο μέλος

blackorgrey
Εκκολαπτόμενο μέλος

Λείπουν άλλα 2 μαθήματα ΑΟΔΕ ΑΕΠΠ ή βιολογία χημείαΜαθηματικα κατ.: 4 ωρες
Μαθηματικά γεν.: 1,5 ωρα
Φυσική κατ.: 3 ωρες
Εκθεση : 2 ωρες
ΑΟΘ.: 1,5 ωρα
Ρε παιδιά εμένα μου φενοντε λίγες .. εσείς τι λέτε ??
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

σήμερα σταμάτησα για καλοκαίρι.
Άντε να ξεκουραστουμε
δε θα διαβασεις καθολου?
damn
Πολύ δραστήριο μέλος

christos365
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σε σχέση με αυτές που κάνω εγώ οι δικές σου κι εμένα μου φαίνονται λίγες, ιδιαίτερο κάνεις ή φροντιστηριο?
Φροντιστήριο κάνω .. και όταν μου είπε το πρόγραμμα παραξενευτικα λίγο ..
Λείπουν άλλα 2 μαθήματα ΑΟΔΕ ΑΕΠΠ ή βιολογία χημεία
ΑΟΔΕ και ΑΕΠΠ δεν θα κανω .. Εννοώ λίγες ώρες δεν ειναι??? μαθηματικά μονο 4 φυσικη μονο 3 μαθηματικα γεν. μονο 1,5 ωρα

blackorgrey
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κοίτα εφόσον είσαι τεχνολογική έπρεπε 5 ώρες μαθηματικά κατεύθυνσης ή 6 δεν θυμάμαι και ακριβώς τι κάναμε εμείς πέρσι στα καλοκαιρινά και φυσική νομίζω κάναμε 4 ώρες.Τώρα μαθηματικά γενικής ξεκίνησα απο Σεπτέμβρη οπότε 1,5 ώρα από τώρα είναι καλά.ΑΕΠΠ μην το παραμελήσεις δεν είναι και τόσο εύκολο μάθημα όσο το θεωρούνεΑΟΔΕ και ΑΕΠΠ δεν θα κανω .. Εννοώ λίγες ώρες δεν ειναι??? μαθηματικά μονο 4 φυσικη μονο 3 μαθηματικα γεν. μονο 1,5 ωρα![]()
christos365
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μηπως να αλλάξω φροντ. τωρα που ειναι νωρίς ...

Gate4
Επιφανές μέλος

Εμείς κάναμε 5 ώρες μαθηματικά και 4 ώρες φυσική πάντως..AEΠΠ απο Σεπτέμβρη τωρα ... ναι και εγω για μαθηματικά και φυσικη ανησυχώ αλλα ρώτησα και μου είπαν ετσι ειναι τα τμήματα με 4 ωρες μαθηματικα και 3 ωρες φυσικη δεν αλαζει αυτο και το Σεπτέμβρη μου ειπε πάλι ετσι θα είναι ...
Μηπως να αλλάξω φροντ. τωρα που ειναι νωρίς ...![]()
Peace_
Τιμώμενο Μέλος

ΑΟΔΕ και ΑΕΠΠ δεν θα κανω .. Εννοώ λίγες ώρες δεν ειναι??? μαθηματικά μονο 4 φυσικη μονο 3 μαθηματικα γεν. μονο 1,5 ωρα
Και εγώ μαθηματικά και φυσική τόσο έκανα, και είμαι πολύ ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα. Σε πληροφορώ ότι βγάλαμε την ύλη το Γενάρη και στα δύο μαθήματα. Προέχει το προσωπικό διάβασμα, κατά τη γνώμη μου.

transient
Πολύ δραστήριο μέλος

Φαίνεται ότι ήθελες πολύ να το πεις :pMακάρι να μη γράφουμε στο ''Πανελλήνιες 2015'' (Άσχετο.)
Filippos14
Εκκολαπτόμενο μέλος

AEΠΠ απο Σεπτέμβρη τωρα ... ναι και εγω για μαθηματικά και φυσικη ανησυχώ αλλα ρώτησα και μου είπαν ετσι ειναι τα τμήματα με 4 ωρες μαθηματικα και 3 ωρες φυσικη δεν αλαζει αυτο και το Σεπτέμβρη μου ειπε πάλι ετσι θα είναι ...
Μηπως να αλλάξω φροντ. τωρα που ειναι νωρίς ...![]()
Δεν εχει σημασια ποσες ωρες κανεις καθε μαθημα,δεν υπαρχει περιπτωση ο καθηγητης να στα βαλει με το ζορι στο κεφαλι,αν διαβασεις και ασχοληθεις τοτε ολα καλα,δεν εχει να κανει με τις ωρες.
panossalonika
Νεοφερμένο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.