buffon85
Δραστήριο μέλος
Ερώτηση:
Ξέρουμε μετά από πόσες μέρες μετά το πέρας των πανελλαδικών θα ανακοινωθούν οι βαθμοί μας ;
Ή τουλάχιστον μετά από πόσες μέρες γίνεται συνήθως;
πιστευω τελος ιουνιου αν βιαστουν-αρχες ιουλιου.
αλλα οκ περνανε, θα κατσεις να ξεκουραστεις, να βγεις, να διασκεδασεις, να πας παραλια (θα εχεις και ενδοσχολικες)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ο βιζυηνος και το ονειρο ποσες ωρες σας πηραν στην επαναληψη;
Ο Βιζυηνός μου πήρε 3:30 ώρες και τώρα διαβάζω το όνειρο στο κύμα! Οι σηκειώσεις για αυτά είναι πάρα πολλές!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Δεν μπορω άλλο το ΑΟΔΕ Μου φαίνεται ότι μόλις γυρίσω την Τετάρτη θα σκίσω της σελίδες μια μια να το ευχαριστηθω
buffon85
Δραστήριο μέλος
Ξέρετε ποτε βγαίνουν οι βαθμολογίες από ειδικά μαθήματα όπως το σχέδιο;
Δεν μπορω άλλο το ΑΟΔΕ Μου φαίνεται ότι μόλις γυρίσω την Τετάρτη θα σκίσω της σελίδες μια μια να το ευχαριστηθω
τα ειδικα βγαινουν πιο γρηγορα, ειχα τσεκαρει τις ημερομηνιες περισυ (ημερομηνιες ειδικων-ημερομηνιες βαθμων στα μεσα) και ειχαν κανει περιπου 10 μερες να βγουν απο το τελευταιο μαθημα.
Emilouko
Περιβόητο μέλος
@stavch οταν είπα ωρα για Καβάφη εννοούσα ωρα να διαβάσω Καβάφη :Ρ
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
sparkling
Εκκολαπτόμενο μέλος
buffon85
Δραστήριο μέλος
Και το μηχανογραφικό μας μέχρι πότε μπορούμε να το συμπληρώσουμε;
λογικα θα δωσουν περιθωριο και σε εμας με τα ειδικα. οποτε αν υπολογισεις οτι το τελευταιο ειδικο ειναι 30 ιουνιου, πες εχουμε αποτελεσματα 10 ιουλιου, ε να μην δωσουν εστω μεχρι 15 ιουλιου-20 ιουλιου,
ολα αυτα κατα προσεγγιση ετσι?
παιδια αν θελουν να παν με την λογικη των αντισοσ αυριο πιστευω πως ο κεμαλ θα ηταν ενα καλο θεμα μιας και δεν το υπολογιζει κανενας...παντως η φωνη της λογικης λεει πεζο κειμενο....τωρα ποιο...θα δουμε αυριο
Και επίσης μιας και επαναλαμβανουν τα θεματα ( το θέμα τη έκθεσης παρόμοιο με του 07 και τα θέματα στα αρχαία ίδια με του 09 ), οπότε γιατι να μην επαναλάβουν ξανα τα θέματα του 10 ή οποιασδήποτε χρονιάς;
Dias
Επιφανές μέλος
Την έκφραση αυτή την ακούω πολλά χρόνια και δεν την έχω ακόμα καταλάβει. Παρακαλώ όποιον μπορεί να μου εξηγήσει τι σημαίνει ο όρος "φροντιστηριακά θέματα" και σε τι αυτά διαφέρουν από τα "άλλα". Επίσης αν κάποιο θέμα δεν είναι "φροντιστηριακό", τι είναι; "σχολικό";... τα θέματα ήταν φροντιστηριακά ....
Greysanatomy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κι εγώ θα θελα αλλά δεν είναι καν στην ύλη..
Καλύτερα γιατί πρώτον είναι η τελειότατη έκφραση ερωτικών αισθημάτων και θα το είχα σιχαθεί τόσες φορές που θα το διαβαζα και δεύτερον αν το daydreaming μου διαβάζοντας κεμάλ ήταν μεγάλο τότε διαβάζοντας πολυδούρη θα ήταν τεράστιο και δε θα συμμαζευόμουν να κάνω διάβασμα της προκοπής..
Αλήθεια δεν είναι στην ύλη?? Πάντως άκουγα πέρσι από τα περισσότερα παιδιά της θεωρητικής ότι δεν τους άρεσε .Άλλ(ες) πάλι όχι μόνο άρεσε, βούρκωναν κιόλας όταν το διάβαζαν στην τάξη
KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημαίνει πάντως με λίγα λόγια πως αν δεν έχεις κανει καθόλου φροντιστήριο-ιδιαίτερα και εξαρτάσαι μόνο απο το σχολείο και σου πεσει το αντιστοιχο θέμα όπως αυτό στα μαθ. κατ, απλα τη μαμησεςΤην έκφραση αυτή την ακούω πολλά χρόνια και δεν την έχω ακόμα καταλάβει. Παρακαλώ όποιον μπορεί να μου εξηγήσει τι σημαίνει ο όρος "φροντιστηριακά θέματα" και σε τι αυτά διαφέρουν από τα "άλλα". Επίσης αν κάποιο θέμα δεν είναι "φροντιστηριακό", τι είναι; "σχολικό";
methexys
Τιμώμενο Μέλος
cha0s
Περιβόητο μέλος
Ο βιζυηνος και το ονειρο ποσες ωρες σας πηραν στην επαναληψη;
Με 3 ώρες το καθένα, είσαι κομπλέ. (Αρκεί όλη τη χρονιά να το είχες διαβάσει τέλεια)
BLS
Νεοφερμένος
Στη μέση των πανελληνίων αποφάσισαν να μου κόψουν τα φτερά για τη σχολή μου. Όταν λέω σε κάποιον ότι θέλω βιολογία, με κοιτάζουν με μισό μάτι και μου λένε ότι θα καταλήξω καθηγήτρια. Θέλουν να <<με παρκάρουν>> στην ιατρική. Και το κακό είναι ότι έχω και εγώ αμφιβολίες για τη ρημάδα την επαγγελματική αποκατάσταση...
2η επιλογή μου για σχολή (και μάλλον πρώτη μετά τη βλακεία που έκανα στα μαθηματικά..η 1η είναι η ιατρική) είναι η Βιολογία...και γω ακούω συχνά το "αα τι θες να γίνεις καθηγητάκος στο δημόσιο?" από παντού ή το "και που θα δουλέψεις..τι δλδ θα βγάζεις θεωρίες, θα δουλεύεις σε εργαστήρια και δεν θα πληρώνεσαι πίτουρο?" αλλά εδώ δείχνουν οι άνθρωποι πόσο καλά ενημερωμένοι και πόσο εκσυγχρονισμένοι είναι....δεν σ είπε κανείς ότι με την πρώτη θα βρεις δουλειά και με καλά λεφτά μάλιστα αλλά ποιος είναι σίγουρος σήμερα ότι αν περάσει σε οποιαδήποτε άλλη σχολή θα γίνει απευθείας επιτυχημένος επαγγελματίας? (εκτός από τις στρατιωτικές) και στην τελική δεν μπαίνεις σε μια σχολή για το επάγγελμα...από τη στιγμη που θα κάνεις μεταπτυχιακό και μπορείς να καταφύγεις σε οποιονδήποτε κλάδο ή σε κάτι που δεν μοιάζει σχεδόν καθόλου με αυτό που έκανες στη σχολή σ.Αυτά τα λένε σύμβουλοι επαγγελματικής αποκατάστασης και σε πολλά έχουν δίκιο.
Επιπλέον μην κάνεις το λάθος να πας ιατρική επειδή θα βγάλεις τα μόρια ή θα έχεις δουλειά(που στην Ελλάδα έχουμε ανέγους πτυχιούχους γιατρούς) αν δεν σου αρέσει πραγματικά.Είναι δύσκολη και κουραστική σχολή αλλά πολύ ενδιαφέρουσα γι αυτόν που ξέρει γιατί μπήκε και τι του αρέσει.(και ιδιαίτερα για αυτή τη σχολή που έχει πολλά χρόνια δουλειάς και διαβάσματος)
Για όνομα επιτέλους διαλέξτε αυτό που θέλετε να κάνετε!εμείς θα τα φάμε στη μάπα μετά μέσα στη σχολή όχι οι γονείς μας ούτε οι θειες οι καθηγητές ή οποιοσδήποτε άλλος.Μην επιτρέψεις σε κανέναν να σου κόψει τα φτερά.Αν ακούς για βιολογία και χαμογελάς ξέρεις ότι το θέλεις.και για όλες τις σχολές.Ψάξε αυτό που σε αντιπροσωπεύει και πιστεύεις ότι θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις του και επέλεξέ το με τα χίλια!Και στο κάτω κάτω στο χέρι σου θα είναι αργότερα (πολύ) αν θα γίνει καθηγήτρια ή κάτι άλλο που θες!!
Οι θετικές επιστήμες έχουν ανοιχτά παράθυρα και καλό είναι να το ΄ψάξεις για να ξέρεις με τι έχεις να κάνεις.
(σόρρυ για το μακρινάρι αλλά έπρεπε να τα γράψω )
transient
Πολύ δραστήριο μέλος
2η επιλογή μου για σχολή (και μάλλον πρώτη μετά τη βλακεία που έκανα στα μαθηματικά..η 1η είναι η ιατρική) είναι η Βιολογία...και γω ακούω συχνά το "αα τι θες να γίνεις καθηγητάκος στο δημόσιο?" από παντού ή το "και που θα δουλέψεις..τι δλδ θα βγάζεις θεωρίες, θα δουλεύεις σε εργαστήρια και δεν θα πληρώνεσαι πίτουρο?" αλλά εδώ δείχνουν οι άνθρωποι πόσο καλά ενημερωμένοι και πόσο εκσυγχρονισμένοι είναι....δεν σ είπε κανείς ότι με την πρώτη θα βρεις δουλειά και με καλά λεφτά μάλιστα αλλά ποιος είναι σίγουρος σήμερα ότι αν περάσει σε οποιαδήποτε άλλη σχολή θα γίνει απευθείας επιτυχημένος επαγγελματίας? (εκτός από τις στρατιωτικές) και στην τελική δεν μπαίνεις σε μια σχολή για το επάγγελμα...από τη στιγμη που θα κάνεις μεταπτυχιακό και μπορείς να καταφύγεις σε οποιονδήποτε κλάδο ή σε κάτι που δεν μοιάζει σχεδόν καθόλου με αυτό που έκανες στη σχολή σ.Αυτά τα λένε σύμβουλοι επαγγελματικής αποκατάστασης και σε πολλά έχουν δίκιο.
Επιπλέον μην κάνεις το λάθος να πας ιατρική επειδή θα βγάλεις τα μόρια ή θα έχεις δουλειά(που στην Ελλάδα έχουμε ανέγους πτυχιούχους γιατρούς) αν δεν σου αρέσει πραγματικά.Είναι δύσκολη και κουραστική σχολή αλλά πολύ ενδιαφέρουσα γι αυτόν που ξέρει γιατί μπήκε και τι του αρέσει.(και ιδιαίτερα για αυτή τη σχολή που έχει πολλά χρόνια δουλειάς και διαβάσματος)
Για όνομα επιτέλους διαλέξτε αυτό που θέλετε να κάνετε!εμείς θα τα φάμε στη μάπα μετά μέσα στη σχολή όχι οι γονείς μας ούτε οι θειες οι καθηγητές ή οποιοσδήποτε άλλος.Μην επιτρέψεις σε κανέναν να σου κόψει τα φτερά.Αν ακούς για βιολογία και χαμογελάς ξέρεις ότι το θέλεις.και για όλες τις σχολές.Ψάξε αυτό που σε αντιπροσωπεύει και πιστεύεις ότι θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις του και επέλεξέ το με τα χίλια!Και στο κάτω κάτω στο χέρι σου θα είναι αργότερα (πολύ) αν θα γίνει καθηγήτρια ή κάτι άλλο που θες!!
Οι θετικές επιστήμες έχουν ανοιχτά παράθυρα και καλό είναι να το ΄ψάξεις για να ξέρεις με τι έχεις να κάνεις.
(σόρρυ για το μακρινάρι αλλά έπρεπε να τα γράψω )
To κακό είναι ότι αυτές οι προκαταλήψεις διαδίδονται ακόμα και από συμμαθητές μας!Στη μέση των πανελληνίων αποφάσισαν να μου κόψουν τα φτερά για τη σχολή μου. Όταν λέω σε κάποιον ότι θέλω βιολογία, με κοιτάζουν με μισό μάτι και μου λένε ότι θα καταλήξω καθηγήτρια. Θέλουν να <<με παρκάρουν>> στην ιατρική. Και το κακό είναι ότι έχω και εγώ αμφιβολίες για τη ρημάδα την επαγγελματική αποκατάσταση...
Η νέα γενιά που υποτίθεται ότι θα ήταν πιο ξύπνια και θα ξεπερνούσε τα στερεότυπα του παρελθόντος συνεχίζει να τα διαιωνίζει.
Ε τι περιμένεις άλλωστε από μία νεολαία στην οποία οι μισοί πηγαίνουν ιατρική για τη μόστρα και για να λένε ότι κατάφεραν κάτι.
pavlos1908
Νεοφερμένος
KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.