stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikosDim
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αμα ανεβασουν τις βασεις πολυ δεν περναω ουτε τει ηλιοθεραπιας μυκονου!!!
Δεν σε χαλάει ως τόπος διαμονής για το καλοκαίρι P
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος
Άκουσα στην τηλεόραση ότι ένας στους δύο έχει γράψει κάτω απ'τη βάση στην έκθεση και ο μεγαλύτερος βαθμός ήταν γύρω στο 15!Γιατί έτσι;Εγώ όποιον ρωτούσα πως τα πήγε στην έκθεση μου έλεγε καλά..
Αναμένονται κλάματα την μέρα των αποτελεσμάτων.
nikos9631
Νεοφερμένος
Αναμένονται κλάματα την μέρα των αποτελεσμάτων.
ας εχει και λιγα κλαματα drama .
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
buffon85
Δραστήριο μέλος
Εγώ με αξιόπιστα στοιχεία μπορώ να σας πω ότι αθηναϊκά γραπτά στην έκθεση που εξετάστηκαν σε συγκεκριμένο εξεταστικό κέντρο στη Βόρεια Ελλάδα έχουν τα 2\3 γράψει αίτια αντί για φαινόμενα..και όπως ξέρουμε όλοι αυτό βαθμολογείται αρνητικά.
Η μεγάλη έκπληξη θα είναι στην έκθεση να είστε σίγουροι.
το συζητουσαν στο σχολειο μου το θεμα αιτια-φαινομενα. δεν ακουσα ολη την συζητηση, αλλα ενα κοριτσι ελεγε οτι εγραψε αιτια και οχι φαινομενα και επεμενε οτι ειναι ακριβως το ιδιο
κι εγω που ημουν σιγουρη οτι τα εκτος θεματος θα ηταν στο δευτερο σκελος της εκθεσης.
παντως θεωρω οτι ειναι απο δυσκολο ως αδυνατον να βαθμολογησει καποιος τον εαυτο του στην εκθεση, εδω ουτε οι βαθμολογητες δεν συμφωνουν. ελπιζω να μην εχω καμια περιεργη εκπληξη.
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
το συζητουσαν στο σχολειο μου το θεμα αιτια-φαινομενα. δεν ακουσα ολη την συζητηση, αλλα ενα κοριτσι ελεγε οτι εγραψε αιτια και οχι φαινομενα και επεμενε οτι ειναι ακριβως το ιδιο
κι εγω που ημουν σιγουρη οτι τα εκτος θεματος θα ηταν στο δευτερο σκελος της εκθεσης.
παντως θεωρω οτι ειναι απο δυσκολο ως αδυνατον να βαθμολογησει καποιος τον εαυτο του στην εκθεση, εδω ουτε οι βαθμολογητες δεν συμφωνουν. ελπιζω να μην εχω καμια περιεργη εκπληξη.
εγω στο πρωτο σκελος εγραψα φαινομενα, αλλα στο δευτερο σκελος εγραψα για τους πνευματικους ανθρωπους και την ανθρωπιστικη παιδεια...λετε να εχω βγει εκτος θεματος;;
nikos9631
Νεοφερμένος
εχει ομως καποια λογικη γιατι για παραδειγμα αιτιο κρισης του ανθρωπισμου μπορει να ειναι η καταφωρη καταπατηση των ανθρωπινων δικαιωματων κατι που μπορει να θεωρηθει και ως φαινομενο..
NikosDim
Εκκολαπτόμενο μέλος
buffon85
Δραστήριο μέλος
εγω στο πρωτο σκελος εγραψα φαινομενα, αλλα στο δευτερο σκελος εγραψα για τους πνευματικους ανθρωπους και την ανθρωπιστικη παιδεια...λετε να εχω βγει εκτος θεματος;;
κοιτα αυτο δεν ξερω πως θα το βαθμολογησουν. αυτο που μπορω να σου πω ειναι οτι εγω φοβηθηκα να γραψω γενικα για την παιδεια πχ αν και συμπληρωσα οτι η παιδεια μπορει να βοηθησει κλπ κλπ
οπως και να εχει μην ακους κανεναν, δεν ειναι πολλες οι μερες για τους βαθμους
νικο εχει να κανει πως το γραφεις..
αν γραψω ο λογος που μας λειπει ο ανθρωπισμος ειναι αυτος μπλα μπλα ισως κατι κοπει. αν γραψω καθημερινα βλεπουμε να καταπατουνται τα ανθρωπινα δικαιωματα μπλα μπλα ειναι φαινομενο.
και παλι δεν ειμαι βαθμολογητρια, λεω πως το βλεπω εγω και τι εκανα εγω στο δικο μου γραπτο, το οποιο δεν ειμαι καθολου σιγουρη οτι ειναι καλο.
παντως σκεφτομαι και αλλα αιτια που δεν εχουν καμμια σχεση με φαινομενα, δεν ξερω τι μπορει να εγραψε αυτη η κοπελα και γενικα ο καθενας.
notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος
Όπως αποδείχθηκε ήταν “παγίδα” για τους περισσότερους μαθητές το θέμα της έκθεσης, καθώς όπως φαίνεται το θέμα του ανθρωπισμού δυσκόλεψε την πλειοψηφία των υποψηφίων.
Κάτω από τη βάση ο ένας στους δύο στην Έκθεση
buffon85
Δραστήριο μέλος
Κοντός ψαλμός παιδιά ..μόλις μάθουμε βαθμούς . Μπορεί κάποιος να πει συνοπτικά την διαδικασία που θα ακολουθηθεί από δω και πέρα?
η ανακοινωση ελεγε μετα τις 15 κωδικος μηχανογραφικου. οποτε λογικα την επομενη εβδομαδα πας στο σχολειο και παιρνεις τον κωδικο σου, εκει φανταζομαι σου εξηγουν και οτι αφορα το μηχανογραφικο, αν δεν σας τα εχουν ηδη πει στην ταξη.
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
κοιτα αυτο δεν ξερω πως θα το βαθμολογησουν. αυτο που μπορω να σου πω ειναι οτι εγω φοβηθηκα να γραψω γενικα για την παιδεια πχ αν και συμπληρωσα οτι η παιδεια μπορει να βοηθησει κλπ κλπ
οπως και να εχει μην ακους κανεναν, δεν ειναι πολλες οι μερες για τους βαθμους
νικο εχει να κανει πως το γραφεις..
αν γραψω ο λογος που μας λειπει ο ανθρωπισμος ειναι αυτος μπλα μπλα ισως κατι κοπει. αν γραψω καθημερινα βλεπουμε να καταπατουνται τα ανθρωπινα δικαιωματα μπλα μπλα ειναι φαινομενο.
και παλι δεν ειμαι βαθμολογητρια, λεω πως το βλεπω εγω και τι εκανα εγω στο δικο μου γραπτο, το οποιο δεν ειμαι καθολου σιγουρη οτι ειναι καλο.
παντως σκεφτομαι και αλλα αιτια που δεν εχουν καμμια σχεση με φαινομενα, δεν ξερω τι μπορει να εγραψε αυτη η κοπελα και γενικα ο καθενας.
και εγω εχω μπερδευτει γιατι η καθηγητρια μου μού ειπε εισαι μεσα και αλλα φροντιστηρια εδιναν αυτα που εγραψα...
οψομεθα
KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος
nikos9631
Νεοφερμένος
SuperSquirrel
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τσάμπα τον παιδεύεις. Πέρυσι και εγώ σαν εσένα έβαζα περιπτώσεις, ανώτερα κατώτερα όρια κλπ. Τελικά έβγαλα 600 μόρια παραπάνω απ'όσα περίμενα.
Υ.Γ. Ο χάρης και το παράπονο του... δε ξεχνιέται χαχα
αυτο με τα 600 μορια παραπανω θελω και εγω να το παθω!!!!
αχ ας κανουμε μια ομαδικη ευχη να μην ανεβουν πολυ οι βασεις
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Ούτε καν ετσι;
Έχω αγχωθεί με αυτά που ακούω για την Έκθεση.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.