Hodor
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sparkling
Εκκολαπτόμενο μέλος
και εγω εχω μαθει οτι ηταν κορη του δια και τετοια ε δεν νομιζω να πρεπει να γραψω οτι η αιδως ηταν συντροφος της δικης και αλλα τετοια ελεοςΈχω μάθει περιληπτικά κάποια πράγματα για τη μυθολογία από το study4exams . Λίγα ομως.
Δίνω περισσότερο βάση στο σημασιολογικο περιεχόμενο κ στην αξία.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
και εγω εχω μαθει οτι ηταν κορη του δια και τετοια ε δεν νομιζω να πρεπει να γραψω οτι η αιδως ηταν συντροφος της δικης και αλλα τετοια ελεος
Οχι ρε. Δεν εχει σημασία.
sophia<3
Εκκολαπτόμενο μέλος
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Είμαι τόσο απογοητευμένη Φυσική γενικής έχασα το 100 από κάτι που είναι πιο βλακεία και από βλακεία και στον οεφε το είχα κάνει. ...!θέλω να τα παρατήσω ειλικρινά! !!!!από που θα πάρω μονάδες άμα γράφω λίγο πιο πάνω από 19 στο γενικής. ..εννοείται πως ο βαθμός γενικά είναι πολύ καλός αλλά αυτό με έριξε τελείως είναι το λάθος. ..
Καλά κι εγώ έχασα στα Μαθ. το 100 από ηλιθιότητα αλλά χαίρομαι που έγραψα άριστα... Αν είναι να στενοχωριόμαστε και να λέμε ότι θα τα παρατήσουμε με 95+/100 τότε οι άλλοι που γράφουν 60 κι 70 τι να πουν;; Φιλικά πάντα, προσπάθησε να το ξεπεράσεις, το ξέρω ότι είναι σπαστικό αλλά είναι πολύ μικρή η ζημιά
sophia<3
Εκκολαπτόμενο μέλος
jasonosaj
Νεοφερμένος
στις επαναληπτικες του 13᾽ επεσε η διατυπωση του θεωρηματος , λιγο που χαζεψα τα θεματα απο 03-13 δεν εχει πεσει ποτε η αποδειξη τουΗ απόδειξη του Fermat ποτε μπήκε τελευταία φορά;
PAOAND
Νεοφερμένος
-> ορισμος αντιστροφης συναρτησης
-> Τι ειναι το συνολο C των μιγαδικων
-> Τι ονομαζουμε ακολουθια και τι οριο ακολουθιας;
-> Αποδειξη οτι οι μιγαδικες ριζες μιας δευτεροβαθμιας εξισωσης δινονται απο τον τυπο -β +- i ριζα -Δ / 2α
Unforgiven21
Νεοφερμένος
Είμαι τόσο απογοητευμένη Φυσική γενικής έχασα το 100 από κάτι που είναι πιο βλακεία και από βλακεία και στον οεφε το είχα κάνει. ...!θέλω να τα παρατήσω ειλικρινά! !!!!από που θα πάρω μονάδες άμα γράφω λίγο πιο πάνω από 19 στο γενικής. ..εννοείται πως ο βαθμός γενικά είναι πολύ καλός αλλά αυτό με έριξε τελείως είναι το λάθος. ..
πως σου φανηκαν σε γενικες γραμμες τα θεματα;;;;;;κ εγω φυσικη γενικης εδινα αλλα δεν τα πηγα τοσο καλα...πως σου φανηκαν;;
SuperSquirrel
Εκκολαπτόμενο μέλος
kostakis2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Unforgiven21
Νεοφερμένος
Πόσο δίκιο...Αχ Ελλάδα...
nPb
Επιφανές μέλος
Κάθε χρόνο τα ίδια. Τα ίδια και τα ίδια. Να φανταστώ ότι μόλις τελειώσουν οι πανελλήνιες, θα ξεχαστεί το θέμα και από την ίδια...και θα επισκεφτεί την Μύκονο για να λανσάρει το νέο topless μαγιώ; Τόσα greek kamakia περιμένουν τις τουρίστριες... Όχι άλλο Νίκο Ξανθόπουλο και Μάρθα Βούρτση. Λευτεριά στη Λογική.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Guest 892943
Επισκέπτης
Greysanatomy
Εκκολαπτόμενο μέλος
ωω θεε μου..μεχρι και στην οδοντοκρεμα που ειναι για λευκανση , καντιντα η λευκαζουσα διαβασα.!!
μας εχουν καψει τον εγκεφαλο
H πλάκα είναι στα μαθηματικά κατεύθυνσης ....Όταν βλέπω σε φόρουμ πότε ολοκληρώσατε για πρώτη φορά κι σκέφτομαι στο 2ο τετράμηνο της 3ης λυκείου.Η το άλλο το κορυφαίο.Όταν βλέπω το βιολί και κατευθείαν σκέφτομαι ολοκλήρωμα
arzen13
Νεοφερμένος
</p><p> Πανελλαδικές 2011 θαρρώ πως έπεσε η απόδειξη </p>στις επαναληπτικες του 13᾽ επεσε η διατυπωση του θεωρηματος , λιγο που χαζεψα τα θεματα απο 03-13 δεν εχει πεσει ποτε η αποδειξη του
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Σήμερα πρέπει να καθίσω ως αργά.
jasonosaj
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.