nPb
Επιφανές μέλος
Καλά και το ΑΕΠΠ μην το θεωρείτε χαλαρό μάθημα..
Μόνο το 13% έγραψε πέρσι 18-20 και μόνο 181 μαθητές πήραν 20
Πώς γίνεται αυτό; Αφού όλη τη χρονιά μας ζαλίζουν τους όρχεις ότι είναι μάθημα της πλάκας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος
Πάντως δύο φίλες μου που ήταν τεχνολογική λέγαν πως είναι ωραίο μάθημα και βατό. Τώρα δεν ξέρω αν ισχύει για όλους αυτό που άκουσα λέω. Επίσης το συμπαθούσαν όλοι οι τεχνολογικοί πιο πολύ από το ΑΟΔΕ.Καλά και το ΑΕΠΠ μην το θεωρείτε χαλαρό μάθημα..
Μόνο το 13% έγραψε πέρσι 18-20 και μόνο 181 μαθητές πήραν 20
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gersi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γαμω το ΑΟΔΕ. Καλημερα!Επίσης το συμπαθούσαν όλοι οι τεχνολογικοί πιο πολύ από το ΑΟΔΕ.
nPb
Επιφανές μέλος
Πάντως δύο φίλες μου που ήταν τεχνολογική λέγαν πως είναι ωραίο μάθημα και βατό. Τώρα δεν ξέρω αν ισχύει για όλους αυτό που άκουσα λέω. Επίσης το συμπαθούσαν όλοι οι τεχνολογικοί πιο πολύ από το ΑΟΔΕ.
Μήπως εννοούσαν τον ΟΑΕΔ; (με αναγραμματισμό)
Gate4
Επιφανές μέλος
Υπομονή θα φύγει και αυτό το μάθημα!Γαμω το ΑΟΔΕ. Καλημερα!
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Δε θέλω να έρθει η Παρασκευή να ξεκινήσω Ιστορία
notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος
sparkling
Εκκολαπτόμενο μέλος
μην ανησυχεις αν εχεις καταλαβει τα κειμενα μην σε αγχωνουν οι σημειωσειςΚαλημέρα! Εσείς της θεωρητικής πως πατε με το διάβασμα στη λογοτεχνία; Εμένα δεν μου αρέσει πολυ αυτό το μάθημα και ο όγκος της ύλης είναι τεράστιος, δεν ξέρω πότε θα προλάβω να τη βγάλω! Χα!
nPb
Επιφανές μέλος
Καλημέρα! Εσείς της θεωρητικής πως πατε με το διάβασμα στη λογοτεχνία; Εμένα δεν μου αρέσει πολυ αυτό το μάθημα και ο όγκος της ύλης είναι τεράστιος, δεν ξέρω πότε θα προλάβω να τη βγάλω! Χα!
Είδες τι κακοί άνθρωποι είναι στο Υπουργείο; Βάζουν τόση ύλη για εξετάσεις ενώ ξέρουν ότι δεν βγαίνει σε μια μέρα...
transient
Πολύ δραστήριο μέλος
sparkling
Εκκολαπτόμενο μέλος
οντως σαν παραμυθακι ειναι αλλα βεβαια γραφεις πιο δυσκολα καλα. και λατινικα χαλαρα, ειναι ευκολα.λεω αμα μου μεινει χρονος να κανω λιγο ιστορια την πεμπτη.πως εγραψες? παλι αριστοτελης τελικαΣήμερα θα κανω το πιο χαλαρό διαβασμα για Πανελλήνιες. Ωραία η λογοτεχνία.
Δε θέλω να έρθει η Παρασκευή να ξεκινήσω Ιστορία
novemberrain
Εκκολαπτόμενο μέλος
...Την Πέμπτη εμείς δίνουμε ΑΟΘ κι εσείς γράφετε ενδοσχολικές...?Lol την τρίτη δίνουμε φυσική και την πέμπτη έχουμε ενδοσχολικές χαχαχαχα
Είδες τι κακοί άνθρωποι είναι στο Υπουργείο; Βάζουν τόση ύλη για εξετάσεις ενώ ξέρουν ότι δεν βγαίνει σε μια μέρα...
Ναι είναι πολύ κακοί! Και κάθε φορά με τρώει η αγωνία τι μπορεί να βάλουν! Όπως και τώρα ποιο έργο θα μπει!
novemberrain
Εκκολαπτόμενο μέλος
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Καλημέρα! Εσείς της θεωρητικής πως πατε με το διάβασμα στη λογοτεχνία; Εμένα δεν μου αρέσει πολυ αυτό το μάθημα και ο όγκος της ύλης είναι τεράστιος, δεν ξέρω πότε θα προλάβω να τη βγάλω! Χα!
κοιτα, αναγκαστικα μια αναγνωση θα κανεις στις σημειωσεις :p διαβασε με καθαρο μυαλο κι ολα καλα θα πανε
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Όσο σκέφτομαι ότι απο αύριο δεν θα ξαναγγίξω ΑΟΔΕ...
Υπέροχο πραγματικά
transient
Πολύ δραστήριο μέλος
Λολ πέμπτη είπα; λάθος, Παρασκευή....Την Πέμπτη εμείς δίνουμε ΑΟΘ κι εσείς γράφετε ενδοσχολικές...?
Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος
Γιατί θα ναι άδικο να ανταγωνιστείς τη τεχνολογική στο αεππ ή το ΑΟΔΕ;
Επειδή όλοι σχεδόν οι τεχνολογικοί το ρίχνετε στα μαθηματικά και στη φυσική όλη τη χρονιά και παρατάτε ΑΟΔΕ και ΑΕΠΠ;
Δεν είναι άδικο να ανταγωνίζομαι τη θετική σε ΟΛΑ τα μαθήματα(μαθηματικα,φυσικη,χημεια,βιολογια) επειδή τα 2 (μαθηματικά, φυσική) είναι κοινά (και βαρύτητας) με τη τεχνολογική;
Και να σου θυμίσω πως δε θα πάει όλη η τεχνολογική σε τμήματα φυσικης/μηχανολόγων κλπ.
Υπάρχουν πολλά (αν όχι περισσότερα) άτομα που θα πάνε σε σχολές προγραμματισμού, πληροφορικής, ηλεκτρονικών υπολογιστών , σε οικονομικές σχολές κ.α..
Θελω να πω πως το ΑΟΔΕ το παπαγαλιζει η τεχνολογικη και τον αριστο βαθμο το εχει στο τσεπακι. Εγω για να παρω το αντιστοιχο 20 στη βιολογια γιατι να πρεπει να μου φυγει ο πατος και αν τελικα τα καταφερω; Με δυσκολη βιολογια/χημεια ειναι πιο ευνοικο οι τεχνολογικοι να μπουν 4ο πεδιο. Αν και δεν πιστευω πως θα εχουμε εκπληξεις σε αυτα τα μαθηματα.
novemberrain
Εκκολαπτόμενο μέλος
χαχαχα ολα οκ, απλά ανησύχησαΛολ πέμπτη είπα; λάθος, Παρασκευή.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.