sparkling
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mirto.dr
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
Marianna.P
Εκκολαπτόμενο μέλος
περιπου μια μπρος πισω και αλλη μια μιση..αναλογα τα γραμματα.
Και μένα τόσο που τα γράμματα μου είναι σχετικά μικρά..εκεί μπορεί να μου πιάσει και λίγο λιγότερο γιατί το μέγεθος της σελίδας είναι λίγο μεγαλύτερο του τετραδίου..
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Ψεύτικο ονοματεπώνυμο ;Στην επιστολή στο τέλος γράφεις πχ με.εκτίμηση και από κάτω (ονοματεπώνυμο).
Και εγώ τώρα επέστρεψα από την βόλτα.Γέλασα,χαλάρωσα.Ελπίζω το πρωί να είναι μετριασμένο το άγχος.Καληνύχτα σε όλους και καλή ξεκούραση! Πάμε δυνατά το πρωί.
Guest 781029
Επισκέπτης
cha0s
Περιβόητο μέλος
Καλησπερα παιδια, αυριο πρεπει να ειμαστε στο εξεταστικο μεχρι τις 8 και 8.30 ξεκιναμε?
Κατα τις 9 ξεκινάτε
Ψεύτικο ονοματεπώνυμο ;
Ούτε και ψεύτικο, γιατί μπορεί ο διορθωτής να νομίζει οτι είναι το αληθινό σου.
Θα βάλεις, "Ονομα Επίθετο"
gersi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα μιλησουμε και τις επομενες μερες βεβαια.
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Οκ.Ευχαριστώ.Κατα τις 9 ξεκινάτε
Ούτε και ψεύτικο, γιατί μπορεί ο διορθωτής να νομίζει οτι είναι το αληθινό σου.
Θα βάλεις, "Ονομα Επίθετο"
Gate4
Επιφανές μέλος
Όχι απλά γράφεις τη λέξη ονοματεπώνυμο.Ψεύτικο ονοματεπώνυμο ;
Και εγώ τώρα επέστρεψα από την βόλτα.Γέλασα,χαλάρωσα.Ελπίζω το πρωί να είναι μετριασμένο το άγχος.Καληνύχτα σε όλους και καλή ξεκούραση! Πάμε δυνατά το πρωί.
Εγώ πήγα στην καθηγήτρια που είχα πέρσι να με συνεφέρει και τώρα ρίχνω μια ματιά στις θεματικές! Λίγο θεωρία και νάνι σχετικά νωρίς! Άντε καλή επιτυχία μα έχουμε!
x4r7s
Εκκολαπτόμενο μέλος
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Σοβαρά έτσι το γράφουμε..; Παιδιά, δεν θυμάμαι να έχω γράψει ποτέ επιστολή Δηλαδή πάνω δεξιά ημερομηνία, από κάτω πόλη και στο τέλος με σεβασμό;Όχι απλά γράφεις τη λέξη ονοματεπώνυμο.
Εγώ πήγα στην καθηγήτρια που είχα πέρσι να με συνεφέρει και τώρα ρίχνω μια ματιά στις θεματικές! Λίγο θεωρία και νάνι σχετικά νωρίς! Άντε καλή επιτυχία μα έχουμε!
Κι εγώ πήγα μια βόλτα στα μαγαζιά, και όπως γυρνούσα έπεσα πάνω σε μια πολύ καλή μου φίλη που θα δίνουμε μαζί αύριο και στην καθηγήτρια των μαθηματικών μου στο σχολείο Νιώθω μια αγωνία, κάπως περίεργα αλλά πιστεύω ότι αύριο που θα δω και τους άλλους θα περάσει (ή θα γίνει χειρότερα... )
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Σοβαρά έτσι το γράφουμε..; Παιδιά, δεν θυμάμαι να έχω γράψει ποτέ επιστολή Δηλαδή πάνω δεξιά ημερομηνία, από κάτω πόλη και στο τέλος με σεβασμό;
Κι εγώ πήγα μια βόλτα στα μαγαζιά, και όπως γυρνούσα έπεσα πάνω σε μια πολύ καλή μου φίλη που θα δίνουμε μαζί αύριο και στην καθηγήτρια των μαθηματικών μου στο σχολείο Νιώθω μια αγωνία, κάπως περίεργα αλλά πιστεύω ότι αύριο που θα δω και τους άλλους θα περάσει (ή θα γίνει χειρότερα... )
ναι!! αν και νομιζω πως δεν ειναι απαραιτητο να βαλεις ημερομηνια-πολη, απλα μια προσφωνηση του τυπου "Αξιοτιμοι κυριοι/ αγαπητοι συμμαθητες" (αναλογα με το που απευθυνεσαι) και στο τελος " με εκτιμηση, ονοματεπωνυμο"
Gate4
Επιφανές μέλος
methexys
Τιμώμενο Μέλος
mary_lou thess
Εκκολαπτόμενο μέλος
** Αντε και του χρονου ως φοιτητες και φοιτητριες πλεον να μας εμψυχωνετε και να μας δινετε κουραγιο!!
ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕΕΕ
https://www.youtube.com/watch?v=bcXGlSbZhXk
Gate4
Επιφανές μέλος
Αν γράφεις άρθρο αυστηρά γ πρόσωπο! Στην επιστολή μπορείς να χρησιμοποιήσεις β πρόσωπο πχ "ξέρω ότι γνωρίζετε καλά το ζήτημα..." Κάπως έτσι ας πούμε.Σε επιστολές/ομιλίες μιλάτε στο δεύτερο πληθυντικό; Εγώ ό,τι είδος κειμενου και να μου πουν, κρατάω κάπως ουδέτερη στάση και μιλάω σε γ ή α πλυθ.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Αν γράφεις άρθρο αυστηρά γ πρόσωπο! Στην επιστολή μπορείς να χρησιμοποιήσεις β πρόσωπο πχ "ξέρω ότι γνωρίζετε καλά το ζήτημα..." Κάπως έτσι ας πούμε.
ακριβως και μπορεις να χρησιμοποιησεις μια στο τοσο α' προσωπο αν και προσπαθω να το αποφευγω... δεν ξερεις τι κομπλεξ μπορει να εχει ο εξεταστης
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.