Dimitra4
Νεοφερμένος
οκ το ξερω ειμαι υπερβολικη καλα τα πηγα γενικα..παμε δυνατα σε ΑΕΠΠ!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Ποιος διαβάζει θεωρία τώρα 80 ερωτήσεις στο Α.Ε.Π.Π ;;;;;;;;;;;;;;;
Ελα σιγά, εδώ μάθαμε το ΑΟΔΕ... Στο ΑΕΠΠ δεν βάζουν τόση θεωρία, εγώ θα τα μάθω με δικά μου λόγια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελα σιγά, εδώ μάθαμε το ΑΟΔΕ... Στο ΑΕΠΠ δεν βάζουν τόση θεωρία, εγώ θα τα μάθω με δικά μου λόγια.
Ναι βάζουν λίγα πράγματα και του στυλ 1,2,3 όπως πλεονεκτήματα γλωσσών προγραμματισμού κλπ..
Αλλά εγώ ακόμα και αυτά τα έχω μάθει παπαγαλία όπως τα έχει στο βοήθημα μου..
angietrelaful15
Νεοφερμένος
Efi1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
-Απο την μία, πάλι καλά...
-Από την άλλη, <<δε περιγράφω άλλο>>
Άρης
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Ρε παιδια εχω μια μεγαλη απορια οσον αφορα το αεππ! Μονο εμενα μου φαινεται δυσκολο αυτο το μαθημα????? Δε λεω λογω μεγαλων ατυχιων που μου συνεβησαν φετος για ενα τριμηνο δεν μπορουσα να λυσω ασκησεις κτλ , πηγαινα μονο φροντηστηριο...ομως και μετα που αρχισα να λυνω απ την αρχη παλι δεν ειδα τεραστια βελτιωση! Ακουω που ολοι λενε οτι πανε για 20 στο αεππ και αναρωτιεμαι τι δεν παει καλα με εμενα!!!!
Όλα μια χαρά πάνε, μην ανησυχείς!! Υπάρχουν κι άλλα παιδιά που δυσκολεύονται με αυτό το μάθημα. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο λένε και ακόμα και το 20άρι μπορεί να χαθεί εύκολα με απροσεξιες από'δω κι από εκεί. Δεν είμαι καθηγήτρια για να ξέρω, αλλά είσαι σίγουρη ότι έχεις καταλάβει τα βασικά, δηλαδή το αν, τις επαναλήψεις,κτλ; Τα πήρες σιγά σιγά ή έπεσες στα δύσκολα αμέσως; Μπορεί να έχεις κάποια κενά. Μπορεί σε κάποια παιδιά να φαίνεται εύκολο και να τους δυσκολεύει ένα άλλο μάθημα που να φαίνεται σ'εσένα εύκολο,μην απογοητεύεσαι
Efi1994
Εκκολαπτόμενο μέλος
-Απο την μία, πάλι καλά...
-Από την άλλη, <<δε περιγράφω άλλο>>
Άρης
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Φύγαμε για Λατινικά με ανεβασμένο ηθικό!
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος
angietrelaful15
Νεοφερμένος
Με παρηγορει το γεγονος οτι φαινεται και σε αλλους δυσκολο!!!Όλα μια χαρά πάνε, μην ανησυχείς!! Υπάρχουν κι άλλα παιδιά που δυσκολεύονται με αυτό το μάθημα. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο λένε και ακόμα και το 20άρι μπορεί να χαθεί εύκολα με απροσεξιες από'δω κι από εκεί. Δεν είμαι καθηγήτρια για να ξέρω, αλλά είσαι σίγουρη ότι έχεις καταλάβει τα βασικά, δηλαδή το αν, τις επαναλήψεις,κτλ; Τα πήρες σιγά σιγά ή έπεσες στα δύσκολα αμέσως; Μπορεί να έχεις κάποια κενά. Μπορεί σε κάποια παιδιά να φαίνεται εύκολο και να τους δυσκολεύει ένα άλλο μάθημα που να φαίνεται σ'εσένα εύκολο,μην απογοητεύεσαι
Η αληθεια ειναι πως προσπαθησα να λυσω ασκησεις που ελυναν και οι υπολοιποι και αυτο με πηγε αρκετα πισω γιατι το επιπεδο μου ηταν αρκετα χαμηλοτερο!Παρ ολα αυτα εχω φτασει σε ενα σημειο που ξερω αρκετα πραγματα, ομως το κυριοτερο προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να κατανοησω τις εκφωνησεις καλα και ετσι ακομα κι αν ξερω τα βασικα δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως μου ζηταει!
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Ρε παιδιά απο θεωρία αεππ έχετε ερωτήσεις και απλα βρισκετε τις απαντησεις μέσα ή διαβάζετε όλο το βιβλιο ? Έχει παρα πολλες σελιδες και δεν ξερω τι να προσέξω και τι όχι... Help
Μας εχει πει ο καθηγητής τι να προσέξουμε. Αν τα κανεις μια ανάγνωση θα δεις ότι εχει πολλά παραδείγματα, μάθε αυτα που λένε για πλεονεκτήματα, αυτα που είναι αριθμημενα, κτλ
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος
Πιο δύσκολη η θεωρία μου φαίνεται του αεππ παρα του αοδε...Anyway thxΜας εχει πει ο καθηγητής τι να προσέξουμε. Αν τα κανεις μια ανάγνωση θα δεις ότι εχει πολλά παραδείγματα, μάθε αυτα που λένε για πλεονεκτήματα, αυτα που είναι αριθμημενα, κτλ
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Ρε παιδιά απο θεωρία αεππ έχετε ερωτήσεις και απλα βρισκετε τις απαντησεις μέσα ή διαβάζετε όλο το βιβλιο ? Έχει παρα πολλες σελιδες και δεν ξερω τι να προσέξω και τι όχι... Help
Εγώ έχω ένα τετράδιο με όλες τις πιθανές ερωτήσεις του Α.Ε.Π.Π και κοιτάζω την ερώτηση και απαντάω...
Guest 781029
Επισκέπτης
Ρε παιδια για αμαρτημα της μητρος μου ο αλλος εγραψε 14 σελιδες....τι μπορει να πει σε 14 σελιδες; παντως οι περισσοτεροι που ειδα γιατι καθομαι μπροστα απο την εδρα 5 με 8 σελιδες εγραψαν
Να δεις πόσο θα του κοψουν όμως
Emilouko
Περιβόητο μέλος
14;ο.Ο
Λατινικά πως θα οργανώσετε το διαβασμα σας; Λεω να κάνω κάθε κείμενο μεταφραση , λεξιλόγιο συντακτικό κ αύριο το απόγευμα να κάνω σύνθετο συντακτικό και ένα replay την γραμματική.
Να δεις πόσο θα του κοψουν όμως
εννοειται ειμα υπερ του λιγα και καλα παρα πολλα και αερολογιες
Guest 781029
Επισκέπτης
Εγώ γύρω στις 5-6 σελιδες έγραψα...
14;ο.Ο
Λατινικά πως θα οργανώσετε το διαβασμα σας; Λεω να κάνω κάθε κείμενο μεταφραση , λεξιλόγιο συντακτικό κ αύριο το απόγευμα να κάνω σύνθετο συντακτικό και ένα replay την γραμματική.
Εγώ εκανα αυτό που λες περσι αλλά τη δευτερη μερα μονο δευτερευουσες (αναλυση)
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Εγώ εκανα αυτό που λες περσι αλλά τη δευτερη μερα μονο δευτερευουσες (αναλυση)
Όλη τη μερα; Εγώ σκέφτηκα να κάνω απλα μια επαναληψουλα πλάγιο λόγο, ανάλυση , γερουνδιακη έλξη κλπ.Σε θεωρητικό επίπεδο.
Guest 781029
Επισκέπτης
Όλη τη μερα; Εγώ σκέφτηκα να κάνω απλα μια επαναληψουλα πλάγιο λόγο, ανάλυση , γερουνδιακη έλξη κλπ.Σε θεωρητικό επίπεδο.
Ναι + τη συνταξη. Για καλή μου τυχη αυτό που διάβασα το πρωί πριν πάω να γράψω έπεσε 20 στρογγυλό έγραψα.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.