Το άλλοθι είναι αστείο. Τα μπάνια του λαού ίσως είναι η αιτίαΑπό δημοσίευμα στον τύπο:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasia4ml
Νεοφερμένος
πωω περιγραφεις εμεναα ακριβως ομως! χαχα ανυπομονω να ρθει ο σεπτεμβρης να φυγωω!
Και οι δυο σας περιγράφετε απόλυτα εμένα. χαχαχαχα
Παιδιά κι εγώ με τη σειρά μου θέλω να σας ευχαριστήσω.. Έχω γράψει ελάχιστα μηνύματα, αλλά πάντα με βοηθούσαν οι συζητήσεις σας.. Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι και καλά αποτελέσματα εύχομαι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
life12
Πολύ δραστήριο μέλος
26 ειπανΤελικά μάθαμε πότε θα μας ανακοινώσουν τις βάσεις ?
intefina
Δραστήριο μέλος
Είπαν; Ποιοι είπαν; Μη μου λες τέτοια και θα πάω για σπίτι στις 29-3026 ειπαν
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
intefina
Δραστήριο μέλος
life12
Πολύ δραστήριο μέλος
Είπαν; Ποιοι είπαν; Μη μου λες τέτοια και θα πάω για σπίτι στις 29-30
δεν το ανακοινωσαν επισημα κ εγω απο καποια παιδια εδω μεσα το εμα8α...
Trolling Stones
Νεοφερμένος
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
δηλαδη μολις ανακοινωθουν οι βασεις και μαθουμε που περασαμε, μπορουμε μετα απο μερικες μερες να εγγραφουμε?
life12
Πολύ δραστήριο μέλος
δε νομιζω ρε συ να παμε σεπτεμβρηΜονο μη μας πιασει ο Σεπτεμβρης...
η γραμματεια κα8ε σχολησ ανακοινωνει μια περιοδο που μεσα σ αυτη γινονται οι εγγραφεσ ανυπομονεισ βλεπωοι εγγραφες στις σχολες ποτε γινονται συνηθως?
δηλαδη μολις ανακοινωθουν οι βασεις και μαθουμε που περασαμε, μπορουμε μετα απο μερικες μερες να εγγραφουμε?
Trolling Stones
Νεοφερμένος
Καλα απ αυτους ολα να τα περιμενειςδε νομιζω ρε συ να παμε σεπτεμβρη
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
η γραμματεια κα8ε σχολησ ανακοινωνει μια περιοδο που μεσα σ αυτη γινονται οι εγγραφεσ ανυπομονεισ βλεπω
Θελω να παω να ετοιμασω το σπιτακι μου
Και ποτε ανακοινωνει η γραμματεια την ημερομηνια?
life12
Πολύ δραστήριο μέλος
κ εγω σε 1-2 βδομαδεσ 8α παω να ψα3ωΘελω να παω να ετοιμασω το σπιτακι μου
Και ποτε ανακοινωνει η γραμματεια την ημερομηνια?
δεν 3ερω ακριβωσ αλλα βγαζει ανακοινωση η κα8ε σχολη στο site τησ κ λεει το χρονικο διαστημα που μπορουν να πανε οι πρωτοετεισ να γραφτουν μετα τισ βασεισ εννοειται ποιο τμημα σε ενδιαφερει??
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
κ εγω σε 1-2 βδομαδεσ 8α παω να ψα3ω
δεν 3ερω ακριβωσ αλλα βγαζει ανακοινωση η κα8ε σχολη στο site τησ κ λεει το χρονικο διαστημα που μπορουν να πανε οι πρωτοετεισ να γραφτουν μετα τισ βασεισ εννοειται ποιο τμημα σε ενδιαφερει??
αγγλικης φιλολογιας στο ΕΚΠΑ
life12
Πολύ δραστήριο μέλος
αααααα αργητε ακομα εσεισ τισ α8ηνασ απο οσο 3ερω το πανεπιστημιο τησ πατρασ ανοιγει πρωτα γυρω στησ 29/9 κ των α8ηνων 10-15/10αγγλικης φιλολογιας στο ΕΚΠΑ
https://www.enl.uoa.gr/anakoinoseis-kai-ekdhloseis.html
εδω ειναι οι ανακοινωσεισ του τμηματοσ σ οποτε εδω οταν ειναι 8α ανεβασουν σχετικο μηνυμα
μπορει να φανει πολυ ακυρη η ερωτηση μ αλλα e-class εχουν ολα τα πανεπιστημια κ τα τμηματα??
methexys
Τιμώμενο Μέλος
αααχ, τέλειωσαν οι πανελλήνιες και γίναμε άνθρωποι
jucticeee
Νεοφερμένος
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
εσεις πως θα ψαξετε για σπιτιι? απο ιντερνετ η απο κοντα?
Από το διαδίκτυο σε παραπέμπουν κυρίως σε μεσιτικά. Από κοντά λέω εγώ, ποδαράτοι και στην έσχατη με μια χρυσή ευκαιρία στο χέρι.
life12
Πολύ δραστήριο μέλος
απο κοντα 8α παμε σε κανα περιπτερο να παρουμε καμια τοπικη εφημεριδα με αγγελιες-ενοικιασεισ σπιτιων ολο κ κανα ενοικιαστηριο 8α βρουμε κολλημενο σε καμια κολωνα ολο κ καποιον 8α ρωτησουμερεε εσεις πως θα ψαξετε για σπιτιι? απο ιντερνετ η απο κοντα?
απο ιντερνετ αλλα βλεπεισ αλλα σ δειχνουν ετσι εχω ακουσει με προφαση οτι αυτο π ειδεσ νοικιαστηκε εχω να σ δει3ω ενα αλλο
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.