russia4ever
Εκκολαπτόμενο μέλος
ο,τι βοηθεια θες για τα μαθηματα,μας λες...
θα κανεις φροντιστηρια;
Όχι φροντιστήρια, ιδιαίτερα με μια γνωστή μου από το σχολείο που τα ξέρει τέλεια...δωρέαν χαχαχα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
μια χαρα.....καλη τυχη!!Όχι φροντιστήρια, ιδιαίτερα με μια γνωστή μου από το σχολείο που τα ξέρει τέλεια...δωρέαν χαχαχα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasilakis13
Δραστήριο μέλος
Πραγματικά νομίζω οτι σε όλη τα χρόνια του Γυμνασιου και του Λυκείου δεν έχω δει πιο κακογραμμένο και γεμάτο ανακρίβιες βιβλίο.Θα σε παιδέψει πάρα πολύ χωρίς λόγο.Επέλεξε καλύτερα κάποιο άλλο μάθημα.Θεωρώ πως πρέπει να είσαι θεωρητική οπότε θα σου πρότεινα Βιολογία.Οι ασκήσεις δεν είναι δύσκολες και δεν απαιτούν τρομερά μαθηματικά απλά πράξεις.Πώς το εννοείς το "αποκρουστικό"?
Δεν έχω δει το βιβλίο οπότε έχω πλήρη άγνοια.
Αρχίζω κι εγώ 24 του μηνός, καλό μας κουράγιο! Κατεύθυνση θα συνεχίσω θετική (τρελαίνομαι για χημεία και βρίσκω συμπαθητική την βιολογία) και μάθημα επιλογής βιολογία. Πόσες ώρες έχετε ρε σεις, εγώ 17 και μου φαίνονται πάρα πολλές! Επίσης τι σχολές σκέφτεστε?
εμάς 20,5 ώρες την εβδομάδα + την τελευταία εβδομάδα διαγωνίσματα
άρα είσαι μια χαρά!
Gate4
Επιφανές μέλος
Γουάτ δε φακ παιδάκι μου όλη μέρα στο φροντιστήριο θα σας έχουν;εμάς 20,5 ώρες την εβδομάδα + την τελευταία εβδομάδα διαγωνίσματα
άρα είσαι μια χαρά!
russia4ever
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχίζω κι εγώ 24 του μηνός, καλό μας κουράγιο! Κατεύθυνση θα συνεχίσω θετική (τρελαίνομαι για χημεία και βρίσκω συμπαθητική την βιολογία) και μάθημα επιλογής βιολογία. Πόσες ώρες έχετε ρε σεις, εγώ 17 και μου φαίνονται πάρα πολλές! Επίσης τι σχολές σκέφτεστε?
Να σου πω εγώ ποιες θέλω(μιας και λέω συνέχεια):
Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού των Παρευξείνιων Χωρών, Σλαβικών Σπουδών, Θεολογία, Παιδαγωγικό και Κοινωνιολογία.
Πραγματικά νομίζω οτι σε όλη τα χρόνια του Γυμνασιου και του Λυκείου δεν έχω δει πιο κακογραμμένο και γεμάτο ανακρίβιες βιβλίο.Θα σε παιδέψει πάρα πολύ χωρίς λόγο.Επέλεξε καλύτερα κάποιο άλλο μάθημα.Θεωρώ πως πρέπει να είσαι θεωρητική οπότε θα σου πρότεινα Βιολογία.Οι ασκήσεις δεν είναι δύσκολες και δεν απαιτούν τρομερά μαθηματικά απλά πράξεις.
Βασικά Β' Λυκείου Θετική και Γ' Λυκείου θα αλλάξω Θεωρητική.
Μάλλον Βιολογία Γ.Π. θα πάρω αλλά θα ρωτήσω και φιλολόγους για την Ιστορία Γ.Π.
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος
Συνεχίζω ΘΕΤΙΚΑΡΑ με μαθήματα επιλογής μαθηματικά γεν και αοθ.
Ξεκινάω μόλις τελειώσουν οι εξετάσεις ιδιαίτερα μάλλον και στα 4 της κατεύθυνσης+έκθεση, φροντιστήριο στα επιλογής από σεπτέμβρη...
russia4ever
Εκκολαπτόμενο μέλος
η πλειοψηφία των θεωρητικών τι είδους ΑΕΙ επιλέγει π.χ Φιλολογικό, Νομικό, κτλ
jj!
Τιμώμενο Μέλος
(Άκου εκεί 20 ώρες)
Guest 781029
Επισκέπτης
vasilispolitop9
Νεοφερμένος
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδιά, αν δεν κάνετε 100 ώρες φροντιστήριο την εβδομάδα, ούτε 10.000 μόρια θα βγάλετε...
(Άκου εκεί 20 ώρες)
σωστα.....αφιερωστε χρονο στο προσωπικο σας διαβασμα...μην ξεχνατε οτι το φροντιστηριο προσφερεται για συμπληρωματικη βοηθεια
Οι μισές κρούσεις και η σύνθεση συναρτήσεων σε καμια περίπτωση δεν θεωρούνται "ένα μεγάλο μέρος της υλης" μην τρελαθούμε...
ούτε το 1/100000 δεν ειναι! το καλοκαιρι θα τελειώσουμε τουσ μιγαδικούς,ενα αρκετα μεγαλο κομματι από την ανάλυση και το πρώτο κεφάλαιο στην φυσική (ταλαντώσεις)
για τα αλλά δεν ξέρω!
MsBonita31
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θεωρητικη και του χρονου μαθημα επιλογης Μαθηματικα-ΑΟΘ. Στα θερινα μου ειπαν δε χρειαζεται να κανω Μαθ. γιατι βγαινει η υλη απο Σεπτεμβρη..ισχυει? Εσεις θα κανετε?
Gate4
Επιφανές μέλος
Μια χαρά βγαίνει μην αγχώνεσαι.Ξεκιναωω κι εγω στις 23! Αντε, καλη μας αρχη
Θεωρητικη και του χρονου μαθημα επιλογης Μαθηματικα-ΑΟΘ. Στα θερινα μου ειπαν δε χρειαζεται να κανω Μαθ. γιατι βγαινει η υλη απο Σεπτεμβρη..ισχυει? Εσεις θα κανετε?
PeterTheGreat
Πολύ δραστήριο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Δεν νομίζω ρε συ. Και οι θετικοτεχνολογικοί πρώτη φορά κάνουν παραγώγους στην τρίτη λυκείου οπότε ποια η διαφορά;Να πω την αλήθεια, από θεωρητική θα έκανα. Η ύλη βγαίνει σίγουρα από Σεπτέμβρη για θετικοτεχνολογική, αλλά πιστεύω οτι η θεωρητική χρειάζεται παραπάνω εξάσκηση με τις παραγώγους (τις οποίες οι άλλοι κάνουν στην κατεύθυνση).
ΕλευθεριⒶκος
Εκκολαπτόμενο μέλος
flash1997
Εκκολαπτόμενο μέλος
είμαι θετική κατεύθυνση και θα παραμείνω και ως μάθημα επιλογής θα πάρω μαθηματικά γενικής,δεν τα πάω και τόσο καλά με την βιολογία,αρχίζουμε 25/6 τα φροντιστήρια και τελειώνουμε 23/6 τις σχολικές εξετάσεις.
και εμείς στην φυσική κάναμε τις κρούσεις και το τελειώσαμε το κεφ. γράψαμε και ένα διαγώνισμα ...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.