aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος

Τρέξιμο με φούτερ και το 'χασες![]()
Καλά, εμείς Μιχάλη πρέπει να είμαστε διαρκώς σε φόρμα.

Εγώ θα τα κόψω όλα αυτή τη βδομάδα. Τέλος σειρές, θα διαγράψω το fb (το είχα απενεργοποιημένο όλο αυτό το διάστημα), θα σταματήσω το γυμναστήριο από Αύγουστο, ίσως σηκώσω το pc. Να δω τι θα μου μείνει...
Θα πηγαίνω πάντως καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς στο γήπεδο για λίγο τρέξιμο 1-2 φορές τη βδομάδα. Εσείς τι σκοπεύετε να κάνετε;
PS: Είμαι ο μόνος που δεν έχω παίξει τπτ πέρα από counter strike, cod?![]()
Εγώ θα σταματήσω γυμναστήριο αρχές σεπτεμβρίου, αλλά δεν νομίζω να σταματήσω εντελώς την γυμναστική.
Καλά στο φβ πάνω από 5 λεπτά δεν μπαίνω την ημέρα, είναι βαρετό.
Για το ischool λέω να το κλείσω στο τέλος του καλοκαιριού.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα*22
Νεοφερμένο μέλος

Βοηθήματα του μεταιχμίου για θεωρητική είναι εντάξει;![]()
Καλα ειναι, αλλα μην κολλας μονο σε έναν εκδοτικο οικο, κοιτα καλα το περιεχομενο ολων των βοηθημάτων για να δεις ποιο σε εξυπηρετει καλύτερα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Προς το παρόν τρώω 4 γύρους και δεν παίρνω γραμμάριο

Go_for_it!
Δραστήριο μέλος

Εγώ, πάντως, θέλω να πάρω κιλά, μπας και μπορέσω να αποκτήσω το πολυπόθητο volume που θέλω στους μυς
Προς το παρόν τρώω 4 γύρους και δεν παίρνω γραμμάριο![]()
Πώς το κάνεις αυτό;

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Εγώ, πάντως, θέλω να πάρω κιλά, μπας και μπορέσω να αποκτήσω το πολυπόθητο volume που θέλω στους μυς
Προς το παρόν τρώω 4 γύρους και δεν παίρνω γραμμάριο![]()
δεν ξερω πως πρεπει να νιωσω μετα απο αυτο το ποστ.

jj!
Τιμώμενο Μέλος

I don't fucking know, ask my metabolismΠώς το κάνεις αυτό;![]()

johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

Τζει ελεος...
menaskfpzm
Νεοφερμένο μέλος

Μπορεί να με διαφωτίσει και μένα κάποιος με την ιστορία γενικής; είμαι ανάμεσα σε αυτήν και τη βιολογία. Δε μπορώ να βρω κανέναν που να την έχει δώσει εδώ μέσα![]()
![]()
ισχύει ότι έχει ανακρίβειες;
βιολογια 100%
όπως έχω γράψει και πριν έχεις αρνητική βαθμολόγηση στην ιστορία... και δεν λέει να χασεις το 100
Εγω παιδιά κατι άλλο θέλω να ρωτήσω... Ολοι εσεις που δωσατε και ολοι εσεις που θα δωσετε πανελληνιες τι κανατε και τι θα κανετε με το facebook ? Με απασχολει πολυ αυτο το ζητημα...
λιγο φβ την ημερα τον γιατρό κάνει περα...
μια ερώτηση βρε παιδια, κυριως εσεις που πεζαιτε ηλεκτρονικα παιχνιδια, τι σκέφτεστε να κάνετε με αυτο το θεμα? εγώ λεω να βγάλω το πσ εξω στο σαλανι και να χρησιμοποιήσω το νετβοοκ που μας είχαν δώσει!!
methexys
Τιμώμενο Μέλος

olgalicious97
Εκκολαπτόμενο μέλος

MarilynSt
Νεοφερμένο μέλος

χαχαχα αυτο ειναι το πνευμα το υποψηφιου πανελληνιομαχου πριν γευτει τη γλυκα των εξετασεων!!ετσι, ξεκινηστε δυναμικα!
Μηηη μου κόβεις τα φτερά!!

flash1997
Εκκολαπτόμενο μέλος

Των Ιωαννίνων πως σας φαίνεται?![]()
από ότι έχω ακούσει είναι από τα πιο δύσκολα αλλά και πιο καλά στην Ελλάδα.
chili_pepper
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αυτο που εχω να πω εγω στους φετινους ειναι να μη κανετε υπερβολες σε τιποτα και τα πραγματα δεν ειναι τοσο τραγικα οπως ακουτε και νομιζετε! Θα περασει ο καιρος και δε θα το παρετε χαμπαρι!

nikolascy
Νεοφερμένο μέλος

Μια απορια εχω παιδια, στην Ελλαδα οι περισσοτεροι απο εσας ξεκινατε προετοιμασια απο το καλοκαιρι;
Εδω στην Κυπρο αποτι βλεπω η προετοιμασια μας για τις Παγκυπριες εξαιτασεις ειναι εντελως διαφορετικη σε σχεση με εσας μιας και το νωριτερο να ξεκινησουμε προετοιμασια ειναι τελη του Αυγουστου. Βεβαια αν θελω καθομαι και διαβαζω και εγω απο το καλοκαιρι αλλα στην Κυπρο αυτο φαινεται υπερβολικα παραλογο

menaskfpzm
Νεοφερμένο μέλος

γενικα με βοηθησε αρκετά φετος και είπα να το μοιραστώ

Peace_
Τιμώμενο Μέλος

vasilakis13
Δραστήριο μέλος

Loreley
Περιβόητο μέλος

jj!
Τιμώμενο Μέλος

MarilynSt
Νεοφερμένο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.