ΕλευθεριⒶκος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστω για την διευκρινηση !!Όχι. Ο καταμερισμός των μαθημάτων είναι θέμα του φροντιστήριου.
Εμείς, για παράδειγμα, κάναμε Μαθηματικά και Φυσική κατεύθυνσης με 2 καθηγητές (σε κάθε μάθημα).
Μαθηματικά, ο πρώτος μας έκανες Μιγαδικούς, Συναρτήσεις, Συνέχεια, Κανόνες Παραγώγισης και Συνάρτηση Ολοκλήρωμα. Ο δεύτερος έκανες Όρια, Ορισμό Παραγώγου, Ορισμένο και Αόριστο Ολοκλήρωμα. Με τον δεύτερο καθηγητή ξεκινήσαμε μάθημα, αφού είχαμε βγάλει τις συναρτήσεις με τον πρώτο. Δηλαδή, από τα Όρια και μετά, κάναμε 2 διαφορετικά κεφάλαια της ύλης ταυτόχρονα.
Φυσική, με τον πρώτο καθηγητή κάναμε θεωρία και 3ο/4ο θέμα (ασκήσεις), με τον δεύτερο κάναμε 2ο θέμα (επιλογή σωστής απάντησης και αιτιολόγηση).
Η ύλη της άλγεβρας είναι εντελώς διαφορετική από την ύλη της ανάλυσης και, συνεπώς, δίνεται η δυνατότητα να διδαχθεί παράλληλα. Σκέψου το σαν δύο εντελώς διαφορετικά μαθήματα. Φαντάσου, σε εμάς, που έχουμε 3 διαφορετικά φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, ακολουθούνται 3 διαφορετικά συστήματα. Το 1ο είναι το δικό μας, το 2ο ξεκινούσε από Συναρτήσεις, έκανε Όρια, γυρνούσε να κάνει Μιγαδικούς και επέστρεφε να τελειώσει την Ανάλυση. Το 3ο, ξεκινούσε από Μιγαδικούς και συνέχιζε ένα-ένα τα κεφάλαια μέχρι το τέλος. Από τις εκτιμήσεις φίλων μου από τα δύο άλλα φροντιστήρια έχω συμπεράνει ότι, δεν μετράει τόσο τι σύστημα θα ακολουθήσει το φροντιστήριο σου, όσο το τι προσωπικό διάβασμα θα κάνεις εσύ.
Πρωτο μαθημα βιολογιας κατευθυνσης σημερα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliana in sky
Νεοφερμένος
εμενα μονο εξαιρετικη δεν ηταν,πραγματικα απορω πως εγινε φιλολογος...εφιαλτης σου λεω!απλα στο φροντιστηριο θα ειμαι και με αλλα ατομα που λογικα δε θα εχουν κενα..αυτο δε θα δυσκολεψει λιγο τη θεση μου?
Τα λατινικά της β'λυκείου δεν είναι πολύ δύσκολα αλλά σίγουρα το γεγονός ότι η καθηγήτρια σου δεν ήταν καλή,τα δυσκολεύει!
Ωστόσο,μπορείς να καλύψεις τα κενά σου πριν προχωρήσεις στην ύλη της γ'! Τα λατινικά χρειάζονται εξάσκηση! Μπορείς να ζητήσεις από τον καθηγητή σου να σε βοηθήσει με την ύλη της β,ώστε να είσαι και εσύ έτοιμη να προχωρήσεις με το τμήμα σου,αν και δεν είναι σίγουρο ότι και αυτοί δεν θα έχουν κενά!! Μπορείς να του προτείνεις,αν δεν σε βολεύει το σχολικό (εγώ δεν θυμάμαι να διάβαζα από εκεί) να σου δώσει κάποια φυλλάδια με την θεωρία και ασκήσεις πάνω σε κάθε κομμάτι ξεχωριστά!
Και όποια απορία έχεις μπορείς να την ρωτάς και σε μας!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
TimeLady
Νεοφερμένος
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
buffon85
Δραστήριο μέλος
εμενα μονο εξαιρετικη δεν ηταν,πραγματικα απορω πως εγινε φιλολογος...εφιαλτης σου λεω!απλα στο φροντιστηριο θα ειμαι και με αλλα ατομα που λογικα δε θα εχουν κενα..αυτο δε θα δυσκολεψει λιγο τη θεση μου?
ξερω παιδια που το γυρισαν σε θεωρητικη στην τριτη και μια χαρα τα πηγαν με τα λατινικα. κενα στην αρχη θα εχεις και ειναι λογικο, αλλα το ιδιο θα μπορουσε να συμβει σε οποιοδηποτε μαθημα. συζητησε το με την καθηγητρια σου να δειτε που πρεπει να δωσεις βαση. τα κενα στα λατινικα καλυπτονται πολυ ευκολα, μιλαμε για κενα μιας ταξης μονο και μαλιστα για λιγη και ευκολη υλη. Δεν το λεω αυτο για να σε προβαλλω φυσικα, το οτι ειναι λιγη και ευκολη δεν σημαινει οτι βγαινει με εναν κακο καθηγητη. απλα να εισαι σιγουρη οτι με εναν καλο καθηγητη και λιγη προσοχη απο εσενα η καλυψη των κενων θα ειναι παιχνιδακι.
TimeLady
Νεοφερμένος
κι εγω ετσι ημουν! ανυπομονουσα πως και πως αλλα σημερα που ξεκινησα με επιασε μια απελπισια...εγω στην αρχη ειχα απιστευξη ορεξη και περιμενα πως και πως να αρχισωωω
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Κατερίνα*22
Νεοφερμένος
Πφφ.. ναι, είναι βαρετά αυτά. Εγώ σήμερα έχω γνωστό
Πως σου φανηκε? Ευκολο? ?
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
δεν θελω ηττοπαθειες!!!! ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ!!!!!!!! Διαβασμα θελει και θα πετυχεις!! το καλοκαιρι σου φτανει ανετα για να καλυψεις τα κενα σου
Aggeliki G.
Νεοφερμένος
αντιμετωπίζω πρόβλημα στα λατινικά...β' λυκείου ξεκίνησα τα λατινικά χωρίς φροντιστήριο παρά μόνο στο σχολείο..και εδώ ξεκινάει και το πρόβλημα μου,λοιπόν η καθηγήτρια που ανέλαβε να μας διδάξει την ύλη των λατινικών της β' λυκείου όλη την χρονιά δε μας έμαθε τίποτα,πέρα από 3-4 άτομα που έκαναν φροντιστήριο όλοι οι υπόλοιποι αντιμετωπίζαμε πρόβλημα,το θέμα είναι ότι ενώ διάβαζα δεν έκανε κατανοητό το μάθημα της και τώρα νιώθω ότι έχω κενά.θα μπορέσω να τα καλύψω αυτά τα κενά?ή στο φροντιστήριο θα τρέχω με την ύλη της 3ης λυκείου και θα τα κάνω σαλάτα?δεν έχω θέμα να διαβάζω μόνη μου για να καλύψω κενά απλά ανησυχώ,είναι εφικτό αυτό?μέσα σε ένα καλοκαίρι να ξεκινήσω νέα ύλη και να προσπαθώ να καλύψω και την παλιά?έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο?
:/
Να 'ξερες πόσο σε καταλαβαίνω!
BLS
Νεοφερμένος
Εντάξει ο καθένας ξέρει το πρόγραμμά του και φυσικά συμβαδίζεις με τους καθηγητές σου αλλά θα πρότεινα ξεκούραση το καλοκαίρι και καθόλου βιβλίο...αν το πάρει κανείς στα σοβαρά από τη στιγμή που ξεκινάνε κανονικά τα φροντιστήρια μάθημα κ ακολουθήσει ένα καλό πρόγραμμα στη διάρκεια θα είναι μια χαρά...
Αα και μν ξεχνάμε το χιούμορ και το γέλιο παιδιά.Μην μιζεριάσετε για κανένα λόγο! Cheers
8theo1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πως σου φανηκε? Ευκολο? ?
Μια χαρά ήταν, το πρόβλημα είναι τα ερμηνευτικά όπως είδα Ενώ είναι κατανοητά με την ανάγνωση, η αποστήθιση είναι πολύ σπαστική. Με έπιασε μια απελπισία αλλά εντάξει θα μου περάσει πιστεύω. ....
Και η δικιά μας καθηγήτρια ενώ ήταν μια χαρά δεν τα εξηγούσε καλά, τα παιδιά που δεν πήγαιναν φροντιστήριο αντιμετώπιζαν προβλήματα είναι η αλήθεια
christos365
Εκκολαπτόμενο μέλος
τι θα κάνω εγώ τώρα .... θα πάω και αύριο σε άλλα ελπίζω να γίνει τπτ .....
8theo1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πήγα σήμερα σε δυο φροντιστήρια για να ρωτήσω για εγράφη και τιμές και μου είπαν οτι ξεκινήσανε την δεύτερα μαθήματα και η εγραφες έχουν ολοκληρωθεί απο την παρασκευη όποτε δεν μπορούν να με δεχτούν , να με βάλουν σε καπιο τμήμα διότι έχουν είδη διαμορφωθεί ... Καλά, πάνε καλαααα???
τι θα κάνω εγώ τώρα .... θα πάω και αύριο σε άλλα ελπίζω να γίνει τπτ .....
Σίγουρα θα βρεις άκρη Καλή τύχη !
christos365
Εκκολαπτόμενο μέλος
eleni_lee
Νεοφερμένος
Ααααα μια απο τα ιδια ε?
8theo1
Εκκολαπτόμενο μέλος
8theo 1 εσείς ξεκινήσατε ?
Εγώ ιδιαίτερα κάνω Σήμερα ξεκίνησα
christos365
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστώ !!
Guest 856924
Επισκέπτης
Guest 190013
Επισκέπτης
Παιδιά υπάρχει κανείς απο εσάς που το φροντιστήριο του δεν έχει ξεκινήσει ακόμα και αν ναι .. ας γράψει λίγο το όνομα του φροντιστηριου του .. .
Ευχαριστώ !!
Αρχίζω αύριο αλλά δε νομίζω να βολεύεσαι
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.