Loreley
Περιβόητο μέλος

Πες τα πες τα...
Κατεβάζω καντήλια κάθε φορά που πρέπει να το μάθω. Νομίζω πως θα αποκτήσω ψυχολογικά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
damn
Πολύ δραστήριο μέλος

Κατεβάζω καντήλια κάθε φορά που πρέπει να το μάθω. Νομίζω πως θα αποκτήσω ψυχολογικά![]()
Tο 1κεφαλαιο του ΑΟΔΕ σε δυσκολευει?Αν σε δυσκολευει να το γραφεις πολλες φορες στο χαρτι το κομματι που θες να μαθεις και ετσι θα το μαθεις.Ετσι εκανα εγω και εγραψα 18 ενω ο φροντιστης ελεγε οτι δεν θα γραψω τιποτα.Καλη δυναμη και στα υπολοιπα μαθηματα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley
Περιβόητο μέλος

Tο 1κεφαλαιο του ΑΟΔΕ σε δυσκολευει?Αν σε δυσκολευει να το γραφεις πολλες φορες στο χαρτι το κομματι που θες να μαθεις και ετσι θα το μαθεις.Ετσι εκανα εγω και εγραψα 18 ενω ο φροντιστης ελεγε οτι δεν θα γραψω τιποτα.Καλη δυναμη και στα υπολοιπα μαθηματα.
Με δυσκολεύουν οι επιχειρησιακές λειτουργίες πιο πολύ. Τελευταία ξεκίνησα να το γράφω, βοηθάει περισσότερο. Βρήκα στο youtube και κάτι βιντεάκια που ανεβάζει ένας τύπος ο οποίος διαβάζει το ΑΟΔΕ, και τα ακούω πριν κοιμηθώ.

Πάντως, ενώ την Βιολογία Γεν. την μαθαίνω εύκολα, στο ΑΟΔΕ δυσκολεύομαι.
Ευχαριστώ πολύ!
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος

Η ύλη για το 2014 - 2015 έχει ήδη βγει!
Ορίστε το λινκ: https://www.minedu.gov.gr/publications/docs2014/140722_exetastea_uli_gel_g.pdf
Eμας περυσι ειχε αργησει αρκετα η υλη...νομιζω οτι ειχε βγει μετα τον δεκαπενταυγουστο.
damn
Πολύ δραστήριο μέλος

Με δυσκολεύουν οι επιχειρησιακές λειτουργίες πιο πολύ. Τελευταία ξεκίνησα να το γράφω, βοηθάει περισσότερο. Βρήκα στο youtube και κάτι βιντεάκια που ανεβάζει ένας τύπος ο οποίος διαβάζει το ΑΟΔΕ, και τα ακούω πριν κοιμηθώ.
Πάντως, ενώ την Βιολογία Γεν. την μαθαίνω εύκολα, στο ΑΟΔΕ δυσκολεύομαι.
Ευχαριστώ πολύ!
ΟΚ να σε ρωτησω κατι πως λεγετε εκεινος που ανεβαζει τα βιντεακια στο youtube?Τι σχολη στοχευεις αληθεια

filomathis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Υ.Σ Μιλαω γενικα χωρις να θελω να θιξω κανεναν
jj!
Τιμώμενο Μέλος

20 Σεπτεμβρίου βγήκε η ύλη σας νομίζωEμας περυσι ειχε αργησει αρκετα η υλη...νομιζω οτι ειχε βγει μετα τον δεκαπενταυγουστο.

Εμάς φέτος 17 Ιουλίου

Emilouko
Περιβόητο μέλος

Νωρίς βγήκε.Εγώ είχα το άγχος πέρσι μήπως βγουν εκτός ύλης όσα διαβάζω.20 Σεπτεμβρίου βγήκε η ύλη σας νομίζω(πάντως σίγουρα είχαν ξεκινήσει τα schools)
Εμάς φέτος 17 Ιουλίου![]()

Sins
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κατεβάζω καντήλια κάθε φορά που πρέπει να το μάθω. Νομίζω πως θα αποκτήσω ψυχολογικά![]()
αυτό ακριβώς μου έλεγε και ένας φίλος μου. ότι φοβάται ότι έχει αποκτήσει τραύματα που θα τον ακολουθούν σε μια ζωή εξετίας του βιβλίου

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

blackorgrey
Εκκολαπτόμενο μέλος

Λοιπόν τώρα που έχεις χρόνο μπορείς να το γράφεις θα σε βοηθάει.Σιγά σιγά θα το μαθαίνεις πιο εύκολα από ό,τι στην αρχή,επειδή συνηθίζεις.Να δεις τι ωραίο συναίσθημα είναι να το καις αφού έχουν τελειώσει όλαΚατεβάζω καντήλια κάθε φορά που πρέπει να το μάθω. Νομίζω πως θα αποκτήσω ψυχολογικά![]()

Έλα ξεκινήσατε από το πρώτο κεφάλαιο και σου φαίνονται τέλεια;Το πρώτο κεφάλαιο της ανάλυσης μπορώ να πω δεν μου είχε φανεί ιδιαίτερα ενδιαφέρον.Τα ωραία ξεκινούν από τις παραγώγους και μετά σχετικά με την ανάλυσηΕγώ παντως επειδή δεν έχω τι να κάνω διαβάζω μαθκατβεβαια εγω αρχισα απο την αναλυση πρωτα και αυριο θα τελειωσω το πρωτο κεφάλαιο. Εχω να πω οτι τα μαθηματικα φετος ειναι ΤΕ-ΛΕΙ-Α *.*
pkat876
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ παντως επειδή δεν έχω τι να κάνω διαβάζω μαθκατβεβαια εγω αρχισα απο την αναλυση πρωτα και αυριο θα τελειωσω το πρωτο κεφάλαιο. Εχω να πω οτι τα μαθηματικα φετος ειναι ΤΕ-ΛΕΙ-Α *.*
Συμφωνώ

blackorgrey
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γιατί σε κανέναν εκτός από εμένα δεν άρεσαν τα μαθηματικά στη Β Λυκείου;Η Άλγεβρα ήταν πολύ ωραία και η κατεύθυνση το ίδιο.Οι ευθείες ήταν λίγο βαρετές αλλά εντάξει.ΣυμφωνώΣε αντίθεση με το περσινό αίσχος...
![]()
pkat876
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γιατί σε κανέναν εκτός από εμένα δεν άρεσαν τα μαθηματικά στη Β Λυκείου;Η Άλγεβρα ήταν πολύ ωραία και η κατεύθυνση το ίδιο.Οι ευθείες ήταν λίγο βαρετές αλλά εντάξει.
Η άλγεβρα ήταν πάρα πολύ ωραία! Η κατεύθυνση δεν άρεσε ούτε στη μαθηματικό του σχολείου μου που είναι τρελή με τα μαθηματικά

blackorgrey
Εκκολαπτόμενο μέλος

Α δεν ξέρω.Εμένα αρχικά δεν μου άρεσαν καθόλου τα διανύσματα αλλά με τον καιρό τα συμπάθησα αρκετά.Τώρα κωνικές τομές μετά τον κύκλο οι περισσότεροι καθηγητές δεν έδιναν και ιδιαίτερη σημασία,έκαναν απλές ασκήσεις με σημεία τομής.Ειδικά με έλλειψη υπερβολή δεν είχε ασχοληθεί κανένας καθηγητής σοβαρά από τα σχολεία παιδιών που ήξερα.Οι ευθείες δεν λέω ότι ήταν άσχημες απλά ήταν στάνταρ τα πράγματα που έπρεπε να κάνεις τις περισσότερες φορές.Η άλγεβρα ήταν πάρα πολύ ωραία! Η κατεύθυνση δεν άρεσε ούτε στη μαθηματικό του σχολείου μου που είναι τρελή με τα μαθηματικάΤο χειρότερο κομμάτι της περσινής ύλης δεν ήταν κατά τη γνώμη μου τόσο η ευθεία, όσο οι κωνικές τομές. Μετά τον κύκλο είχα αρχίσει να τα παίζω...
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος

20 Σεπτεμβρίου βγήκε η ύλη σας νομίζω(πάντως σίγουρα είχαν ξεκινήσει τα schools)
Εμάς φέτος 17 Ιουλίου![]()
20 αυγουστου ειχε βγει....
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Δεν εχεις ιδεα ποσο κακογραμμενο ειναι..περνας απο 40 κυματα για να το μαθεις..και αν το μαθεις..Αυτό το ΑΟΔΕ έχει κάψει κόσμο... Τόσο κακογραμμένο είναι πια;
Υ.Γ. Θεωρητική ήμουν
Και που να ξεκινησουν και τα βαρβατα κεφαλαιαΚατεβάζω καντήλια κάθε φορά που πρέπει να το μάθω. Νομίζω πως θα αποκτήσω ψυχολογικά![]()

Τα περσινα μαθηματικα κατευθυνσης ηταν τουλαχιστον αθλια! Της γ λυκειου ειναι πιο ευχαρισταΣυμφωνώΣε αντίθεση με το περσινό αίσχος...
![]()
somebody!
Νεοφερμένο μέλος

Και εγώ τα ίδια έχω κάνει... ένα δίωρο τη βδομάδα έκνα μάθημα.....what?????ποσες ωρες εκανες αρχαια την βδομαδα???εγω ακομα δεν εχω τελειωσει τον μυθο του πρωταγορα..
Πόσο μου τη σπάει ο Πρωταγόρας....
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

intefina
Δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 24 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.