Filippos14
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kenpachi
Νεοφερμένος
υπάρχει περίπτωση να βάλουν σε Β φάση υπερπήδηση εμποδίου;
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
Πραγματικά τους λυπάμαι η αλήθεια ειναι αλλα θα περάσει κι αυτό το βρωμοαοθ. Θα προσπαθήσω αύριο να ειμαι όσο πιο διακριτική γίνεται με τους αοθιτες αλλα όσο να ναι η ελευθερία ειναι γλυκιά και αν δεν το φωνάζεις δε θα τη χαρειςΑσε τους "οικονομολογους" παιδακι μου!! Εμεις τα "ασχετα" παμε ολη μερα για μπανακιιι και αραγμα!!
Ευχαριστωω! Ειναι η Τρίτη φορά που ακούω αυτό το όνομα. Ας μη μου βγει σε κακοΆντε να τελειώσει..καλή δύναμη να έχεις κι εσύ..
Επισκέφτηκε ο Μητσοτάκης το iscool?
Εεεεετσι!!!chillαρισμα αυριο,και τεταρτη αοθ ας ειμαστε ρεαλιστες,και σε μια μερα βγαινει η θεωρια!!δεν ειναι αοδε που δεν καταλαβαινεις τι λεει και αποστηθιζεις,η θεωρια του αοθ ειναι αρκετα κατανοητη και ως ενα βαθμο σε αφηνει να τα λες και με δικα σου λογια,καθως δεν αλλαζει τοσο ευκολα το νοημα
Γιατι το κανεις αυτό στον εαυτό σου;; Και πεντε να έδινα την Παρασκευή αύριο ειναι ΙΕΡΗ ΜΕΡΑΕγώ προσωπικά αύριο θα διαβάσω κοινωνιολογία
Χαχα εγω έχω ξεχάσει πως ειναι το ¨εξω¨! Απο πρόπερσι το χειμώνα εχω να βγω με την ουσιαστική σημασία της λέξης..Το μεσημέρι μας έχει καλεσει σπίτι της μια φίλη μου όλους για φαγητό.Μετά θα έρθω σπίτι,ίσως κοιμηθώ λίγο και μετά θα ετοιμαστώ για το βράδυυυ Το μόνο που έβλεπα αυτές τις μέρες στο καθρέφτη ήταν κεφτές και πιτζάμες.Απαλεψίες.
Εμείς δεν το κόβω για θάλασσα -και λόγω καιρού και προσωπικά λόγω γυναικολογικων- οπότε ίσως το βράδυ να κατέβουμε στα μπαράκια.. Γουστάρω πάντως φάση 11 το βράδυ με 7 το πρωί ξερω γω αλλα δεν ξερω ποιος θα αντέξει.. πλάκα θα χει, θα γεμίσουν ξαφνικά οι δρόμοι απο χοντρά, στερημενα, ζαβλακωμενα, τριτολυκειοπαιδα που θα πίνουν απο τα βαρέλια για να ξεχάσουν μπολτζανους και αριστοτεληδες....
transient
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν έχω ανοίξει βιβλίο όλη τη χρονιά!! Θα στρωθώ στο διάβασμα από αύριο κιόλας!!
Guest 875331
Επισκέπτης
Κάνε διάλλειμα, μην είσαι τόσο αυστηρός με τον αυτό σου. Άρχισε διάβασμα ακριβώς μία ώρα από τη στιγμή που παραδίδεις το γραπτό.Πωπω... Τελείωνουμε αύριο Φυσική και τη Παρασκευή ενδοσχολικές κοινωνιολογία
Δεν έχω ανοίξει βιβλίο όλη τη χρονιά!! Θα στρωθώ στο διάβασμα από αύριο κιόλας!!
buffon85
Δραστήριο μέλος
Πωπω... Τελείωνουμε αύριο Φυσική και τη Παρασκευή ενδοσχολικές κοινωνιολογία
για τα ενδοσχολικα δεν ειχα σχεδον ανοιξει βιβλιο και δεν την παλευα καθολου.
στενοχωριομουν για τον βαθμο στο απολυτηριο και στενοχωριομουν που οπως φαινοταν θα ηταν η πρωτη χρονια που δεν θα επαιρνα αριστειο αλλα πραγματικα ειχα εξαντληθει, δεν μπορουσα αλλο.
τελικα εκανα το ελαχιστο διαβασμα και τελικα ΟΛΟΙ οι καθηγητες μας λυπηθηκαν. ευχομαι και σε εσας να εχουν κατανοηση. πιστευω πως οι περισσοτεροι εχουν και δεν θα ειναι αυστηροι εκει που δεν χρειαζεται.
notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος
kwstastol
Νεοφερμένος
VeeM
Εκκολαπτόμενο μέλος
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
chili_pepper
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dias
Επιφανές μέλος
Έχουν μοιραστεί αγιασμένα στυλό και έχουν γίνει λειτουργείες για τις πανελλήνιες, αλλά δε νομίζω να απέδωσαν.Λοιπον αν γραψω καλα αυριο θα γινω χριστιανος ορθοδοξος,αλλιως
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
keep walking
Δραστήριο μέλος
stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος
Marianna.P
Εκκολαπτόμενο μέλος
notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος
Όλοι ανυπομονούν γι αύριο .. Είμαι η μόνη που βαριέμαι να πάω να γράψω και όσο σκέφτομαι και το αοθ μετά ξενερώνω πιο πολύ;
Καλώς την στο κλαμπ.Δεν είσαι η μόνη..Έχω τρελαθεί με το αοθ.!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.