methexys
Τιμώμενο Μέλος
Υπάρχουν ασκησεις που χρειάζονται..Που κολλάνε ρε παιδιά οι αριθμητικοί και οι γεωμετρικοί πρόοδοι? Αυτά ήταν στην ύλη της α. Θα ναι υπερβολή αν μπουν.
Για μαθ. γεν σε ποιους ορισμους/αποδείξεις εστιάζετε κυρίως? (Αν και δεν υπάρχει κάτι στανταρ)
Αχχ από τη θεωρία μόνο τις αποδείξεις ξέρω γιατι είναι εύκολες και τους ορισμούς από το πρωτο κεφάλαιο, πρέπει να μάθω και τα υπόλοιπα επειγόντως...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwnamusic
Νεοφερμένος
Απλά δεν το χε στις κουκκίδες κ λεω μην γράψω τίποτα άκυρο την Παρασκευή.
Το 2ο θέλει παραπάνω δουλειά από τα άλλα σαν κεφαλαιο. Τουλάχιστον για μένα.
Στη ροή ενέργειας έχετε μάθει απ'έξω τα παραδείγματα;
εννοεις στη σελιδα 76 κατω απ την τροφικη πυραμιδα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko
Περιβόητο μέλος
εννοεις στη σελιδα 76 κατω απ την τροφικη πυραμιδα?
Ναι και σελ.75 με τα φίδια. Κ το κομμάτι κάτω από το τροφικο πλέγμα.
kwnamusic
Νεοφερμένος
Ναι και σελ.75 με τα φίδια. Κ το κομμάτι κάτω από το τροφικο πλέγμα.
εμας αυτα με τα φιδια μας τα ειχε βαλει κανονικα ,αν κ εγω δεν τς πολυ εδωσα σημασια... στην 76 μας ειχε πει απ την αρχη να τα κανουμε μια αναγνωση...
Emilouko
Περιβόητο μέλος
εμας αυτα με τα φιδια μας τα ειχε βαλει κανονικα ,αν κ εγω δεν τς πολυ εδωσα σημασια... στην 76 μας ειχε πει απ την αρχη να τα κανουμε μια αναγνωση...
Ανάγνωση τα έχω κάνει. Απλά τα θεωρώ ανούσια. Μόνο σε ασκήσεις μπορει να χρειαστεί να τα προσαρμόσουμε.
KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
kwnamusic
Νεοφερμένος
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
Πάντως ούτε εγώ εχω μάθει τα παραδείγματα αυτά στις τροφικές σχεσεις
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Μιας που λεμε για βιολογία μας νοιάζει η ζωή του φίλου μου του Δαρβίνου;
Πάντως ούτε εγώ εχω μάθει τα παραδείγματα αυτά στις τροφικές σχεσεις
Εγώ απλή ανάγνωση τα κανω κάθε φορά.
Εε αν μας βάλουν απ'όλο το βιβλίο για συγγράμματα κ φρεγάτες είναι μαλακες.
Muxu Su
Διάσημο μέλος
Αυτο βλέπω να γινεται σε όλα με αποκορύφωμα τη Δευτέρα και τα μαθηματικά κατεύθυνσης.
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ απλή ανάγνωση τα κανω κάθε φορά.
Εε αν μας βάλουν απ'όλο το βιβλίο για συγγράμματα κ φρεγάτες είναι μαλακες.
Απορώ γιατι ειναι στην ύλη αυτό το πράγμα..
Πάντως το 3ο ειναι ελεεινό... Ποτέ δεν το λέω τέλεια
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Τετάρτη, 28 Μαΐου, ώρα 9 παρά κάτι (ότι ώρα αξιοθούν και μας μοιράσουν τα θέμετα), σκηνικό:
Αυτο βλέπω να γινεται σε όλα με αποκορύφωμα τη Δευτέρα και τα μαθηματικά κατεύθυνσης.
Πολύ αισιόδοξη σε βλέπω. :Ρ
Η ταλαιπωρία προσωποποιημενη σου προτείνει να πας με θετικότητα.
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
Τετάρτη, 28 Μαΐου, ώρα 9 παρά κάτι (ότι ώρα αξιοθούν και μας μοιράσουν τα θέμετα), σκηνικό:
Χαχαχαχαχα τέλειο!
*οπου μαθ ΚΑΤ βάλε αρχαία ΚΑΤ*
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Απορώ γιατι ειναι στην ύλη αυτό το πράγμα..
Πάντως το 3ο ειναι ελεεινό... Ποτέ δεν το λέω τέλεια
Εγω παρατηρήσεις - συμπέρασματα μπερδεύω. Πρέπει την προηγούμενη μέρα να τα βγάλω καλα.
kwnamusic
Νεοφερμένος
Εγω παρατηρήσεις - συμπέρασματα μπερδεύω. Πρέπει την προηγούμενη μέρα να τα βγάλω καλα.
ναι κ γω τοτε θ τα κανω... αν και γενικα απορω τί θα γραψω βιολογια ..
Muxu Su
Διάσημο μέλος
Πολύ αισιόδοξη σε βλέπω. :Ρ
Η ταλαιπωρία προσωποποιημενη σου προτείνει να πας με θετικότητα.
Ναι ρε ταλαιπωρια εσενα περίμενα!
Πάμε γερά! Θα τελειώσουν και οι πανελληνιες και δε θα εχουμε για τί να γκρινιάζουμε!
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Για μαθ. γεν σε ποιους ορισμους/αποδείξεις εστιάζετε κυρίως? (Αν και δεν υπάρχει κάτι στανταρ)
Σε τι να εστιάσουμε δηλαδή; Πως αποδεικνύεται ότι (c)' = 0 ;
Είναι τόσο λίγη και απλή η θεωρία που σε 10-15 λεπτά την βγάζουμε...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.