Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
TheStranger
Νεοφερμένος
100 και 99, άντε πες μου εσύ
έχω κάνει σίγουρα ένα λεξιλογικό λάθος, όποτε περίμενα από 18 ως 19, αλλά το 19.9 με εξέπληξε θετικά!
Προφανώς ήσουν άριστη στο άγνωστο κ στ γνωστό όποτε θα το θεώρησε αδικία να σου κόψει ο άνθρωπος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pb13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Efi1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ιστορία 16,9
Λατινικά 18,1
Λογοτεχνία 10,3
Έκθεση 15,6
Βιολογία 17,1
1ο πεδίο: 16,100.
Δε περίμενα τέτοια πτώση! Σε αρχαία, λογοτεχνία και Ιστορία υπήρξε μεγάλη απόκλιση μεταξύ των βαθμολογητών και έτσι επενέβη και τρίτος! Να σημειωθεί ότι έδινα 2η φορά, και έπεσα σχεδόν 1.000 μόρια σε σχέση με πέρσι! Η απογοήτευση είναι ανυπέρβλητη! Συγχαρητήρια σε όλους, όπως και να χει! Και οι πανελλαδικές από ότι φαίνεται μόνο με συστηματικό διάβασμα, αυστηρότητα και μεθοδικότητα αντιμετωπίζονται!
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Ρε παιδια με 14,500-15,000 στο 1ο πεδιο τι προτεινετε? Δυστυχως πολυ δυσκολα πιανω δημοσιογραφια...
δεν έχουν ανακοινωθεί τ' αγγλικά ακόμη! υπομονή!
δεν έχουν ανακοινωθεί τ' αγγλικά ακόμη! υπομονή!
Το ξερω απλα θελω να σκεφτομαι και αλλες επιλογες γτ οσο να'ναι ειναι δυσκολο πλεον....
Λατινικα 19.9
Αρχαια 16.5
Λογοτεχνια 17.7
Εκθεση 16.9
Ιστορια 20
Συνολο: 18.305 στο 1ο πεδιο
Αν εξαιρεσουμε το μηχανογραφικο , εχουμε πλεον ξεμπερδεψει με τις πανελληνιες. Ολοι δωσαμε τον αγωνα μας , τωρα ηρθε η ωρα να απολαυσουμε τον ελευθερο μας χρονο και επιτελους να χαλαρωσουμε. Καλο Καλοκαιρι!!!
athinaios
Νεοφερμένος
Παντού εκτός Αθήνα-Θεσσαλονίκη και οριακά για Πάτρα.εγραψα 18.413
και θελω ιατρικη. Για που λετε?
George997
Νεοφερμένος
εγω εβγαλα 15403 μορια στο τριτο πεδιο και 14481 στο δευτερο πεδιο....νιωθω ολιγον τι αποτυχημενος αλλα οκ...απο οτι βλεπω εδω μεσα ολοι εχουν παει καλα....τεσπα δεν πειραζει ολα καλα....
απλα δεν ξερω...με ενδιαφερει η χημεια αλλα παντα ηθελα ιατρικη...ασε π εχω και δυο γονεις γιατρους ο ενας πανεπιστημιακος και ειναι ενα βαρος...
Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρείς τον εαυτό σου αποτυχημένο για την προσπάθεια που έκανες όλο αυτόν τον χρόνο αλλά αντίθετα να νιώσεις περήφανος. Εξάλλου με αυτά τα μόρια και από το γεγονός ότι αναμένεται να πέσουν οι βάσεις, μπορείς να πετύχεις σχολές, τις οποίες ενδέχεται να μη γνωρίζεις και να σε ενδιαφέρουν. Γι' αυτό τον λόγο όπως σου πρότειναν καλό θα ήταν να δεις τι σου αρέσει πραγματικά, και αν επιθυμείς πολύ να μπεις σε μια σχολή η οποία χρειάζεται περισσότερα μόρια ( είπες ότι σου αρέσει η ιατρική) μπορείς να ξαναδώσεις του χρόνου. Το πιο σημαντικό είναι να μην τα παρατήσεις και να επιλέξεις αυτό που εσύ θέλεις .
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
11.2! !!!
Εκτος απο τον διονυση που απαντησε οι αλλοι πιστευετε πως με 13532 πιανω φυσικο ηρακλειου με 13876 περσυ αλλα με 13000 προπερσυ
??
Εγω ειμαι απογοητευμενος με την εκθεση!!
11.2! !!!
Εκτος απο τον διονυση που απαντησε οι αλλοι πιστευετε πως με 13532 πιανω φυσικο ηρακλειου με 13876 περσυ αλλα με 13000 προπερσυ
??
Το πιάνεις με τα τσαρούχια κιολλας .. αναμένεται κατακόρυφη πτώση στις βάσεις
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Νομική Αθήνας πάνω από 18.500 δεν το κόβω.
Captain here
Νεοφερμένος
pb13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με 15.200 έχω ελπίδες για ΗΜΜΥ ή πολ.μηχ. επαρχία; Με δεδομένη μεγάλη πτώση βάσεων πάντα..
πιστευω πως πολιτικος μηχανικος το εχεις για ΗΜΜΥ δεν πιστευω
Sipty
Νεοφερμένος
Τα ίδια μόρια κι εγώ στο ίδιο πεδίο και τώρα περιμένουμε αγγλικά...Έχει βγει κάποια ανακοίνωση για το πότε βγαίνουν κι αυτά?16.300 1ο πεδίο,αναμένουμε τα αγγλικά για τη δημοσιογραφία! Στην Πάντειο την πιάνω και λογικά και στο εκπα αν πέσουν οι βάσεις!!
Ilma
Νεοφερμένος
ΒΙΟΛΟΓΙΑ 98 ,98 19,6
ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ 81 ,79 16,0
ΑΡΧΑΙΑ 83 , 81 16,4 (δε το περιμενα με τιποτα.... ευχαριστω τους βαθμολογητες που καθησαν να βγαλουν ακρη σε αυτο το πραγμα που εγραψα για μεταφραση αγνωστου)
ΛΑΤΙΝΙΚΑ 94 , 95 18,9
ΙΣΤΟΡΙΑ 91 , 93 18,4
1 ΠΕΔΙΟ 18077
3 ΠΕΔΙΟ 17025
ψυχολογια ελπιζω απθ ερχομαιιιιι
_Silence_
Διάσημο μέλος
AngelikiGardi.
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.