kafess13
Νεοφερμένο μέλος

γεια σας και καλη μας αρχη!παιδια οσοι θα πατε φροντιστηριο(θερινα) σας ειπαν να αγορασετε βοηθηματα ή θα σας δινουν οι φροντιστες φωτοτυπιες?
Μου είπαν να πάρω τα βιβλία από τους περσινούς
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕλευθεριⒶκος
Εκκολαπτόμενο μέλος

Βιολογια κατ : Συγγελακης
Χημεια : Σαλτερης και για καμια πιο περιεργη Νιωτης
Φυσικη κατ : Σαββαλας, για επαναληψη Κατσικας ή/και Τσουνης
Μαθηματικα κατ : Μπαρλας ή Τουμασης
Εκθεση εκτος απο το φροντιστηριο θα κανω και ιδιαιτερα οποτε θα αρκεστω στα δοκιμια. Για το επιλογης θα δειξει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
menaskfpzm
Νεοφερμένο μέλος

Αληθεια τι βοηθηματα θα παρετε ; Εγω εψαξα και κατεληξα στα παρακατω :
Βιολογια κατ : Συγγελακης
Χημεια : Σαλτερης και για καμια πιο περιεργη Νιωτης
Φυσικη κατ : Σαββαλας, για επαναληψη Κατσικας ή/και Τσουνης
Μαθηματικα κατ : Μπαρλας ή Τουμασης
Εκθεση εκτος απο το φροντιστηριο θα κανω και ιδιαιτερα οποτε θα αρκεστω στα δοκιμια. Για το επιλογης θα δειξει.
εγω του μπάρλα και ειναι αψογο με πολυ ζουμι
για φυσικη δεν μπορω να αποφασίσω, αμα μπορεί κάποιος 'παλιος' να μας πει καλο θα ηταν...
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

Peace_
Τιμώμενο Μέλος

ΕλευθεριⒶκος
Εκκολαπτόμενο μέλος

Loreley
Περιβόητο μέλος

Εγώ είμαι Τεχνολογική με μάθημα επιλογής Βιολογία, ξεκινάω τα μαθήματα 30/06. Θα κάνω Μαθηματικά, Φυσική και Προγραμματισμό, με τα υπόλοιπα θα τα βγάλω πέρα μόνη μου.
Επιτέλους ήρθε και η σειρά μας.

Ερώτηση:
Για Βιολογία και ΑΟΔΕ, που θα διαβάσω μόνη μου, αν έχω το βοήθημα, μπορώ να τα μαθαίνω και από εκεί, ή πρέπει αν έχω και βιβλίο, τώρα το καλοκαίρι;
davidg
Νεοφερμένο μέλος

ΥΓ.Το παραδειγμα με τον καθηγητη το ανεφερα γιατι ειδα πιο πανω σχολια του τυπου οτι τα φροντηστηρια παντα χαντακωνουν τη φυσικη.Δεν ειναι ετσι,τουλαχιστον οχι παντου.
Καλη επιτυχια στις επιλογες σας

methexys
Τιμώμενο Μέλος

Για Φυσική,οι πιο πολλοί χρησιμοποιούν Μαθιουδάκη-Παναγιωτακόπουλο. Αν ψάχνεις και πιο ιδιαίτερες ασκήσεις, δες και το βοήθημα του Κατσίκα.εγω του μπάρλα και ειναι αψογο με πολυ ζουμι
για φυσικη δεν μπορω να αποφασίσω, αμα μπορεί κάποιος 'παλιος' να μας πει καλο θα ηταν...
Καλή επιτυχία!

menaskfpzm
Νεοφερμένο μέλος

Λοιπόν, καλή αρχή και από εμένα, όλα καλά να πάνε μας εύχομαι. Και δεν είναι τίποτα, χωρίς άγχος και γεμάτοι αυτοπεποίθηση πρέπει να είμαστε, και θα περάσει η χρονιά.
Εγώ είμαι Τεχνολογική με μάθημα επιλογής Βιολογία, ξεκινάω τα μαθήματα 30/06. Θα κάνω Μαθηματικά, Φυσική και Προγραμματισμό, με τα υπόλοιπα θα τα βγάλω πέρα μόνη μου.
Επιτέλους ήρθε και η σειρά μας.
Ερώτηση:
Για Βιολογία και ΑΟΔΕ, που θα διαβάσω μόνη μου, αν έχω το βοήθημα, μπορώ να τα μαθαίνω και από εκεί, ή πρέπει αν έχω και βιβλίο, τώρα το καλοκαίρι;
πάρε καλύτερα και σχολικό βιβλίο,το βοήθημα γράφει τα σοσ κυρίως....
αμα δεν εχεις ορεξη να πληρωνεις μπες στο ψηφιακό σχολειο και διαβασε απο εκει!
Loreley
Περιβόητο μέλος

πάρε καλύτερα και σχολικό βιβλίο,το βοήθημα γράφει τα σοσ κυρίως....
αμα δεν εχεις ορεξη να πληρωνεις μπες στο ψηφιακό σχολειο και διαβασε απο εκει!
Αδυνατώ να διαβάσω από μια οθόνη, θα αγοράσω βιβλίο ή ίσως βρω από κάποιον περυσινό.
Ξέρει κανείς πόσο κοστίζουν τα βιβλία περίπου;
MarilynSt
Νεοφερμένο μέλος

Και ποιός είναι αυτός ο στόχος εάν επιτρέπεται?
Aγγλική φιλολογία Θεσσαλονίκης!
menaskfpzm
Νεοφερμένο μέλος

Αδυνατώ να διαβάσω από μια οθόνη, θα αγοράσω βιβλίο ή ίσως βρω από κάποιον περυσινό.
Ξέρει κανείς πόσο κοστίζουν τα βιβλία περίπου;
κάπου στα 3-4 ευρώ
βρες από περσινό (οτι έκανα και εγώ

Loreley
Περιβόητο μέλος

κάπου στα 3-4 ευρώ
βρες από περσινό (οτι έκανα και εγώ)
Ευχαριστώ.

Απλά δεν έχω φίλο από την Γ που να είναι Τεχνολογική.

jj!
Τιμώμενο Μέλος

ΕλευθεριⒶκος
Εκκολαπτόμενο μέλος

MarilynSt
Νεοφερμένο μέλος

Έτσι, να αυξανώμεθα τα "αγγλάκια"![]()
Ωωω, συνάδελφος; Χαίρομαι, μαζί στον αγώνα!

Loreley
Περιβόητο μέλος

Thank youu, ωραία σελίδα!Για οσους τεχνολογικους δε το ξερουν υπαρχει αυτο το σαιτ www.aode.gr
Aggeliki G.
Νεοφερμένο μέλος

Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος

Έλεος!! Τα έχω γράψει και άλλες φορές. Άντε μια ακόμα:
1) Όταν δόθηκε στους υποψηφίους το δικαίωμα να διαλέγουν ένα από τα 4 μαθήματα γενικής παιδείας, τα φροντιστήρια των μεγάλων πόλεων σε σύσκεψη των εκπροσώπων τους αποφάσισαν να περιορίσουν τα μαθήματα σε 2, θάβοντας τη Φυσική και την Ιστορία, καθώς τα πολλά μαθήματα θα οδηγούσαν σε διάσπαση των τμημάτων και την ανάγκη περισσότερων καθηγητών, με αποτέλεσμα την αύξηση του κόστους τους άρα και τη μείωση των κερδών τους. Με την προπαγάνδα τους (είναι πολύ δύσκολο κλπ) και την άποψη της κοινωνίας ότι "αυτοί ξέρουν" το κατάφεραν (όπως πριν λίγα χρόνια πέτυχαν να "εξαφανίσουν" τον κύκλο 1 της τεχνολογικής κατεύθυνσης).
2) Δεν μπορώ να έχω άποψη για την Ιστορία, αλλά για τη Φυσική έχω: Η ύλη είναι ελάχιστη (30 εικονογραφημένες σελίδες), δεν απαιτείται καθόλου παπαγαλία, πραγματεύεται θέματα που έχουν εγκυκλοπαιδικό ενδιαφέρον, κάποιο μέρος της ύλης το πραγματεύεται και η κατεύθυνση, δεν απαιτούνται γνώσεις από προηγούμενες τάξεις, υπάρχουν όλες κι όλες 6-7 κατηγορίες προβλημάτων που καμιά τους δεν παρουσιάζει ιδιαίτερη δυσκολία.
3) Έδωσα Φυσική γενικής (το 2011). Όλοι με κοίταζαν σαν εξωγήινο ή σαν εξωτικό πτηνό. Δεν έκανα καθόλου φροντιστήριο, διάβαζα μόνος παρέα με βοηθήματα και το ίντερνετ. Έγραψα καθαρό 100.
4) Μια κοπέλα (το 2012) προετοιμαζόταν για Μαθηματικά γενικής. Το Φεβρουάριο άλλαξε γνώμη και αποφάσισε Φυσική. Άρχισε να τη διαβάζει από το Μάρτιο και με τη δική μου μόνο (μικρή) βοήθεια έγραψε 97 (από αριθμητικό λάθος).
5) Δικαίωμα του καθενός είναι να αποφασίζει ότι θέλει. Καλό όμως είναι να το ψάχνει και να σκέπτεται πριν αποφασίσει και όχι απλά να ακολουθεί το "ποτάμι"...
Έτσι ρε Δία. Πες τα. Φυσική ΓΠ και δεν είμαι καλά. Μικρή και πολύ ενδιαφέρουσα ύλη. Ανυπομονώ να τη μάθω σε βάθος.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.