chili_pepper
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλησπέρα! Εγραψε κανεις αρχαία ΟΕΦΕ; αν ναι ποσο;
84/100 (51 γνωστό, 33 άγνωστο)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pavlos13
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ivilinia_new
Νεοφερμένος
Σε ζηλευωωωωωΕπιτέλους, έβγαλα την ύλη στο ΑΟΔΕ.
Πάμε να βγάλουμε και την ΑΕΠΠ τώρα.
[]
Παντως μαθ γενικης σαν ευκολο δεν ηταν του ΟΕΦΕ?
Αχ ταχεις να μου τα στειλεις?? Θα με βοηθουσες πολυ! Στειλε μου προσωπικο μηνυμα :-)
Muxu Su
Διάσημο μέλος
Παντως μαθ γενικης σαν ευκολο δεν ηταν του ΟΕΦΕ?
Παύλο αν τα εχεις στείλτα και σε μενα. Σε ευχαριστω!
ivilinia_new
Νεοφερμένος
Κι εγώ το ίδιο Μακάρι να τα πούμε εκεί το φετινό φθινόπωρο!
Μακάρι!!
17 και σημερα!! (μαρεσει που το λεω και χαιρομαι...ακομα μενει 3ο κεφαλαιο ΑΟΔΕ )
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Συγχαρητήρια . Εύχομαι στο τέλος να τα πας έτσι και καλύτερα.84/100 (51 γνωστό, 33 άγνωστο)
Υ.Γ Μήπως έχεις τα θέματα;Τελικά έπεσε 1,2,3,4 Πρωταγόρας ή 3,4 ; Γιατί και τις δυο εκδοχές τις άκουσα
Παιδιά εσείς κάνετε συστηματικά επαναλήψεις σε όλα τα μαθήματα;
Εγώ δηλαδη πιστεύω με την Ιστορία και το γνωστό είμαι οκ. Σποραδικά κάνω επαναλήψεις.
Έχω επικεντρωθεί Λατινικά,Λογοτεχνία, Γραμματική και Βιολογία Γενικής.
Δε παίζει να ξεχάσω την Ιστορία ,ετσι;
sophia<3
Εκκολαπτόμενο μέλος
millie_M
Νεοφερμένος
αλλαααά .... πανελλήνιες χρυσή μου ,πιο παπαγαλία πεθαίνεις.!
PeterTheGreat
Πολύ δραστήριο μέλος
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
Με πιάνουν τα γέλια κάθε φορά που ρωτάω και απαντάω μόνη μου...Αθάνατη βιολογία.
PeterTheGreat
Πολύ δραστήριο μέλος
Καταραμένη γονιδιακή ρύθμιση... Η πρώτη στήλη είναι θάνατος.
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
chili_pepper
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συγχαρητήρια . Εύχομαι στο τέλος να τα πας έτσι και καλύτερα.
Υ.Γ Μήπως έχεις τα θέματα;Τελικά έπεσε 1,2,3,4 Πρωταγόρας ή 3,4 ; Γιατί και τις δυο εκδοχές τις άκουσα
Εγώ δηλαδη πιστεύω με την Ιστορία και το γνωστό είμαι οκ. Σποραδικά κάνω επαναλήψεις.
Eυχαριστω πολυ και σε σενα! Η αληθεια ειναι οτι εχασα 3 μοναδες επειδη δε προσεξα οτι στα ομοριζα ζητουσε συνθετες
Ναι, τα εχω! Εβαλαν τη 2η κ τη 3η και ως παραλληλο το τελευταιο κομματι της 1ης που λεει για το μυθο.
Στο δικο μου φροντιστηριο μας εχουν φτιαξει ενα ενδεικτικο προγραμμα διαβασματος. Η αληθεια ειναι οτι δε το τηρω κατα γραμμα γιατι αυτες τις μερες μου βγαινει ολη η κουραση και γενικα βαριεμαι. Αλλα σε γενικες γραμμες επικεντρωνομαι σε αυτα που εγω θεωρω οτι δυσκολευομαι.
Εγω θα σου ελεγα την ιστορια να μην την αφησεις τελειως μεχρι να γραψουμε, για να εισαι πιο σιγουρη
nikos9631
Νεοφερμένος
Συγχαρητήρια . Εύχομαι στο τέλος να τα πας έτσι και καλύτερα.
Εγω εγραψα 95/100 στ'αρχαια οεφε και εχασα κυριως απο το γνωστο(2η ενοτητα πρωταγορας) πιστευω πως τουλαχιστο για το γνωστο ιστορια κ βιολογια θελει συνεχως επαναληψεις
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Μπράβο Για Αρχαία τα πηγες τέλεια.Εγω εγραψα 95/100 στ'αρχαια οεφε και εχασα κυριως απο το γνωστο(2η ενοτητα πρωταγορας) πιστευω πως τουλαχιστο για το γνωστο ιστορια κ βιολογια θελει συνεχως επαναληψεις
Αν ειναι δε θα τα παραμελήσω.
Eυχαριστω πολυ και σε σενα! Η αληθεια ειναι οτι εχασα 3 μοναδες επειδη δε προσεξα οτι στα ομοριζα ζητουσε συνθετες
Ναι, τα εχω! Εβαλαν τη 2η κ τη 3η και ως παραλληλο το τελευταιο κομματι της 1ης που λεει για το μυθο.
Στο δικο μου φροντιστηριο μας εχουν φτιαξει ενα ενδεικτικο προγραμμα διαβασματος. Η αληθεια ειναι οτι δε το τηρω κατα γραμμα γιατι αυτες τις μερες μου βγαινει ολη η κουραση και γενικα βαριεμαι. Αλλα σε γενικες γραμμες επικεντρωνομαι σε αυτα που εγω θεωρω οτι δυσκολευομαι.
Εγω θα σου ελεγα την ιστορια να μην την αφησεις τελειως μεχρι να γραψουμε, για να εισαι πιο σιγουρη
Αν θες κ μπορείς στείλ'τα μου οποτε έχεις χρόνο.
Ιστορία θα προσπαθήσω να μην την αφήσω. Να διαβάζω τουλάχιστον ανά 2 μέρες.
Η όρεξη για διαβάσμα ομως λείπει. :Ρ
chili_pepper
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν θες κ μπορείς στείλ'τα μου οποτε έχεις χρόνο.
Ιστορία θα προσπαθήσω να μην την αφήσω. Να διαβάζω τουλάχιστον ανά 2 μέρες.
Η όρεξη για διαβάσμα ομως λείπει. :Ρ
Ναι,φυσικα και θα στα στειλω!αλλα λιγο αργοτερα
Εγω αυτες τις μερες θα διαβασω το 3ο(που το εχω ξεκινησει ηδη),το 4ο και το 5ο
Εμενα η ορεξη μου τις τελευταιες μερες ειναι κατω του μηδενος και ακουω αλλους που αυτο το διαστημα ξεσκιζονται στο διαβασμα και αγχωνομαι λιγακι...
Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Ναι,φυσικα και θα στα στειλω!αλλα λιγο αργοτερα
Εγω αυτες τις μερες θα διαβασω το 3ο(που το εχω ξεκινησει ηδη),το 4ο και το 5ο
Εμενα η ορεξη μου τις τελευταιες μερες ειναι κατω του μηδενος και ακουω αλλους που αυτο το διαστημα ξεσκιζονται στο διαβασμα και αγχωνομαι λιγακι...
Μια από τα ίδια...Είμαι πολύ χαλαρά. Ελπίζω να αγχωθώ και να στρωθώ.
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Μια από τα ίδια...Είμαι πολύ χαλαρά. Ελπίζω να αγχωθώ και να στρωθώ.
Εγώ λόγω των μαθημάτων που έχω και τα πρωινά μόνο χαλαρή δεν είμαι...! Δεν έχω αγχωθει απλά προσπαθώ να κάνω όσο πιο πολλές επαναλήψεις γίνεται σε ΑΟΔΕ, φυσική, κτλ
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Εσείς στην τεχνολογικη-θετική έχετε πολλές ώρες μάθημα. :/ Πιστεύω θέλει κ πολύ χρόνο να αφομοιωθεί η ύλη σας . Καλό κουράγιο. Λίγος καιρός έμεινε.Εγώ λόγω των μαθημάτων που έχω και τα πρωινά μόνο χαλαρή δεν είμαι...! Δεν έχω αγχωθει απλά προσπαθώ να κάνω όσο πιο πολλές επαναλήψεις γίνεται σε ΑΟΔΕ, φυσική, κτλ
Ευτυχως εγώ έχω ελαττώσει κατά πολύ τα μαθήματα. Κάθε μερα έχω 1μιση με 2 ώρες εκτός από Δευτέρα κ παρασκευή που εχω 3. Μου μένει όλη η μερα κ δεν την αξιοποιώ ...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.