Κίτσα
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεια σας, δυστυχως φετος δινω για δευετερη φορα.. και δστυχως παλι δςν υπαρχει δυνατοτητα για φροντηστηριο. Μπορει κανεις να μου πει αν οι περσινοι προφορικοι βαθμοι μετρανε και φετος? Και αν ναι, πριν η μετα την αλλαγη?
Mετρανε και φετος... Αλλα τι εννοεις αλλαγη?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Εννοεί την προσαρμογή του προφορικού βαθμού στον γραπτό.Mετρανε και φετος... Αλλα τι εννοεις αλλαγη?
SonnY
Εκκολαπτόμενο μέλος
με ειδες να λυνω ποτε θεμα με αντισυμβατικο τροπο ;
Υπόθεση έκανα. Αφού είπες πως σε φοβίζει ο μαλάκας διορθωτής, για ποιον άλλο λόγο θα μπορούσε να σε φοβίζει?
+ Φαίνεται να έχεις διαβάσει αρκετά μαθηματικά, άρα το να λύσεις μια άσκηση με απροσδώκητο τρόπο μοιάζει αρκετά πιθανό.
Βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο κανένα από αυτά να μην ισχύει.
Κίτσα
Νεοφερμένος
Ο προφορικός δεν αλλάζει βάσει των πανελλαδικών αποτελεσμάτων?
OurHouse
Νεοφερμένος
1) Αλλαξε η υλη η ειναι ιδια με περυσι;
2) Ισχυει οτι μετα το Λυκειο, αμα θελεις να ξαναδωσεις εξετασεις δηλωνεις οποια κατευθυνση θελεις; (πχ απο Τεχνολογικη σε Θετικη)
SonnY
Εκκολαπτόμενο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Εγώ πέρσι έπινα 1-2 καφέδες σίγουρα δεν την έβγαζα αλλιώς. Και φέτος τα ίδιαπαίδες από καφείνη πως τα πάτε φέτος???
glykeria_
Νεοφερμένος
παίδες από καφείνη πως τα πάτε φέτος???
1 καφες καθε μερα απαραιτητα, κατα προτιμηση νες τωρα με το κρυο
nikoslarissa
Δραστήριο μέλος
Εναν καφε την εβδομαδα.παίδες από καφείνη πως τα πάτε φέτος???
Timmy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για το 3ο πεδίο λέω και με ενδιαφέρει ως εξής:Δε θα έπρεπε να βάζουν ίσης δυσκολίας θέματα σε μαθήματα βαρύτητας και των δύο κατευθύνσεων?Γιατί έτσι καθίσταται πιο εύκολο να μπεις ιατρική(να γράψεις 18/18.5+ βιολογία και χημεία) και δυσκολότερο να περάσεις σε οποιαδήποτε υψηλόβαθμη από τεχνολογική(όπου σαφώς ο μέσος όρος σε μαθηματικά και φυσική είναι κατά πολύ χαμηλότερος από εκείνον στα αντίστοιχα βαρύτητας της θετικής).
ΥΓ.:Μπορεί να ενδιαφέρει αυτούς που παίρνουν βιολογία γεν.(μην αρχίσω τώρα για το επίπεδο σε μαθ.γεν. και βιολογία γεν. για φέτος...).Γενικά μου φάνηκε ότι ευνοημένοι φέτος στα θέματα φέτος μόνο της τεχνολογικής δεν ήταν...
Οχι δεν ειναι πιο ευκολο να μπεις ιατρικη σε σχεση με αλλες σχολες, λογω των μαθηματων βαρυτητας οπως λες.
Καταρχας, σκεψου οτι πολλα παιδια ειναι θετικη και δεν ενδιαφερονται για 3ο πεδιο (και εγω ετσι εκανα), οποτε το να βαλλουν παλουκια θεματα σε βιολογια χημεια ποιο το οφελος?
Δευτερον, η εισαγωγη καθοριζεται απο τα μορια. Αμα βαζουν ευκολα σε βιολογια-χημεια, και γραφουν πολυ καλα τα παιδια, τοτε θα αυξηθουν πολυ οι βασεις και θα περασουν μονο οι top απο το συνολο αυτων που εγραψαν πολυ καλα.
chester20080
Διακεκριμένο μέλος
Αλήθεια,για ποιό λόγο να πάει κανείς θετική χωρίς να θέλει 3ο πεδίο?Και αυτοί που λες πιστεύω είναι μειονότητα.Και οι βάσεις δεν καθορίζονται μόνο από το επίπεδο δυσκολίας των θεμάτων.Οχι δεν ειναι πιο ευκολο να μπεις ιατρικη σε σχεση με αλλες σχολες, λογω των μαθηματων βαρυτητας οπως λες.
Καταρχας, σκεψου οτι πολλα παιδια ειναι θετικη και δεν ενδιαφερονται για 3ο πεδιο (και εγω ετσι εκανα), οποτε το να βαλλουν παλουκια θεματα σε βιολογια χημεια ποιο το οφελος?
Δευτερον, η εισαγωγη καθοριζεται απο τα μορια. Αμα βαζουν ευκολα σε βιολογια-χημεια, και γραφουν πολυ καλα τα παιδια, τοτε θα αυξηθουν πολυ οι βασεις και θα περασουν μονο οι top απο το συνολο αυτων που εγραψαν πολυ καλα.
Mariaal
Εκκολαπτόμενο μέλος
afroditi85
Νεοφερμένος
εγω ειμαι παραγωγικοτητα ανταφωνιστικοτητα σελ. 40
afroditi85
Νεοφερμένος
οι προφορικοι βαθμοι μενουν ιδιοι, και μολις γραψεις φετος προσαρμοζονται με τους νεους βαθμους.. δεν κολλανε πουθενα οι περσινοι σου βαθμοι πανελλαδικων. ετσι εχω ακουσειΓεια σας, δυστυχως φετος δινω για δευετερη φορα.. και δστυχως παλι δςν υπαρχει δυνατοτητα για φροντηστηριο. Μπορει κανεις να μου πει αν οι περσινοι προφορικοι βαθμοι μετρανε και φετος? Και αν ναι, πριν η μετα την αλλαγη?
Nadiawow
Εκκολαπτόμενο μέλος
eleonora timber
Νεοφερμένος
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
παιδιά για τα άτομα που δίνουν προφορικά πως λέτε να τα πάνε ????
Tα προφορικα ειναι λιγο παγιδα...Αλλα μαθηματα ειναι πιο ευκολο να τα δωσεις προφορικα και αλλα οχι
afroditi85
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.