Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Σύνολο: 16922
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tribbiani
Νεοφερμένος
Είχα κάνει 1500 σενάρια αποτυχίας στο μυαλό μου τις τελευταίες μέρες, ακόμη δεν το πιστεύω
Καλά αποτελέσματα σε όλους παιδιά. Αξίζει ένα μπράβο σε όλους μας για την προσπάθεια που καταβάλαμε, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. 6 (ή παραπάνω) τετράδια δεν καθορίζουν έναν άνθρωπο και ελπίζω κανείς να μην αφήσει ένα εμπόδιο να τον πάρει από κάτω. Μπράβο σε όλους μας. Η ζωή μας ούτε αρχίζει, ούτε τελειώνει με τις πανελλαδικές Φιλικά σε όλους.
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (επίσημα πλέον)!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Quintus Mucius
Νεοφερμένος
Βιολογία Γ.Π.: 18
Λογοτεχνία: 14,2
Αρχαία: 15.1
Λατινικά: 18,7
Ιστορία: 17,1
Σύνολο: 17.184
never give up
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βιολογία 17,5
Λογοτεχνία 17,9
Αρχαία 17,5
Λατινικά 20
Ιστορία 14,9
ΣΥΝΟΛΟ: 17.774 μόρια στο 1ο Πεδίο
Πληροφορικη εκπα,φυσικο εκπα,μαθηματικο εκπα
meloveyoudo
Δραστήριο μέλος
PieMaker
Δραστήριο μέλος
Απλά με τον βαθμό που γράφεις στα μαθήματα χωρίς να συνυπολογίζεις τους προφορικούς κάθε φορά. Αν γκουγκλάρεις υπάρχουν έτοιμες φόρμες
Άτιμη λογοτεχνία: 99 ο ένας - 69 ο άλλος :O
99;; Και ο τρίτος πόσο σου έβαλε;;
Γενικά πόσα μόρια συγκέντρωσες; Περνάς εκεί που θέλεις;
Stylianos111
Νεοφερμένος
ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ 16
ΑΕΠΠ 20
ΑΟΔΕ 20
ΕΚΘΕΣΗ 16.8
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ 19.2
ΑΟΘ 19.1
ΜΟΡΙΑ 4ο: 18667
Alan
Δραστήριο μέλος
Με 16.301 ποιες απο τις παρακάτω πιάνω;
Πληροφορικη εκπα,φυσικο εκπα,μαθηματικο εκπα
Πληροφορική λίγο δύσκολο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.Φυσική ίσως οριακά μέσα, και Μαθηματικό πιστεύω κατά 99% σίγουρα.
Συμπλήρωσε το Μηχανογραφικό σου με τη σειρά που επιθυμείς, κι ότι είναι να γίνει θα γίνει!
Πληροφορική λίγο δύσκολο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.Φυσική ίσως οριακά μέσα, και Μαθηματικό πιστεύω κατά 99% σίγουρα.
Συμπλήρωσε το Μηχανογραφικό σου με τη σειρά που επιθυμείς, κι ότι είναι να γίνει θα γίνει!
Το φυσικο το 13 είχε 16171..πληροφορικη ειναι όντως λιγο δύσκολο αλλα ποτε δεν ξερεις..ίσως διαμορφώσω και βάση..Αχαχαχαχ
Quintus Mucius
Νεοφερμένος
irw gk
Νεοφερμένος
πολλα μπραβο!!! εννοειται!!18503 3o πεδίο!
Λέτε να πιάνω ιατρική?
tzanakos2010
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μην απογοητεύεσαι, μια χαρά τα πήγες!!!Εγώ ένα έχω να πω,τόσο διάβασμα για το τίποτα.Να πάνε στο διάολο και οι πανελλήνιες και όλα
irw gk
Νεοφερμένος
Καμία εκτίμηση για την Ιατρική Αλεξανδρούπολης;Μάλλον δεν μπορώ να ελπίζω με 18.002 οπότε θα δηλώσω οδοντιατρικές,φαρμακευτικές.
ολα να τα δηλωσεις,σαν να ειχες 20.000 μορια,ποτε δεν ξερεις!
KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος
Εγώ ένα έχω να πω,τόσο διάβασμα για το τίποτα.Να πάνε στο διάολο και οι πανελλήνιες και όλα
Που ήθελες να περάσεις;
Κοιτά αντικειμενικά για θεωρητική είναι καλά το 17.000!Βέβαια εξαρτάται από τους στόχους σου αλλά και πάλι υπάρχουν σχολές στις οποίες μπορείς να περάσεις.
Vivian.
Δραστήριο μέλος
12352 3ο πεδιο
Περιμενω να βγει κ το σχεδιο οπότε μάλλον πιάνω γραφιστική
xkorko
Νεοφερμένος
Λατινικά: 19.9
Ιστορία: 19.5
Λογοτεχνία: 17.8 (γιατί οι μαλάκες)
Έκθεση: 18.5
Βιολογία: 19.4
19.502 1o πεδίο, 18.060 3ο
frofru
Εκκολαπτόμενο μέλος
5ο: 16602
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Και ο φίλος μου καμένος με τη Φυσική 15,9 έγραψε
PieMaker
Δραστήριο μέλος
Υπάρχουν και άλλες αξιόλογες σχολές στη θεωρητική πέρα από τη Νομική...Εγώ ένα έχω να πω,τόσο διάβασμα για το τίποτα.Να πάνε στο διάολο και οι πανελλήνιες και όλα
Μπορεί να πιάνεις και Ιατρική!!Αρχαία: 19.9 ()
Λατινικά: 19.9
Ιστορία: 19.5
Λογοτεχνία: 17.8 (γιατί οι μαλάκες)
Έκθεση: 18.5
Βιολογία: 19.4
19.502 1o πεδίο, 18.060 3ο
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.