chili_pepper
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν εχω γράψει καλα έκθεση... Ειμαι στο 50% των κάτω απο τη βάση να μου το θυμηθείτε.
To ιδιο πιστευω και γω για μενα! Αν και τοτε ελεγα κανενα 14 στη χειροτερη 13
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
To ιδιο πιστευω και γω για μενα! Αν και τοτε ελεγα κανενα 14 στη χειροτερη 13
με αντιγραφεις; Μπαίνω σπίτι και το πρώτο πράγμα που κανω -μετα που έβαλα τα κλάματα- ειναι να διακηρύσσω ότι έγραψα 13 Standard. Τωρα εχω πέσει κι άλλο..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos9631
Νεοφερμένος
Vilas
Νεοφερμένος
niek
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγώ εγραψα πολυ ειδικά τοτε.γιατι τετοια απαισιοδοξια;;; χασατε καποιο ζητουμενο στην εκθεση ;; εγω το μονο που φοβαμαι ειναι οτι τα εγραψα πολυ γενικααα
μεχρι πότε πρέπει να εχουμε τελειώσει με τα μηχανογραφικά?
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
14 Ιουλίου άκουσα.
γιατι τετοια απαισιοδοξια;;; χασατε καποιο ζητουμενο στην εκθεση ;; εγω το μονο που φοβαμαι ειναι οτι τα εγραψα πολυ γενικααα
Εγω πιστεύω ότι δεν το προσέγγισα όπως έπρεπε αν και το δεύτερο ζητούμενο το εχω νομίζω. Δεν πρόλαβα και να τα ελέγξω... Θα με φάει η αγωνία μόνο για αυτό.
Dias
Επιφανές μέλος
Μια συμμαθήτριά μου πήγε στον υποδιευθυντή και ζήτησε να αλλάξει κωδικό. Όταν τι ρώτησαν γιατί, είπε: "Έχω βάλει gianni_s_agapw, όμως χώρισα και κάθε φορά που το πληκτρολογώ με πιάνουν τα κλάματα". Έλεος;Σκεφτόμουν να βάλω μόνο γράμματα. Κάτι από ταινία ή βιβλίο Δεν θα το βρει κανένας..
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν εχω γράψει καλα έκθεση... Ειμαι στο 50% των κάτω απο τη βάση να μου το θυμηθείτε.
και εγω το ιδιο πιστευω
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος
Μια συμμαθήτριά μου πήγε στον υποδιευθυντή και ζήτησε να αλλάξει κωδικό. Όταν τι ρώτησαν γιατί, είπε: "Έχω βάλει gianni_s_agapw, όμως χώρισα και κάθε φορά που το πληκτρολογώ με πιάνουν τα κλάματα". Έλεος;
Δίας, είσαι ωραίος!
chili_pepper
Εκκολαπτόμενο μέλος
14 Ιουλίου άκουσα.
Ουτε καν ρε
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Ουτε καν ρε
14 Ιουλιου τελειωνει η προθεσμια για το μηχανογραφικο!!
chili_pepper
Εκκολαπτόμενο μέλος
14 Ιουλιου τελειωνει η προθεσμια για το μηχανογραφικο!!
ααα σορρυ νομιζα οτι ελεγε για τα αποτελεσματα!
jj!
Τιμώμενο Μέλος
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
Το δεκαπενταμελές γιατί το είχατε; Για τις εκδρομές και τις καταλήψεις;
Να αντιδράσετε.
thomas l.
Τιμώμενο Μέλος
με ποιο δικαίωμα αποφάσισαν οι καθηγητές σας;;;;Στο σχολειο μου οι καθηγητές αποφάσισαν τι θα βάλουμε για κωδικό και είναι κάποια απο αυτα που αναφέρετε οτι δεν πρέπει να τα βάζουμε δηλαδη με λίγα λόγια, ξέρω τον κωδικό των περισσότερων παιδιών. Έλεος. Ευτυχώς δεν έχουμε τίποτα περίεργα παιδιά, ικανα να κανουν καμια βλακεία.
περίεργα παιδιά λες δεν έχετε αλλά ποτέ δεν ξέρεις
ο κωδικός αλλάζει;;;
δεν θυμάμαι καθόλου
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Να ΜΗΝ το δεχτείτε.
Το δεκαπενταμελές γιατί το είχατε; Για τις εκδρομές και τις καταλήψεις;
Να αντιδράσετε.
Στα υπόλοιπα παιδιά δεν τους εχει περάσει καν η ιδέα οτι μπορει κάποιος να μπει στο μηχανογραφικό τους...
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ προσωπικά, οσο και αν συμπαθώ/γνωρίζω κάποιους καθηγητές μου δεν πρόκειται να τους εμπιστευτώ κάτι τόσο σημαντικό.
Dias
Επιφανές μέλος
Δεν έχουν τέτοιο δικαίωμα. Ο κωδικός είναι αυστηρά δικό σας προσωπικό θέμα. Να μην το δεχθείτε.Στο σχολειο μου οι καθηγητές αποφάσισαν τι θα βάλουμε για κωδικό και είναι κάποια απο αυτα που αναφέρετε οτι δεν πρέπει να τα βάζουμε....
Και πέρυσι αυτός που μπήκε στα μηχανογραφικά των άλλων και τα "χάλασε" ήταν "φίλος" τους.Ευτυχώς δεν έχουμε τίποτα περίεργα παιδιά, ικανα να κανουν καμια βλακεία.
Μόνο στο σχολείο.ο κωδικός αλλάζει;;;
Ευτυχώς φέτος υπάρχει η ασφαλιστική δικλείδα ότι μπορείτε να αλλάξετε ακόμα και το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό.
Χε-χε! Τι μου θύμισες τώρα παιδάκι μου...Δία, πες τους ότι είχες βάλει την ταχύτητα του φωτός ρε (με την "επιστημονική" μορφή, βεβαίως-βεβαίως)
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.