Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε εμένα, όταν βγουν οι βαθμοί θα σπάσουν τα τηλέφωνα στο σπίτι από θείες και θείες ρωτώντας πως έγραψα..
Εννοείται πως δεν σηκώνω τίποτα..είτε έβγαλα 19000 είτε 9000.
Αμέσως μετά τη βαθμολογία, θα κάτσω να ηρεμήσω, να συνειδητοποιήσω ακριβώς τι έγινε..πως μόρια έβγαλα και να κάνω το μηχανογραφικό μου με απόλυτη συγκέντρωση.
σε νιωθω ρε φιλε...εδω οποιος με βρισκει στο δρομο με ρωταει ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα...βγαινεις εξω και δεν μπορεις να ηρεμησεις..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σε εμένα, όταν βγουν οι βαθμοί θα σπάσουν τα τηλέφωνα στο σπίτι από θείες και θείες ρωτώντας πως έγραψα..
Εννοείται πως δεν σηκώνω τίποτα..είτε έβγαλα 19000 είτε 9000.
Αμέσως μετά τη βαθμολογία, θα κάτσω να ηρεμήσω, να συνειδητοποιήσω ακριβώς τι έγινε..πως μόρια έβγαλα και να κάνω το μηχανογραφικό μου με απόλυτη συγκέντρωση.
Οντως, κ ενδιαφερονται ατομα π πιο παλια ουτε τι κανεις δν σ ρωταγαν!!! Αυτοι πρεπει ν ειναι οι πρωτοι π θελουν ν γραψεις καλα ..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
methexys
Τιμώμενο Μέλος
ειδα στον υπνο μου οτι ανεβαλαν την ανακοινωση των βαθμολογιων και οτι θα τις μαθαιναμε στα μεσα Ιουλη
χαχα, εγώ έχω δει όνειρα για τις βάσεις (και φυσικά, δεν περνουσα στη σχολη )
Άλλο ένα μάθημα αυριο, γράφω θρησκευτικά
Κατι άλλο..την Παρασκευή ρώτησε μια φίλη μου τους καθηγητές πού θα κάνουμε το μηχανογραφικό και είπε μια γραμματέας "φροντιστηριο πάτε; Εκεί θα τα κάνετε". Έλεος!! Τη μια μας πρηζουν οτι δεν είναι σωστό να πηγαίνουμε φροντ κλπ κλπ και τωρα που τους συμφέρει λένε να πάμε εκεί. Εγώ θα τους κατσικωθω στο σχολειο, τέλος
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
Ήσυχα και ήρεμα χωρίς να σας προτρέπουν οι καθηγητές να δηλώσετε σχολές της δικής τους προτίμησης;
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
χαχα, εγώ έχω δει όνειρα για τις βάσεις (και φυσικά, δεν περνουσα στη σχολη )
Άλλο ένα μάθημα αυριο, γράφω θρησκευτικά
Κατι άλλο..την Παρασκευή ρώτησε μια φίλη μου τους καθηγητές πού θα κάνουμε το μηχανογραφικό και είπε μια γραμματέας "φροντιστηριο πάτε; Εκεί θα τα κάνετε". Έλεος!! Τη μια μας πρηζουν οτι δεν είναι σωστό να πηγαίνουμε φροντ κλπ κλπ και τωρα που τους συμφέρει λένε να πάμε εκεί. Εγώ θα τους κατσικωθω στο σχολειο, τέλος
χαχαχα καλα θα κανεις!! κι εγω στο σχολειο θα παω! δεν μας ειπαν βεβαια 'ελατε σε μας" αλλα για να ειμαι σιγουρη πως δεν θα κανω καμια πατατα
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Γιατί δεν τα κάνετε τα μηχανογραφικά σας στο σπίτι σας;
Ήσυχα και ήρεμα χωρίς να σας προτρέπουν οι καθηγητές να δηλώσετε σχολές της δικής τους προτίμησης;
Αυτο λεω και εγω..να ενστερνιστουμε τις αποψεις γονιων,καθηγητων(και καλα) και το μηχανογραφικο να το κανουμε μονοι
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Αυτο λεω και εγω..να ενστερνιστουμε τις αποψεις γονιων,καθηγητων(και καλα) και το μηχανογραφικο να το κανουμε μονοι
Εγώ έχω άγχος μήπως κανω κατι λάθος Ακόμα και με τους καθηγητές να το κανω, θα έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου μια μικρή ανασφάλεια χαχα. Καλύτερα να έχεις μια μικρή βοήθεια απο κάποιον που ξέρει.
Μπα, εμενα δεν θα με επηρεάσουν Ξέρω τις τρεις πρώτες επιλογές, περιμενω τους βαθμούς να δω το θα βάλω μετα.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
mirto.dr
Εκκολαπτόμενο μέλος
tweetyslvstr
Δραστήριο μέλος
Εγώ έχω άγχος μήπως κανω κατι λάθος Ακόμα και με τους καθηγητές να το κανω, θα έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου μια μικρή ανασφάλεια χαχα. Καλύτερα να έχεις μια μικρή βοήθεια απο κάποιον που ξέρει.
Μπα, εμενα δεν θα με επηρεάσουν Ξέρω τις τρεις πρώτες επιλογές, περιμενω τους βαθμούς να δω το θα βάλω μετα.
Φίλη Βάσια. Τι κάνεις??Πώς έγραψες στις εξετάσεις???
Λοιπόν ο διευθυντής του σχολείου μας μας είπε πως (αυτό που θα σου πω ισχύει από φέτος τώρα του χρόνου δεν ξέρω τι θα γίνει) πως εάν κάνουμε οριστικοποιήση μηχανογραφικού και κάναμε κάτι λάθος ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ!. ΑΡΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ
Καλά αποτελέσματα
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί δεν τα κάνετε τα μηχανογραφικά σας στο σπίτι σας;
ετσι...εγω σπιτι μου θα το κανω με ησυχια...!
nikos9631
Νεοφερμένος
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
παιδια πιστευετε θα πεσετε μεσα στα μορια π πιστευετε ; για οσους εχουν δώσει ηδη , βγαλατε οσο περιμενατε;
εγω δεν λεω τιποτα, για να μην απογοητευτω μετα...μακαρι να εχουμε καλα αποτελεσματα...
notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος
παιδια πιστευετε θα πεσετε μεσα στα μορια π πιστευετε ; για οσους εχουν δώσει ηδη , βγαλατε οσο περιμενατε;
Εγώ πιστεύω ότι θα πέσω μέσα στα μόρια που περιμένω (16.000-17.000). Ποιος ξέρει με σιγουριά όμως τι θα γίνει? Μακάρι ρε παιδιά να εκπλαγούμε ευχάριστα..και να βγάλουμε πιο πάνω..
*Η βαρεμάρα στο κόκκινο..
buffon85
Δραστήριο μέλος
σε αλλα μαθηματα τα ειχα παει καλυτερα, σε αλλα χειροτερα. τοτε εδινα 9 μαθηματα, υπηρχαν μαθηματα που τα ειχα υπολογισει πολυ καλα, μαθηματικα, λατινικα και αλλα που μου ηταν αδυνατον να υπολογισω, εκθεση, λογοτεχνια..
αλλα αυτο εχει να κανει καθαρα και με τον μαθητη και την ικανοτητα αυτοαξιολογησης του. αλλοι το καταφερνουν, αλλοι οχι, αλλοι δεν θελουν καν να το προσπαθησουν και απλα περιμενουν τα αποτελεσματα. αν γενικως στα διαγωνισματα του σχολειου καποιος επεφτε μεσα στις προβλεψεις του, πανω κατω μπορει να ξερει τι εγραψε και τωρα.
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Εγώ σκέφτομαι να το κάνω και μόνη μου αλλά φοβάμαι μην κάνω λάθος.
notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος
Ανοίγει την Τρίτη η εφαρμογή για την ηλεκτρονική υποβολή μηχανογραφικών δελτίων των υποψηφίων που πήραν μέρος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.
Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 24 Ιουλίου.
Οι υποψήφιοι έχουν ήδη κληθεί να προσέλθουν στο λύκειό τους, προκειμένου να δημιουργήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), τον οποίο θα χρησιμοποιήσουν για την ηλεκτρονική υποβολή του μηχανογραφικού τους.
Με το password που έχουν δημιουργήσει και τον 8ψήφιο κωδικό εξετάσεων που ήδη έχουν στην κατοχή τους, μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση https://exams.it.minedu.gov.gr και να επεξεργάζονται το μηχανογραφικό τους.
Μέχρι την ανακοίνωση των βαθμών, οι υποψήφιοι θα μπορούν να ενημερώνονται, να μελετούν το μηχανογραφικό δελτίο και άλλα στοιχεία και να κάνουν μόνο πρόχειρο Μηχανογραφικό Δελτίο (προσωρινή αποθήκευση).
Από την ανακοίνωση των βαθμών των ΓΕΛ ή των ΕΠΑΛ ώς και τη Δευτέρα 14 Ιουλίου, όλοι οι υποψήφιοι στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση θα πρέπει να κλειδώσουν το τελικό τους μηχανογραφικό δελτίο (επιλέγοντας οριστικοποίηση).
Μετά την οριστικοποίηση, το μηχανογραφικό δελτίο καταχωρίζεται στη βάση του Υπουργείου Παιδείας και καμία τροποποίηση από τον υποψήφιο δεν είναι πλέον δυνατή.
Ο υποψήφιος καλό είναι να εκτυπώσει ή και να αποθηκεύσει στον υπολογιστή του το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό δελτίο (που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου), ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορεί να δει τις τελικές προτιμήσεις του.
Σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο Παιδείας επισημαίνει ότι οι υποψήφιοι που δεν διαθέτουν υπολογιστή θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους υπολογιστές των σχολείων τους για να συμπληρώσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο, αλλά και ότι πρέπει να υποβάλουν το μηχανογραφικό τους εμπρόθεσμα γιατί ειδάλλως θα αποκλειστούν από την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για φέτος.
13fourdio13
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.