NikosDim
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Συνήθως κάνουμε ολονυχτία στο chat, πριν τα αποτελέσματα.
Το τσατ σε εμενα δεν δουλεύει ο,τι και να κανω
Αλλα δεν πειράζει, θα γράφω εδω, χαχα
Όσο πιο νωρίς κοιμηθούμε και όσο πιο αργά ξυπνήσουμε, τόσο καλύτερα, για να μην σκεφτόμαστε πολυ τους βαθμούς
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
πως γινεται αυτο;
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
Στο σχολείο δεν παίζει να τους δώσουν κατα τις 11 όπως πέρυσι; Δε θα αντέξω μέχρι τις 1.
αν τους εχουν ετοιμους, μπορει να τους ανακοινωσουν και νωριτερα...
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Μακάρι να τους δώσουν νωρίτερα. Έχω πει σε μια καθηγήτρια να μου το φέρει μαλακά αν είναι ανεπιθύμητα τα αποτελέσματα.
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Ένας φίλος μου που είχε...μέσο πέρσι τους πήρε νωρίς νωρις. Λέτε αν κανένας καθηγητής ειναι καλός να μας τους πει κι εμάς νωριτερα;
Και εγώ. Αν και δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη.... Εγώ στο σχολείο μάλλον θα πάω. Βασικά παίζει να βγουν πριν τις 1;
Ημέρα Ανακοίνωσης Βαθμολογιών:
- Στο ίντερνετ δημοσιεύθηκαν λίγο μετά τη μία το μεσημέρι.Ωστόσο,στις σχολικές μονάδες το υπουργείο παιδείας είχε δώσει εντολή να ανοίξουν τις πύλες στις 11,αφού ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διεργασίες(διανομή από τη δευτεροβάθμια τα ξημερώματα των πακέτων με τις βαθμολογίες και εξακρίβωσή τους με τις ηλεκτρονικές φόρμες βαθμολογιών μέσω ενός διαδικτυακού «μηχανισμού» επικοινωνίας σχολικών μονάδων-υπουργείου).Ωστόσο,πολλά σχολεία,έχοντας ολοκληρώσει την προαπαιτούμενη διαδικασία,είπαν να μη «κουράζουν» άδικα γονείς καθώς και μαθητές και έτσι οι φύλακες(πάνε κι αυτοί....) τους άφησαν από τις εννέα.
Ημέρα Ανακοίνωσης Βάσεων:
- Στο σχολείο δημοσιεύθηκαν στις οχτώ και κάτι το πρωί σε αντίθεση με το διαδίκτυο,που ανακοινώθηκαν στις οχτώ και σαράντα πέντε(ενώ αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι διαδικτυακά θα ανακοινωθούν στις εννέα).
Και στις δύο περιπτώσεις,κανένα επτάλεπτο μετά το «άνοιγμα» της διαδικτυακής πλατφόρμας,το μινεντού «κατέβασε ρολά» πετώντας Error-Bad request και μένοντας αδρανές για πάνω από σαράντα λεπτά.
Παιδιά,αν αντέχετε την αναμονή μπείτε ίντερνετ αλλά δε ξέρω έχει άλλη φάση νομίζω να πας να δεις τι έκανες από το σχολείο(ίσως να 'μαι ρομαντική...ίσως να ναι που το μπαλκόνι μου βλέπει ακριβώς στο πίνακα ανακοινώσεων και τα παλαιότερα χρόνια που δεν υπήρχε ο ηλεκτρονικός «εκσυγχρονισμός»...του υπουργείου... έβλεπα την όλη αναμονή από τους τότε πανελληνιομάχους και στο τέλος να πέφτουν...συνήθως χαμόγελα..ίσως).Πάντως,όλα τα παιδιά της παρέας μου είπαμε να πάμε από νωρίς..στις επτά... στις έξι..να κάτσουμε και στην καφετέρια που υπάρχει δίπλα και να περιμένουμε
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
Αφού θα τους εχουν τους βαθμούς, γιατι πρέπει να ανακοινωθούν στις 1 και οχι νωρίτερα;
Ένας φίλος μου που είχε...μέσο πέρσι τους πήρε νωρίς νωρις. Λέτε αν κανένας καθηγητής ειναι καλός να μας τους πει κι εμάς νωριτερα;
το εχω σκεφτει και εγω αυτο...εχω μια καθηγητρια στο σχολειο που με παει πολυ και μου ειπε, αν τα καταφερω, θα σε παρω τηλ. να σε ενημερωσω νωριτερα...
μακαρι, γιατι σχολειο δεν παιζει να παω....
δεν τη γουσταρω την ολη κατασταση...
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Και σε εμάς τους έδιναν πέρυσι νωρίς . Θυμάμαι γιατί είχα πάει να πάρω τους βαθμούς των ενδοσχολικών.Αφού θα τους εχουν τους βαθμούς, γιατι πρέπει να ανακοινωθούν στις 1 και οχι νωρίτερα;
Στο σχολείο μου θα βγάλουν νωρίτερα απ' όλους τους χτυπητούς βαθμούς. Έτσι κάνουν κάθε χρόνο.Ελπίζω να είμαι μέσα σε αυτούς. Αν αργήσουν θα καταλάβω ότι πάτωσα
keep walking
Δραστήριο μέλος
Αφού θα τους εχουν τους βαθμούς, γιατι πρέπει να ανακοινωθούν στις 1 και οχι νωρίτερα;
Εμενα περσι ο χημικος κανενα μισαωρο πριν βγουν πηγε να φυγει απο το σχολειο και μου λεει καλα τα πηγες εσυ! Γυρω στο 19 στην βιολογια και την χημεια! Δεν ξερω αλλα με ειχε αγχωσει περισσοτερο! Κατα τα αλλα οι υπολοιποι αμιλητοι και μας κρατουσαν κιολας γιατι κανανε και καμια ωρα να κολλησουν τα χαρτια στον τοιχο! Χαχαχαχα!
methexys
Τιμώμενο Μέλος
keep walking
Δραστήριο μέλος
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Ναι , να έχουμε λιποθυμίες μέχρι τότε.το θεμα ειναι να τα εχουμε παει καλα και ας τα μαθουμε και το απογευμα...
keep walking
Δραστήριο μέλος
το θεμα ειναι να τα εχουμε παει καλα και ας τα μαθουμε και το απογευμα...
Μην το λες! Η αγωνια τουλαχιστον για εμενα πριν τους βαθμους ειναι τεραστια! Καμια σχεση με το αγχος των εξετασεων!
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Ναι , να έχουμε λιποθυμίες μέχρι τότε.
Μην το λες! Η αγωνια τουλαχιστον για εμενα πριν τους βαθμους ειναι τεραστια! Καμια σχεση με το αγχος των εξετασεων!
χαχα ναι! Δεν μας βλέπω καλα μέχρι να τους πάρουμε.
Σαν ψέματα μου φαίνεται οτι σε λίγες μέρες θα βγουν οι βαθμοί...
buffon85
Δραστήριο μέλος
σκεφτειτε και στις πανελληνιες πως θα νιωθατε αν ησασταν καπου μονοι σαν να περιμενετε τα θεματα και πως νιωθατε μεσα στην ταξη λεγοντας αστειακια
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.