Teobak
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnys
Εκκολαπτόμενο μέλος
Metaglotistis , Diermineutis tha pesoun sto aepp!
Μεταγλωττιστής,συντάκτης,συνδέτης έπεσαν..Ωραίος ο φίλος..Γενικά αυτή η παράγραφος ήταν πολύ σος!Νομίζω τα παιδιά την είχαν διαβασμένη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
knightwish7
Νεοφερμένος
Πόσο λέτε να μου κόψουν..... (6 το έδινε)
Guest 781029
Επισκέπτης
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Marianna.P
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδιά ξέρει κάνεις αν ισχύει η μοριοδότηση για ειδικές κατηγορίες;;;
Μεταγραφές είναι τώρα..εγώ έτσι ξέρω νομίζω δεν άλλαξε κάτι ( και εγώ ειδική κατηγορία είμαι γι αυτό σου λέω)
Μεταγραφές είναι τώρα..εγώ έτσι ξέρω νομίζω δεν άλλαξε κάτι ( και εγώ ειδική κατηγορία είμαι γι αυτό σου λέω)
Δηλαδή ισχύουν μόνο οι μεταγραφές και όχι η ειδική κατηγορία! Πάντως μια σταθερότητα σε αυτή την Παιδεία δεν υπάρχει, κάθε χρόνο αλλαγές κάνουν!
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Το'λεγα εγώ ότι σήμερα θα ήταν περίεργα τα θέματα,το ήξερα!! Σήμερα δεν πήγα τόσο καλά... Και η φυσική δεν είναι η αγαπημένη μου αλλά τουλάχιστον έχω και τα σχέδια που θα με βοηθήσουν όσο να'ναι
Να σε ρωτήσω..
Τα σχέδια αν πάρεις το μέγιστο βαθμό πόσο πιάνουν ; Πάει 4.000(τόσο πιάνει νομίζω) το ένα ή πάνε 8.000 μαζί ;
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Νομίζω πιάνει 2000 το ένα, δηλαδη 4000 μαζίΝα σε ρωτήσω..
Τα σχέδια αν πάρεις το μέγιστο βαθμό πόσο πιάνουν ; Πάει 4.000(τόσο πιάνει νομίζω) το ένα ή πάνε 8.000 μαζί ;
nikoslarissa
Δραστήριο μέλος
Marianna.P
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δηλαδή ισχύουν μόνο οι μεταγραφές και όχι η ειδική κατηγορία! Πάντως μια σταθερότητα σε αυτή την Παιδεία δεν υπάρχει, κάθε χρόνο αλλαγές κάνουν!
Αυτό ακριβώς..Ναι μόνο ελεύθερες μεταγραφές είτε είσαι πολύτεκνος είτε τρίτεκνος κλπ..τώρα με ποια κριτήρια θα γίνονται αποδεκτές ή αν θα τους δέχονται όλους δεν ξέρω..μακάρι..
Dream Theater
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ πιστεύω ότι δεν πρέπει να βάλουν δύσκολα στη φυσική.Αυτοί που θα αδικηθούν είναι όσοι είναι πολύ καλοί στα μαθηματικά ή σε άλλα μαθήματα και λιγότερο στη φυσική.
Εχουν αδικηθει ηδη οι καλοι στα μαθηματικα που εχουν κανει λαθη απροσεξιας η δεν ειναι καλοι στην εκθεση.... Οποτε θεωρω πως φυσικη πρεπει να πεσουν θεματα ιδιου επιπεδου με τη σημερινη χημεια, δηλαδη δυσκολα.Επισης στη βιολογια το Δ4 ειχε εκφωνηση gtp και την πατησαν παρα πολλοι οποτε και εκει εχουν αδικηθει παιδια....
Marianna.P
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εχουν αδικηθει ηδη οι καλοι στα μαθηματικα που εχουν κανει λαθη απροσεξιας η δεν ειναι καλοι στην εκθεση.... Οποτε θεωρω πως φυσικη πρεπει να πεσουν θεματα ιδιου επιπεδου με τη σημερινη χημεια, δηλαδη δυσκολα.Επισης στη βιολογια το Δ4 ειχε εκφωνηση gtp και την πατησαν παρα πολλοι οποτε και εκει εχουν αδικηθει παιδια....
Γιατί μου φαίνεται ότι οι θετικοί αδικούνται περισσότερο
kostaspap1996
Νεοφερμένος
nikoslarissa
Δραστήριο μέλος
Υ.Γ.Τρεις φορές το διάβασα για να καταλάβω τι γράφω
akis95
Δραστήριο μέλος
σωστο ειναι αυτο τωρα με το φιασκο των μαθ κατ δεν ξερω τι θα γινει παιδια που ξερω μαθητες του 15 εχουν γραψει 18-19 τα θεματα ηταν αθλια διχως μαθηματικη σκεψηΠαιδια εγω δεν το βλεπω σαν αδικια...Μπορει να μας βγει σε καλο.Οταν σου βαζουν δυσκολα στα μαθηματα βαρυτητας σημαινει οτι οι βασεις δεν θα ανεβουν πολυ η τουλαχιστον ετσι ελπιζω
kostaspap1996
Νεοφερμένος
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Νομίζω πιάνει 2000 το ένα, δηλαδη 4000 μαζί
Όντως τόσο είναι..
Καλή επιτυχία να έχεις και στα ειδικά μαθήματα, βοηθάνε πολύ..
Εγώ πιστεύω ότι δεν πρέπει να βάλουν δύσκολα στη φυσική.Αυτοί που θα αδικηθούν είναι όσοι είναι πολύ καλοί στα μαθηματικά ή σε άλλα μαθήματα και λιγότερο στη φυσική.
Όπως για παράδειγμα εγώ..
Βέβαια ότι και να βάλουν στην φυσική εγώ ΔΕΝ θα γράψω...
Την μισώ όσο δεν πάει..πότε μα ποτέ δεν μπόρεσα να την καταλάβω οπότε στηρίζομαι αποκλειστικά και μόνο στα υπόλοιπα 5 μαθήματα...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.