glykeria_
Νεοφερμένος
Κοίτα...όλα αυτά είναι λεπτομέρειες...μην τα σκέφτεσαι καθόλου.
Πιστεύω ότι έχεις βάλει στόχο..Ε λοιπόν να σκέφτεσαι μόνο αυτό όπως και πως θα τον πετύχεις.
Διάβασμα και πάλι διάβασμα. Αυτό πρέπει να κάνεις και είναι ο μόνος τρόπος να πετύχεις τον στόχο σου.
Επικεντρώσου σε αυτό και άσε τα άλλα.
Δεν θα σε βοηθήσει στην επίδοση σου..πότε ξεκινούν οι πανελλήνιες...τι και αν αρχίζουν νωρίς είτε αργά.
Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι το διάβασμα...
Γιατί πιστεύω πως αν είσαι διαβασμένη η ημερομηνία δεν α σε βοηθήσει...μπορεί όμως να σε αγχώσει.
Καλή επιτυχία
Συμφωνώ σε όλα όσα είπες και φυσικά προσπαθώ να πετύχω τον στόχο μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Απλά ήθελα να βεβαιωθώ αν ισχύει ή όχι.. Το διάβασμά μου δεν θα εξαρτηθεί από αυτό... Σ'ευχαριστώ πάντως!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πολύ πιθανό. Δες κι εδώ.Παιδια ακουσα οτι φετος θα ξεκινησουν οι πανελληνιες 7 Μαίου!! Το εχει ακουσει καποιος αλλος;;; :/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Αν ξεκινούσαν τόσο νωρίς πέρσι οι πανελλήνιες θα είχα πάθει σοκ πάντωςΚαλύτερα πάντως 7 Μαΐου..:-P θα χαρούμε ολόκληρο το καλοκαίρι που έρχεται.
glykeria_
Νεοφερμένος
Αν ξεκινούσαν τόσο νωρίς πέρσι οι πανελλήνιες θα είχα πάθει σοκ πάντως
Ευχαριστουμε που μας δινεις ελπιδες!
Gate4
Επιφανές μέλος
Φυσιολογική αντίδραση είναιΕυχαριστουμε που μας δινεις ελπιδες!
Nadiawow
Εκκολαπτόμενο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Αυτό θα το ρωτήσεις στο σχολείο για να ξες σίγουρα.φετος δινω κ εγω πανελληνιες, και ηθελα να ρωτησω. Αν καποιος εχει χασει καποιο μελος της οικογενειας του παιρνει καποια μορια; Μου το ειπε μια κοπελα και δεν ξερω αν ισχυει...γνωριζετε τιποτα;;;
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Αν ξεκινούσαν τόσο νωρίς πέρσι οι πανελλήνιες θα είχα πάθει σοκ πάντως
Οχι ρε.Δε μασάμε :-P
Κοίτα τωρα δεν έχω αγχωθεί καθόλου. Εκείνες τις μέρες να δω τί θα κανω.
Gate4
Επιφανές μέλος
Ε καλά και εγώ πέρσι μονίμως σε νιρβάνα ήμουν αν και σε 2 μαθήματα πήγαινα κατά διαόλουΟχι ρε.Δε μασάμε :-P
Κοίτα τωρα δεν έχω αγχωθεί καθόλου. Εκείνες τις μέρες να δω τί θα κανω.
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Ε καλά και εγώ πέρσι μονίμως σε νιρβάνα ήμουν αν και σε 2 μαθήματα πήγαινα κατά διαόλου
Κοίτα δεν ειμαι εντελώς αναίσθητη :-P διαβάζω κανονικά απλα δεν έχω πιεστεί ακόμα. Άκουγα από όλους ότι από την αρχή είναι πιεστικά κ φοβόμουν για το τί θα έρθει. Εντάξει σε κάποια φάση θα κουραστούμε υπερβολικά αλλα ως ώρας καλά είμαστε..
Gate4
Επιφανές μέλος
Ε άλλο η κούραση.. Εγώ λέω για την ψυχολογία.. Δηλαδή πήγαινε κατά διαόλου η χρονιά και εγώ ήμουν στον κόσμο μου (εκτός λίγων εξαιρέσεων προς το τέλος)Κοίτα δεν ειμαι εντελώς αναίσθητη :-P διαβάζω κανονικά απλα δεν έχω πιεστεί ακόμα. Άκουγα από όλους ότι από την αρχή είναι πιεστικά κ φοβόμουν για το τί θα έρθει. Εντάξει σε κάποια φάση θα κουραστούμε υπερβολικά αλλα ως ώρας καλά είμαστε..
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Ε άλλο η κούραση.. Εγώ λέω για την ψυχολογία.. Δηλαδή πήγαινε κατά διαόλου η χρονιά και εγώ ήμουν στον κόσμο μου (εκτός λίγων εξαιρέσεων προς το τέλος)
Ε ειναι όπως το βλέπει ο καθένας. :-P
Έγνοια θέλει. Οχι άγχος. Ούτε αναισθησία. Παμε χαλαρά.
Βλέπω παιδιά να αγχώνονται από τωρα. Να κοιμούνται ξημερώματα κ σκέφτομαι πως θα αντέξουν μεχρι το τέλος ... Εγω θα τα χα φτύσει ετσι.
pinkheart
Νεοφερμένος
Σημείωση συντονιστή: Τα μηνύματα #694-696 προήθαν από συγχώνευση θέματος.
GeorgeRtr
Εκκολαπτόμενο μέλος
pinkheart
Νεοφερμένος
gianna55
Νεοφερμένος
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
Αμάν αυτά τα «άκουσα», «μου είπαν» κ.λπ.
Gareth
Δραστήριο μέλος
ακουσα οτι φετος και του χρονου τα θεματα θα ειναι πολυ δυσκολα επειδη ειναι οι 2 τελευταιες χρονιες που θα ισχυει το παλιο συστημα
Εγώ προσωπικά δεν νομίζω ότι θα βάλουν πιο δύσκολα από φέτος.
Αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.