Χαράλαμπος Χ.
Νεοφερμένος
Το παλούκι θέμα ήταν το περσινό στο Β θέμα.
Κανένα σημείο του φετινού Β θέματος δεν ήταν μιγαδικοί, για την ακρίβεια.
Το Β1 αποτελούσε λύση δευτεροβάθμιας, το Β2 τύπους του Vieta και το Β3 ήταν το Β3, απλώς παντού στηριζόσουν σε ορισμένα σημεία της θεωρίας των μιγαδικών.
Κι αυτή ήταν η δυσκολία του.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SuperSquirrel
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος
Ούτε καν. Αν είναι σκύλα η βιολογία τα μαθηματικά τι είναι δηλαδή;πολυ σκυλα η βιολογια κατευθυνσης
GlobalMiNd
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ούτε καν. Αν είναι σκύλα η βιολογία τα μαθηματικά τι είναι δηλαδή;
Μπόγιας.
Μαντάμ_Σουσού
Εκκολαπτόμενο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Χαχαχαχα ένα δίκαιο το έχειςΠαιδια διαφωνω Σκυλα ναμπερ ουάν, φυσική κατευθύνσης και με μεγαλη διαφορα
Johnnys
Εκκολαπτόμενο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Δεν το έχω ακούσει από κανέναν καθηγητή αυτόΠαιδιά όταν στην έκθεση μας ζητάνε 500-600 λέξεις ο καθηγητής μου μου λέει πως πρέπει να γράφουμε γύρω στις 650 λέξεις,γιατί τα άρθρα,τα "και",και κάτι άλλες λεξούλες δεν μετράνε..σας το έχουν πει σε εσάς?
SuperSquirrel
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ούτε καν. Αν είναι σκύλα η βιολογία τα μαθηματικά τι είναι δηλαδή;
τα μαθηματικα μ αρεσουν για καποιο λογο
Μαντάμ_Σουσού
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ξερω κατα ποσο αληθέυει γιατι οι αποψεις διίστανται. κοιτάξτε να ειστε μεσα στο θέμα, να ειναι καλογραμμένο και κατανοητό, μεσα στο όριο και μην άγχεστε με αυτά
Ροβερτα
Εκκολαπτόμενο μέλος
nikoslarissa
Δραστήριο μέλος
Γιατί οι διορθωτές κάθονται και μετράνε τις λέξεις μια μια;Αμφιβάλλω.Παιδιά όταν στην έκθεση μας ζητάνε 500-600 λέξεις ο καθηγητής μου μου λέει πως πρέπει να γράφουμε γύρω στις 650 λέξεις,γιατί τα άρθρα,τα "και",και κάτι άλλες λεξούλες δεν μετράνε..σας το έχουν πει σε εσάς?
Gate4
Επιφανές μέλος
Και εμάς μας το είχαν πει αυτό. Βασικά πιο πολύ με το μάτι κοιτάνε αν είσαι μέσα στο όριο, κάτι τέτοιο.Γιατί οι διορθωτές κάθονται και μετράνε τις λέξεις μια μια;Αμφιβάλλω.
Ροβερτα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ειναι προφανες οτι δεν τις μετρανε μια-μια. Οι διορθωτες, το αντιλαμβανονται ποσες περιπου λεξεις εχει γραψει ο μαθητης/τρια ,κοιτωντας το γραπτο του/της.Γιατί οι διορθωτές κάθονται και μετράνε τις λέξεις μια μια;Αμφιβάλλω.
μπα δεν νομιζω να ισχυει αυτό .. όπως είπαν και παραπάνω κανένας καθηγητής δεν πρόκειται να μετρήσει μια μια τις λέξεις που έχεις γράψει.. γενικότερα θα δουν τις σειρες και το μέγεθος των γραμμάτων σου.. οποτε πάνω κατω θα καταλαβουν..πάντως νομίζω πως στην εκθεση είναι λιγο πιο χαλαρά τα πράγματα.. η περιληψη πρέπει να είναι ακριβως γιατι μετά αρχίζουν και κόβουνΠαιδιά όταν στην έκθεση μας ζητάνε 500-600 λέξεις ο καθηγητής μου μου λέει πως πρέπει να γράφουμε γύρω στις 650 λέξεις,γιατί τα άρθρα,τα "και",και κάτι άλλες λεξούλες δεν μετράνε..σας το έχουν πει σε εσάς?
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Μη σε νοιαζει. Κι εγω που μια ζωη στο λυκειο εγραφα 800 λεξεις κανεις δε μου ειπε κατι, ουτε μου εκοβαν καθολου μοναδες...Παιδιά όταν στην έκθεση μας ζητάνε 500-600 λέξεις ο καθηγητής μου μου λέει πως πρέπει να γράφουμε γύρω στις 650 λέξεις,γιατί τα άρθρα,τα "και",και κάτι άλλες λεξούλες δεν μετράνε..σας το έχουν πει σε εσάς?
PhilosophyLover
Νεοφερμένος
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος
Οσο για τα προσοντα ενος καθηγητη, θεωρω οτι τα βασικοτερα ειναι το μερακι του και το προσωπικο του ψαξιμο. Παιζει ρολο δηλαδη αν η ιδια το χει ψαξει το θεμα. Εχει εμπειρια? Ξερεις παλιους μαθητες της? Εχει φυλλαδια, σημειωσεις εξτρα, συχνα τεστακια και διαγωνισματα? Σου προτεινε βιβλιογραφια, σε καθοδηγει καλα κλπ? Δε θα χρειαστεις πολυ ακομα για να καταλαβεις. Αν δε σου κανει φυγε.
Φυσικα πρεπει να αποφασισεις σε ποια σχολη θες να πετυχεις και γτ δεν τα καταφερες φετος. Αν εισαι σε καλο επιπεδο αυτο σημαινει οτι θες μια εμβαθυνση, αν εισαι σημαντικα πισω θες ρεκτιφιε. Επιλογης ποιο δινεις?
Ειδικοτερα για τα μαθηματα που σε ενδιαφερουν, θεωρω οτι πρεπει να δωσεις εμφαση στη συνεργασια σου με την κυρια στα αρχαια πρωτιστως. Επισης στα υπολοιπα για να μη μουρλαθεις στις πολλες ωρες και για λογους οικονομιας, μπορεις να κανεις ενα συστημα καθοδηγησης και οχι πολλες ωρες φιξ.
Guest 018946
Επισκέπτης
PhilosophyLover
Νεοφερμένος
σε ευχαριστω να σαι καλα! Τηνο μένω και δεν υπαρχει αυτό που λες.Εγω φιλολογία ηθελα να περάσω (στο Ρέθυμνο εχει και λίγα μόρια) αλλα το παραδέχομαι οτι δεν ειχα προετοιμαστεί οπως επρεπε,στο σχολείο δεν έκαναν ενισχυτικη,φροντηστηριο οπως ειπα δεν πήγαινα,είχα μια δυσκολία στο συντακτικό των λατινικών κ λιγάκι στη γραμματική των αρχαίων,ηταν παλούκια τα θεματα ειδικά στο αδιδακτο και τωρα να τα αποτελέσματα! Όχι μονο για μενα αλλα για πολλα παιδια στο Λύκειο μου. Γι αυτο τωρα θελω να διαλέξω το καταλληλότερο άτομο για ιδιαίτερα να μην την παθω οπως φέτος! Ναι μεν τα προσόντα του καθηγητή παίζουν ρόλο αλλα αυτη εν τω μεταξύ εχει τελειώσει λογικά με το παλαιό προγραμμα σπουδών του φπψ το οποίο περιείχε ελάχιστα αρχαία και απ οτι είδα καθολου Λατινικά κ εκει ειναι που θελω την περισσότερη βοήθεια!(ελπίζω να κανω λαθος). Ε με αυτα δεν μου φάνηκε το καταλληλότερο άτομο για προετοιμασία Πανελληνιων.Ας με διαψεύσει κανεις αν ειναι!!Καταρχην μια ιδεα ειναι να πας στο κοινωνικο φροντιστηριο της περιοχης. Δεν ξερω που μενεις, αλλα ψαχτο.
Οσο για τα προσοντα ενος καθηγητη, θεωρω οτι τα βασικοτερα ειναι το μερακι του και το προσωπικο του ψαξιμο. Παιζει ρολο δηλαδη αν η ιδια το χει ψαξει το θεμα. Εχει εμπειρια? Ξερεις παλιους μαθητες της? Εχει φυλλαδια, σημειωσεις εξτρα, συχνα τεστακια και διαγωνισματα? Σου προτεινε βιβλιογραφια, σε καθοδηγει καλα κλπ? Δε θα χρειαστεις πολυ ακομα για να καταλαβεις. Αν δε σου κανει φυγε.
Φυσικα πρεπει να αποφασισεις σε ποια σχολη θες να πετυχεις και γτ δεν τα καταφερες φετος. Αν εισαι σε καλο επιπεδο αυτο σημαινει οτι θες μια εμβαθυνση, αν εισαι σημαντικα πισω θες ρεκτιφιε. Επιλογης ποιο δινεις?
Ειδικοτερα για τα μαθηματα που σε ενδιαφερουν, θεωρω οτι πρεπει να δωσεις εμφαση στη συνεργασια σου με την κυρια στα αρχαια πρωτιστως. Επισης στα υπολοιπα για να μη μουρλαθεις στις πολλες ωρες και για λογους οικονομιας, μπορεις να κανεις ενα συστημα καθοδηγησης και οχι πολλες ωρες φιξ.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.