novemberrain
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δυστυχώς έχω την αίσθηση ότι θα το δυσκολέψουν φέτος. Πέρσυ επειδή φροντιστήρια και μαθητές το χαν λιώσει σε ασκησεις που ήταν εκτός σχολικής πραγματικότητας ακόμα, "απογοητεύτηκαν" που έπεσαν εκείνα τα θέματα κι ήθελαν πιο δύσκολα. Τι να πω, ελπίζω να διαψευστώ
Πω, να πάρει... Ελπίζω να μη συμβεί αυτό, άμα ξεφτιλίσουν και το ΑΟΘ δηλαδή έλεος!
Δεν πιστεύετε κι εσείς ότι τα πράγματα είναι αρκετά περίεργα φέτος? Αμέτρητοι μαθητές να ισχυρίζονται ότι αρίστευσαν, βαθμολογητές να λένε ότι ο μ.ο. των βαθμών είναι κοντά στο 13, οι περσυνοί να λένε ότι είναι πανεύκολα, και εμείς σήμερα σχεδόν όλοι ήρθαμε με τα μούτρα ως το πάτωμα... Η ψυχολογία μου είναι ΧΑΛΙΑ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαράλαμπος μβ
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
novemberrain
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το λίγος/πολύς είναι σχετικό. Και σε σχέση με τα ~19άρια που λένε ότι χτύπησαν φέτος οι περισσότεροι, το 13 είναι ΠΟΛΥ λίγο.για τα μαθηματικα ο μο 13 που καποιος ανεφερε δεν νομιζω να θεωρειται λιγος.αν θυμαμαι καλα περσι ηταν πολυ πιο κατω.
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμένα μετά απο αυτά που έγραψα αεππ κ μαθηματικά η ψυχολογία έχει πέσει υπο το μηδέν. Δεν φτάνει αυτό, έχουμε και τους εξυπνάκηδες να λένε ότι ήταν εύκολα. Μπορεί να ακουστεί άσχημα αλλά αν δεν έδινα φέτος θα ευχόμουν να τους πέσουν πραγματικά μερικά παλουκοθέματα μπας κι ηρεμήσουνΠω, να πάρει... Ελπίζω να μη συμβεί αυτό, άμα ξεφτιλίσουν και το ΑΟΘ δηλαδή έλεος!
Δεν πιστεύετε κι εσείς ότι τα πράγματα είναι αρκετά περίεργα φέτος? Αμέτρητοι μαθητές να ισχυρίζονται ότι αρίστευσαν, βαθμολογητές να λένε ότι ο μ.ο. των βαθμών είναι κοντά στο 13, οι περσυνοί να λένε ότι είναι πανεύκολα, και εμείς σήμερα σχεδόν όλοι ήρθαμε με τα μούτρα ως το πάτωμα... Η ψυχολογία μου είναι ΧΑΛΙΑ!
novemberrain
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλά πιστεύω το ΑΕΠΠ ήταν σκέτη απογοήτευση...Εμένα μετά απο αυτά που έγραψα αεππ κ μαθηματικά η ψυχολογία έχει πέσει υπο το μηδέν. Δεν φτάνει αυτό, έχουμε και τους εξυπνάκηδες να λένε ότι ήταν εύκολα. Μπορεί να ακουστεί άσχημα αλλά αν δεν έδινα φέτος θα ευχόμουν να τους πέσουν πραγματικά μερικά παλουκοθέματα μπας κι ηρεμήσουν
methexys
Τιμώμενο Μέλος
notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος
arzen13
Νεοφερμένος
gersi
Εκκολαπτόμενο μέλος
- ΟOOΧΙΙΙΙΙIIII καριολάάκι θα βγαλεις και τις "Kρουσεις" και τον "Doppler"
Χαράλαμπος μβ
Νεοφερμένος
Το λίγος/πολύς είναι σχετικό. Και σε σχέση με τα ~19άρια που λένε ότι χτύπησαν φέτος οι περισσότεροι, το 13 είναι ΠΟΛΥ λίγο.
μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι σημαινει μεσος ορος για τις πανελληνιες.15 μεσο ορο δεν εχει ουτε το ευκολοτερο μαθημα. για τα μαθηματικα το 13 ειναι πανυψηλο για να μην πω ανεφικτο.μεσο ορο 13 ειχε περσι η χημεια με το 23% να εχουν πανω απο 18 !!!!
novemberrain
Εκκολαπτόμενο μέλος
Aπ' όσο ξέρω, μέσος όρος = άθροισμα / πλήθος, δεν ξέρω αν για τις πανελλήνιες παίζει κάτι διαφορετικό Επίσης αν δεν έμενες μόνο στα πάνω πάνω θα διάβαζες ότι αναφερόμουν στα λόγια ενός καθηγητή που εξέτασε έναν συγκεκριμένο αριθμό γραπτών. Κατα τη γνώμη μου το 13 είναι λίγο ~*σε σχέση*~ με αυτά που ακούω απο φίλους και συμμαθητέςμαλλον δεν εχεις καταλαβει τι σημαινει μεσος ορος για τις πανελληνιες.15 μεσο ορο δεν εχει ουτε το ευκολοτερο μαθημα. για τα μαθηματικα το 13 ειναι πανυψηλο για να μην πω ανεφικτο.μεσο ορο 13 ειχε περσι η χημεια με το 23% να εχουν πανω απο 18 !!!!
Guest 018946
Επισκέπτης
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
Thodwrhs13Ban
Νεοφερμένος
παιδια διαβασατε τιποτα σήμερα ;
μπα ηταν μερα ξεκουρασης σημερα! απο αυριο
Guest 018946
Επισκέπτης
novemberrain
Εκκολαπτόμενο μέλος
με δυσκολία κάτι ψιλά απο ταλαντώσεις! απο αύριο όμως πάμε δυναμικάπαιδια διαβασατε τιποτα σήμερα ;
Guest 018946
Επισκέπτης
transient
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαράλαμπος μβ
Νεοφερμένος
novemberrain
Εκκολαπτόμενο μέλος
σε αλλον πλανητη ζεις ??? εγω απο οσους ξερω οι περισσοτεροι εχουν κατω απο τη βαση.εσύ αν ακους ότι οι περισσότεροι γράφουν πάνω από 19 τι να πω? και σου ξανααναφερω πως 15 δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ μαθημα των πανελληνίων! είναι ποτέ δυνατόν να είχαν τα μαθηματικά;
Oκ, δεν σε είπαμε και καμπούρα, μπορείς να ηρεμίσεις τώρα
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.