ιωαννα d.
Νεοφερμένος
παρεμπιπτοντως: μειωτικη διαιρεση ποσο σε μισω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PAOAND
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
novemberrain
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ωπ! Αυτό ακριβώς ήρθα να ρωτήσω/δω κι εγώ... Η θεωρία όπως είναι στο βιβλίο δε με διευκολύνει καθόλου, οπότε έψαξα και βρήκα ενα ωραίο "σχεδιαγραμματάκι" με τα απαραίτητα, τα οποία τελικά δεν είναι και τόσα πολλά όσο νομιζά... ουφ...παιδιά της τεχνολογικής από θεωρία ΑΕΠΠ πως τα παμε;
Το βάζω εδώ και ελπίζω να βοηθηθεί κάποιος, έστω και τώρα! (δεν έχει το το κεφ. 10)
View attachment all.doc
Μακάρι!!
17 και σημερα!! (μαρεσει που το λεω και χαιρομαι...ακομα μενει 3ο κεφαλαιο ΑΟΔΕ )
4 και σήμερααα! Έχω τόσο αγχός που δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια! (Κι εμένα πλέον μου μένουν μονο κάτι πολύ ψιλά απο το 3ο ΑΟΔΕ, και θεωρία για Προγραμματισμό... ζόρικα τα πράγματα, πρέπει να μεγαλώσω την μέρα για να τα προλάβω όλα! )
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
παιδιά της τεχνολογικής από θεωρία ΑΕΠΠ πως τα παμε;
Τέλεια !!! Χθες έκλεισε η τελευταία μου επανάληψη.
Ωπ! Αυτό ακριβώς ήρθα να ρωτήσω/δω κι εγώ... Η θεωρία όπως είναι στο βιβλίο δε με διευκολύνει καθόλου, οπότε έψαξα και βρήκα ενα ωραίο "σχεδιαγραμματάκι" με τα απαραίτητα, τα οποία τελικά δεν είναι και τόσα πολλά όσο νομιζά... ουφ...
Μια φορά όλη τη χρονιά άνοιξα το βιβλίο και μόλις το άνοιξα το έκλεισα αμέσως !
Εγώ διαβάζω από το βοήθημα μου, έχει καταπληκτική θεωρία.
Και δεν είναι λίγη, 11 σελίδες με ερωτήσεις που αντιστοιχούν σε 7 * 11 = 77 Ερωτήσεις !!!
Έκθεση: Να βγάλω τα ''σοσ'' σχεδιαγράμματα
Μαθηματικά γεν : 3τη φορά τη θεωρεία
Μαθηματικά κατ :2τη φορά τη θεωρεία
ΑΟΔΕ : 3το 2 φορα
ΑΕΠΠ : ΘΕΩΡΕΙΑ 2 φορα
ΑΟΘ : θεωρεία 4φορά
Φυσική : Δεν ξερω τπτ!!
novemberrain
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τέλεια !!! Χθες έκλεισε η τελευταία μου επανάληψη.
Μια φορά όλη τη χρονιά άνοιξα το βιβλίο και μόλις το άνοιξα το έκλεισα αμέσως !
Εγώ διαβάζω από το βοήθημα μου, έχει καταπληκτική θεωρία.
Και δεν είναι λίγη, 11 σελίδες με ερωτήσεις που αντιστοιχούν σε 7 * 11 = 77 Ερωτήσεις !!!
Καλά αυτό εννοείται, κι εγώ δεν είπα ότι είναι λίγη! Απλά απο το σχεδιάγραμμα μου φαίνεται ΠΟΛΥ λιγότερη απ'ότι φαινόταν στις ~200 () σελίδες που αντιστοιχούν στα ανάλογα κομμάτια του βιβλίου...
methexys
Τιμώμενο Μέλος
παιδιά της τεχνολογικής από θεωρία ΑΕΠΠ πως τα παμε;
Eγώ την έχω διαβάσει μερικές φορές από ένα σχεδιάγραμμα του καθηγητή μου και τώρα προσπαθώ να μάθω και καμιά λεπτομέρεια. Είναι απαίσια όμως. Η αλήθεια είναι ότι το έχω παραμελήσει λίγο το μάθημα αλλά δεν πειράζει,μπορεί να διαβάσω αύριο.
To βιβλίο έχει εντελώς άσχετα πράγματα μέσα, νομίζω λέει κάτι για τους αρχαίους έλληνες, για τα ναρκωτικά κτλ, για αυτό ειναι πολλές σελίδες. Μην ξεχάσετε να μάθετε το όνομα αυτού του Abu Jafar που είναι μια σειρά ολόκληρηΚαλά αυτό εννοείται, κι εγώ δεν είπα ότι είναι λίγη! Απλά απο το σχεδιάγραμμα μου φαίνεται ΠΟΛΥ λιγότερη απ'ότι φαινόταν στις ~200 () σελίδες που αντιστοιχούν στα ανάλογα κομμάτια του βιβλίου...
ΑνεξαρτητηΛεμε
Εκκολαπτόμενο μέλος
PAOAND
Νεοφερμένος
εγώ απο θεωρία είμαι ως εξής:
Μαθηματικά Κατ: 4-5 επαναληψεις
Φυσική: 3-4 φορές έχω διαβάσει τα κομματια που δεν χρησιμοποιουνται σε ασκησεις (πχ τι ειναι τα ραδιοκυματα κτλπ). Τα υπολοιπα τα θυμαμαι γιατι τα εχω χρησιμοποιησει σε ασκησεις.
Βιολογια Γενικής: 5-6 επαναληψεις, ευτυχως βγαλαμε νωρις την ύλη
ΑΕΠΠ: 3 επαναληψεις ολης της θεωριας και θα κανω και μια 4η αυριο.
ΑΟΔΕ: 4-5 επαναληψεις ολης της υλης.
Θα ξαναδω την βιολογια την κυριακη και απο δευτερα τριτη εκθεση.
vickoni123
Νεοφερμένος
μα κανενας δεν δινει απο επαλ εδω μεσαα? =(
ελα εγω δινω απο επαλ
ελα εγω δινω απο επαλ
σε ποιον τομεα εισαιι;
Muxu Su
Διάσημο μέλος
dimitra12345
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ε όχι!!! Έτσι γράφεις;;;; Όχι ρε πουστη μου!! Λάθος το κάνω όλη την χρονιά!!!Λογικά θα το χετε δει αλλά οκ.
Muxu Su
Διάσημο μέλος
Ε όχι!!! Έτσι γράφεις;;;; Όχι ρε πουστη μου!! Λάθος το κάνω όλη την χρονιά!!!
Δυστυχώς Δημητρα, το πηγές στραβά απο την αρχη.
methexys
Τιμώμενο Μέλος
PAOAND
Νεοφερμένος
miakar
Νεοφερμένος
δεν εχω διαβασει ακομα 30 σελιδες ειναι μας τις εχει δωσει η καθ. σε φωτοτυπιες ευτυχωςπαιδιά της τεχνολογικής από θεωρία ΑΕΠΠ πως τα παμε;
χαχαχαχαχ το ειδα και νομιζα οτι υπηρχε ελπιδα..αλλα στο τελος ξενερωσαΛογικά θα το χετε δει αλλά οκ.
notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος
Stavri_
Τιμώμενο Μέλος
Βαριέμαι και δεν νυστάζω καθόλου..πως περνάει η ώρα..?!
Άκου λίγο μουσική ( χαλαρωτική κατά προτίμηση ), κλείσε το λάπτοπ-pc (κουράζει και δεν βοηθάει), ΜΗΝ διαβάσεις κάτι σχετικό με Πανελλαδικές (δεν τραβάει τέτοια ώρα!) , ξάπλωσε στο κρεβάτι σου και προσπάθησε να χαλαρώσεις από την υπερένταση την μέρας (αργές και βαθιές αναπνοές βοηθάνε πολύ! ).
Ίσως σε πάρει ο ύπνος.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.