Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gary96
Νεοφερμένος
Εγω τωρα ανησυχω για τν εκθεση..Πώς ειναι δυνατον περιπου τ μισα ν ειναι κατω απ τ βαση ??
Ένας οικογενειακός φίλος διορθώνει γραπτά και έχει ακούσει κι από άλλους καθηγητές και το βλέπει και ο ίδιος ότι έκθεση δεν πήγαμε καλά. Οι περισσότεροι βγήκαμε εκτος θέματος..... Για αυτό και ακούγεται αποτυχία στην έκθεση πολλοι παρασυρθηκαν και ξεφυγαν
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος
Μια συμμαθήτριά μου πέρσι. Και μια φέτος είχε μαζί της μια εικόνα.Κάτι άσχετο και... κουλό
Όταν γράφατε πανελλήνιες, κάνατε προσευχή πριν γράψετε;
Δηλαδή εντάξει, αν γίνεται αυτό έλεος
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Filippos14
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.minedu.gov.gr/publications/docs2014/them_mat_kat_c_hmer_epan_140621.pdf
Φαγανε καλα σημερα οσοι δινανε ^^
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Τέλεια ! Πάω να δω τα θέματα και αύριο θα τα λύσω !
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος
Άρχισαν οι επαναληπτικές ;
Τέλεια ! Πάω να δω τα θέματα και αύριο θα τα λύσω !
Εσύ φέτος, με εμάς, δεν έδινες? Τι ανωμαλία είναι αυτή τώρα που σε έπιασε?
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι τελείωσα εγώ..
Τα είδα λίγο και σαν να το μετάνιωσα λίγο..
Ε δεν είναι ανωμαλία απλά αφού δεν βγήκαν οι κανονικές όπως θα έπρεπε ας λύσω αυτές που φαίνονται τραβηγμένες όπως πάντα
miss marple
Πολύ δραστήριο μέλος
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Ότι κάναμε κάναμε..
Δεν αλλάζει ότι και να κάνουμε, τουλάχιστον προς το καλύτερο...
Ας μην το κάνουμε πιο δύσκολο τουλάχιστον...
Dias
Επιφανές μέλος
Πόσοι υποψήφιοι συμμετέχουν κάθε χρόνο στις επαναληπτικές; Δεν βρήκα πουθενά επίσημα στατιστικά, όμως ο αριθμός τους χρόνο με το χρόνο αυξάνεται. Επίσης, όλοι το ξέρουμε ότι αυτοί που "αρρωσταίνουν" στο ΑΟΔΕ και τη Βιολογία γενικής, είναι σχεδόν δεκαπλάσιοι από αυτούς που αρρωσταίνουν στα Αρχαία και τα Μαθηματικά. Μπορείτε να εξηγήσετε το φαινόμενο;Άρχισαν οι επαναληπτικές ;
miss marple
Πολύ δραστήριο μέλος
Όπως το είπες..
Ότι κάναμε κάναμε..
Δεν αλλάζει ότι και να κάνουμε, τουλάχιστον προς το καλύτερο...
Ας μην το κάνουμε πιο δύσκολο τουλάχιστον...
δε θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο......
methexys
Τιμώμενο Μέλος
γιατι, και εγώ θα τα δω τωρα και ίσως τα προσπαθήσω αυριο
Μια φίλη μου απο θεωρητική δίνει επαναληπτικές σε ένα μάθημα, γιατι πριν τους δώσουν τα θέματα αγχώθηκε παρά πολυ, κατέρρευσε, ήρθε ασθενοφόρο... (και οχι, δεν το έκανε επίτηδες)
niek
Εκκολαπτόμενο μέλος
γιατι, και εγώ θα τα δω τωρα και ίσως τα προσπαθήσω αυριο
Μια φίλη μου απο θεωρητική δίνει επαναληπτικές σε ένα μάθημα, γιατι πριν τους δώσουν τα θέματα αγχώθηκε παρά πολυ, κατέρρευσε, ήρθε ασθενοφόρο... (και οχι, δεν το έκανε επίτηδες)
Και μια φίλη μου εκεί που διάβαζε την πόνεσε η μέση και δεν μπορούσε να κουνηθει.Εμεινε 2 μέρες στο νοσοκομείο.
τι παθαίνει κανείς απ΄το διάβασμα!
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος
nikos9631
Νεοφερμένος
alexandkonst
Νεοφερμένος
ε ναι ρε φιλε αλλα δεν γινεται καθε γνωση που δεν εχουμε θεωρειται οτι την απορριψαμε, αν ειναι ετσι τοτε εχουμε απορριψει ηδη το 99,99999% της γνωσης εφοσον ειναι αδυνατον να συλλαβουμε περισσοτερη, η βελτιωτικη διαδικασια του ανθρωπου ειναι συνεχης στο να αποκτα νεες, σαφως και μπορει καποιος να μαθει και για τις υπολοιπες θρησκειες, απλα ο χριστιανισμος εχει ηδη μια βαση στην Ελλαδα και ετσι καποιος μπορει ευκολοτερα να αποκτησει σχετικη γνωση αν τον ενδιαφερειΑπο τη μια εχεις δικιο γιατι δεν γινεται να αποριψεις κατι χωρις να το εχεις ψαξει απο την αλλη σκεψου πως εσυ εχεις αποριψει χωρις να τις γνωριζεις 20 θρησκειες και αυτοι που αναφερεις 21,αρα δεν βλεπω καποια σημαντικη διαφορα
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.