Όσο αφορά τα μαθηματικά γενικής αυτή είναι η γνώμη μου.
Αρχικά, τα θέματα πέρσι ναι μεν ήταν τσιμπιμένα αλλά η μεγάλη δυσκολία τους προφανώς ήταν ότι ζητούσαν πολλά πολλά και πάλι πολλά...
Κάτι ακουγόταν ότι τα δυσκόλεψαν για να "μπλοκάρουν" τους θεωρητικούς από το 5ο πεδίο.
Φυσικά με τέτοια θέματα που πέσαν πέρσι σίγουρα το ποσοστό αυτών που διάλεξαν μαθηματικά γενικής θα έπεσε ραγδαία.
Όπως και να έχει είναι ένα μάθημα γενικής και θα πρέπει να είναι τα θέματα σε απλές μορφές δυσκολίας...
Ένας καλά διαβασμένος μαθητής όμως δεν έχει να φοβάται τίποτα στα γενικής όμως.
Σίγουρα μετά το κράξιμο από τους καθηγητές και την μαθηματική εταιρία που έφαγαν πέρσι θα είναι πιο εύκολα φέτος, όπως και της κατεύθυνσης..
Σχετικά με την βιολογία δεν πιστεύω να χρειάζεστε να φοβάστε τίποτα..
Είναι ένα μάθημα παπαγαλίας και λίγο σαχλοασκήσεις..
Δεν μπορούν να βάλουν πιο δύσκολα από όσα βάζαν τόσα χρόνια...
Απλά δεν γίνεται, δεν γίνεται.
Όλα αυτά φυσικά αποκλειστικά και μόνο δικές μου απόψεις, το τι θα γίνει θα το μάθουμε στην τάξη.
Καλή επιτυχία να έχουμε στο τελευταίο γενικής μας μάθημα.
Είμαι τόσο κουρασμένη....
Πραγματικά δεν ξέρω τι να περιμένω από τα μαθηματικα, λένε ότι δεν θα είναι τόσο δύσκολα αλλά θα δουμε. Θα τη βάλω κάτω την άσκηση και αν δεν λυθεί δεν φεύγω από εκεί

:
Και εγώ αισθάνομαι κουρασμένος σήμερα..
Από την μια γράφαμε και από την άλλη είμαι λίγο άρρωστος και αυτό επιδρά πολύ αρνητικά στην ψυχολογία μου..
Αν δεν τελειώσει ο χρόνος δεν πάμε πουθενά μα πουθενά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.