christos365
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Τα μαθηματικα σιγουρα για να κανεις μια πληθωρα ασκησεων πιστευω!! Το ΑΟΘ απο ο,τι εχω δει μικρη υλη θελει και αν ξεσκισεις τα ηδη ασκησεων ολα τοτε πιστευω κανεις και μονος σου!!Παιδιά για αυτούς που προκειται να πάρουν μαθηματικά γεν. + ΑΟΘ χρειαζονται φροντιστήριο αυτά?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Ιδιαίτερα τη γραμματική των αρχαίων θέλω να την ξέρω με το νι και με το σίγμα όλη Θεωρώ ότι χωρίς αυτή δε θα πάω πουθενά
Ερώτηση προς τους αποφοίτους:
Εσείς μέχρι ποια ώρα διαβάζατε; (καθ' όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, όχι μόνο το καλοκαίρι)
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ λέω να καλύψω τυχόν κενά πρώτα και μετά να ξεκινήσω ύλη της γ' λυκείου, τουτ' έστιν ξεσκόνισμα γραμματικής (αρχαίων ελληνικών και λατινικών) και επαναληπτικές ασκήσεις στο συντακτικό των αρχαίων (κυρίως δευτερεύουσες [να μάθω όλους τους συνδέσμους και την αιτιολογία της εκφοράς] και πλάγιες πτώσεις ως επιρρηματικοί/ονοματικοί προσδιορισμοί).
Ιδιαίτερα τη γραμματική των αρχαίων θέλω να την ξέρω με το νι και με το σίγμα όλη Θεωρώ ότι χωρίς αυτή δε θα πάω πουθενά
Ερώτηση προς τους αποφοίτους:
Εσείς μέχρι ποια ώρα διαβάζατε; (καθ' όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, όχι μόνο το καλοκαίρι)
εγω το καλοκαιρι διαβαζα μεχρι τις 9 το βραδυ το πολυ...το χειμωνα μεχρι τις 12μιση-1.λ..
καλη επιτυχια και ο,τι χρειαστεις μας λες...ειμαστε προθυμοι να βοηθησουμε
Guest 190013
Επισκέπτης
christos365
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κατερίνα*22
Νεοφερμένος
ΕλευθεριⒶκος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ωραια υπογραφη
Κατερίνα*22
Νεοφερμένος
Κατά την γνώμη σας πια είναι τα μαθήματα που χρειάζονται οπωσδήποτε φροντιστήριο και πια αυτα που χωρίς φροντιστήριο τα καταφέρνεις και μόνος σου...
Αναλόγως την κατευθυνση σου, αλλα αν εχεις παρει βιολογία γενικής κατα την γνώμή μου ειναι το πιο εύκολο απο τα μαθήματά για να το μαθεις μονος σου, αρκει να έχεις σύστημα και πειθαρχεία (και εγω γιαυτο τον λογο θα παω φροντ )
nikoslarissa
Δραστήριο μέλος
Καλά και εγώ που δεν έκανα ΑΟΔΕ μην νομίζεις ότι πλήρωνα λιγότερα από ότι αν έκανα.Όχι, θα το μάθω μόνη μου, δεν πρόκειται να πληρώσω για να παπαγαλίσω το ΑΟΔΕ.
chili_pepper
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πανελληνιες --> για ολους τους Ελληνες και μονο, ειτε μενουν Ελλαδα ειτε οχι.
Πανελλαδικες --> για ολους τους υποψηφιους που μενουν Ελλαδα ανεξαρτητως Εθνικοτητας.
Δεν δινουν εξετασεις μονο οι Ελληνες.
Σαν να ακουω εναν φιλο μου καθε φορα που λεω "πανελληνιες" αντι για "πανελλαδικες"
ΕλευθεριⒶκος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κατερίνα*22
Νεοφερμένος
25 ιουλιου, εσυ ;
Ωραια υπογραφη
Ευχαριστώ !! εμας αυριο θα μας βγαλουν πρόγραμμά αν και κατι εχει ακουστεί για 25 με 27
Και ποτε ξαναανοιγετε?
ΕλευθεριⒶκος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εσυ ;
chili_pepper
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλα σου κανει
να σας γνωρισω λεω γω
christos365
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κάτι ακόμα γνωρίζετε μήπως τις τιμές στα φροντιστήρια για τα θερινά μαθήματα και γενικά για όλο το χρόνο?
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
ΕλευθεριⒶκος
Εκκολαπτόμενο μέλος
να σας γνωρισω λεω γω
Πρεπει
Μονο εγω δεν εχω βγαλει προγραμμα??
Γιατι ποιος αλλος εχει βγαλει ;
Κατερίνα*22
Νεοφερμένος
I have no idea1/9 με διαγωνισμα μαθηματικα κατ..
Εσυ ;
Κατερίνα τεχνολογική είμαι και για επιλογής λέω ΑΟΘ +μαθηματικα γεν...
Κάτι ακόμα γνωρίζετε μήπως τις τιμές στα φροντιστήρια για τα θερινά μαθήματα και γενικά για όλο το χρόνο?
Τοτε δυστυχως δεν μπορώ να σου δωσω τα φωτα μου
Filippos14
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μαθ κατ : Μπαρλα
Φυσ κατ : Μαθιουδακη-Παναγιοτακοπουλο
Το καλοκαιρι ουτε γω ειχα διαβασει πολυ παντως
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.