Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
niek
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επαναλήψεις!Διευκρινιστική ερώτηση ωστόσο: Έχεις τελειώσει το 2ο κεφάλαιο; Δηλαδή σου μένει Προσφυγικό, Κρητικό και Παρευξείνιος; Εάν ναι, πιστεύω πως το πρόβλημα έγκειται στους φρενήρεις ρυθμούς διαπραγμάτευσης της ύλης από την πλευρά σου. Προσπάθησε να μη βιάζεσαι (έχε στο νου σου και την αντίστοιχη λαϊκή θυμοσοφία), να κατανοείς και να εξετάζεις ολιστικά -όσο σου επιτρέπεται- όσα μελετάς.
Ακολουθώντας το σχήμα: κατανόηση -> εμβάθυνση (επαναλαμβάνω, στο πλαίσιο που θέτει η φετινή σου προετοιμασία) -> επανάληψη^ν, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.
Καλή συνέχεια!
Ξεκινήσαμε από πέρυσι την Ιστορία και μας μένει το τελευταίο κομμάτι από τα κόμματαΚάτι δεν κάνω σωστά γιατί ακόμα και οι χειρότεροι μαθητές στο τμήμα μου δε δυσκολεύονται τόσο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fisher96
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΔΙαβάζω καθε μέρα μια χαρά μέχρι 3 ώρες περιπου και μετά δεν τραβάει ο οργανισμός για παραπάνω. Δεν ξέρω αλλά κάτι πρέπει να κανω και να αυξησω τις ωρες διαβασματος. Γνωμες ;
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Απ'ότι ξέρω θα πάρει, απλά η θα πάρει λιγότερους η τους ίδιους με πέρσυ και θα εγγραφούν το 2015 όπως και η φετινή φουρνιά.
Δεν γίνεται για 3 χρονιές να παίρνει απο 580 την στιγμή που το μεσοπρόθεσμο έχει ορίσει εισαγωγή ανα έτος με μέγιστο το 580 απο το 2015
Τέσπα, μακάρι να πάρει για τα παιδιά που ενδιαφέρονται....
edit: δες εδώ την πρώτη τελεία.
transient
Πολύ δραστήριο μέλος
ΔΙαβάζω καθε μέρα μια χαρά μέχρι 3 ώρες περιπου και μετά δεν τραβάει ο οργανισμός για παραπάνω. Δεν ξέρω αλλά κάτι πρέπει να κανω και να αυξησω τις ωρες διαβασματος. Γνωμες ;
Βάλε στο μυαλό σου ένα ισχυρό κίνητρο για διάβασμα.
Π.χ. εγώ σκέφτομαι τη στιγμή αφού θα γράψω να λεω ὀτι τα πήγα καλά και μ δίνει ενέργεια για διάβασμα :p
Johnnys
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ρε παίδες και εγώ μετά απο ένα μήνα διακοπών, κάθομαι τώρα να διαβάσω για τα διαγωνίσματα του Σεπτεμβρίου στο φροντιστήριο και δεν την παλεύω.
Nτάξει κούλαρε.3 ώρες για καλοκαίρι είναι καλές.Και πολλές που είναι μη σου πω.Μόλις μπεις στο ρυθμο του καθημερινου διαβασματος,οταν ανοιξουν και τα σχολεια θα πρεπει να αυξηθουν οι ώρες.Αλλά ντάξει οκ.Άνθρωποι είμαστε.Όχι ρομπότ.Ούτε θα διαβάζουμε 10 ώρες τη μέρα ούτε μπορούμε να λύνουμε 5 ασκήσεις το λεπτό
elouroides
Νεοφερμένος
αν βγαζεις την υλη που πρεπει ωστε να προλαβεις να εχεις κανει πολυ καλη επαναληψη για τα διαγωνισματα του σεπτεμβρη οκ αλλιως θα πρεπει να διαβαζεις λιγο παραπανω...σκεψου αυτα θα τα ξαναδιαβασεις τα χριστουγεννα και μετα στο τελος οποτε πρεπει να τα ξερεις αρκετα καλα...Ρε παίδες και εγώ μετά απο ένα μήνα διακοπών, κάθομαι τώρα να διαβάσω για τα διαγωνίσματα του Σεπτεμβρίου στο φροντιστήριο και δεν την παλεύω.
εχει να κανει με το ποσο ευκολα μαθαινεις απ'εξω π.χ. εγω δυσκολευομαι πολυ με το απ΄εξω και με τη βιολογια κατ. τα ειχα βρει πολυ σκουρα μεχρι να δωσεις ομως θα τα διαβασεις πολλες μα πολλες φορες ακομα οποτε στο τελος θα τα εχεις εμπεδωσει κατι που βοηθαει(τουλαχιστον εμενα με βοηθησε) ειναι 1.να τα λες σε καποιον και 2.να κανεις καθε μερα ανγνωση ενα κομματι και οταν τελειωσεις ξανα και ξανα μεχρι το τελοςΞεκινήσαμε από πέρυσι την Ιστορία και μας μένει το τελευταίο κομμάτι από τα κόμματαΚάτι δεν κάνω σωστά γιατί ακόμα και οι χειρότεροι μαθητές στο τμήμα μου δε δυσκολεύονται τόσο.
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
elouroides
Νεοφερμένος
εχει να κανει με το ποσο ευκολα μαθαινεις απ'εξω π.χ. εγω που δεν το μπορω ειχα το ιδιο θεμα με τη βιολογια κατ. αλλα μεχρι το τελος θα τα διαβασεις πολλες φορες ακομα οποτε θα τα εμπεδωσεις...κατι που εμενα με βοηθησε και αν θες δοκιμασε τα ειναι 1.να τα λες σε καποιον και 2.να κανεις καθε μερα αναγνωση ενα ενα κομματι και οταν τελειωνεις να τα παιρνεις απο την αρχη για ενα μισαωρο το πολυΞεκινήσαμε από πέρυσι την Ιστορία και μας μένει το τελευταίο κομμάτι από τα κόμματαΚάτι δεν κάνω σωστά γιατί ακόμα και οι χειρότεροι μαθητές στο τμήμα μου δε δυσκολεύονται τόσο.
για τις καθημερινες οντως 3 ωρες και αν μονο στις "καλες μερες" ομως αν δεν εχεις σχολειο sorry αλλα δεν ειναι τιποτα γιαΜια χαρα ειναι 3 ωρες τη μερα για διαβασμα, και το καλοκαιρι αλλα και μεσα στη χρονια....Αμα εχετε 6 ωρες σχολειο και 4 φροντιστηριο, μη νομιζετε οτι προλαβαινετε και παραπανω.... Μπορει η υλη τωρα να σας φαινετε βουνο και να νομιζετε οτι πρεπει να διαβασετε περισσοτερο, αλλα θα καταλαβαιτε οτι δεν ειναι τιποτα!!!
μεσα στη χρονια!
Pavlos13
Δραστήριο μέλος
Nτάξει κούλαρε.3 ώρες για καλοκαίρι είναι καλές.Και πολλές που είναι μη σου πω.Μόλις μπεις στο ρυθμο του καθημερινου διαβασματος,οταν ανοιξουν και τα σχολεια θα πρεπει να αυξηθουν οι ώρες.Αλλά ντάξει οκ.Άνθρωποι είμαστε.Όχι ρομπότ.Ούτε θα διαβάζουμε 10 ώρες τη μέρα ούτε μπορούμε να λύνουμε 5 ασκήσεις το λεπτό
κάτσε δηλαδή εννοείς πως εκτός απο τα 3ωρα-4ωρα φροντηστήρια θα αφιερώνουμε και 3+ ώρες κάθε μερα? Μονος σου το ειπες , ανθρωποι ειμαστε οχι ρομποτ ( +σχολέιο) !
elouroides
Νεοφερμένος
εεεμ δεν θελω να σε αγχωσω αλλα δεν θα προλαβαινεις αν δεν διαβασεις τις καθημερινες...απλα δε γινεται!κάτσε δηλαδή εννοείς πως εκτός απο τα 3ωρα-4ωρα φροντηστήρια θα αφιερώνουμε και 3+ ώρες κάθε μερα? Μονος σου το ειπες , ανθρωποι ειμαστε οχι ρομποτ ( +σχολέιο) !
Johnnys
Εκκολαπτόμενο μέλος
Johnnys
Εκκολαπτόμενο μέλος
fisher96
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αντε καλη μας επιτυχια και σε εμας τωρα και ελπιζω του χρονου τετοια μέρα να έχουμε όλοι περάσει εκεί που επιθυμούμε.
Καλή επιτυχία σε όλους.!!!!
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Καλό κουράγιο να έχουμε και μακάρι να ήμαστε χαρούμενοι του χρόνου τέτοια εποχή..
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
ετσι το σκεφτομαι
2 ωρες λατινικα
2 ωρες εκθεση
2 ωρες αγνωστο
1.5 ωρα γνωστο
1.5 ωρα λογοτεχνια
1.5 ωρα ιστορια
1 ωρα βιολογια
μηπως να κανω το γνωστο η τη λογοτεχνια 2 ωρες;
_catalonia_
Δραστήριο μέλος
Οχι,δεν χρειαζεται. Νομιζω πως-αν διαβαζεις φυσικα και δινεις την καταλληλη προσοχη-θα εισαι ενταξει.παιδες θελω τη γνωμη σας λιγο για τις ωρες του φροντιστηριου..
ετσι το σκεφτομαι
2 ωρες λατινικα
2 ωρες εκθεση
2 ωρες αγνωστο
1.5 ωρα γνωστο
1.5 ωρα λογοτεχνια
1.5 ωρα ιστορια
1 ωρα βιολογια
μηπως να κανω το γνωστο η τη λογοτεχνια 2 ωρες;
triantafullaki :)
Εκκολαπτόμενο μέλος
παιδια εχω ενα προβλημα δεν 3ερω σε ποιο θεμα να το γραψω...εδωσα πανελληνιες φετος και εβγαλα περιπου 5000 μορια ομως η ηλιθια δεν εδωσα γαλλικα δηλ τα δηλωσα αλλα δεν πηγα να γραψω και με ενα 12 να γραφα θα περναγα (ειμαι πολυτεκνη)μπορω του χρονου να μπω με το 10 % ?να μεινω δηλ με τα ιδια μορια να πω να δωσω και γαλλικα ως ειδικο μαθημα?λενε οτι θα μπει και η βαση του 10 θα μπορεσω εγω να μπω με μεσο ορο 5,5 περιπου?
Καλημέρα .Το ενδεχόμενο να προσπαθήσεις περισσότερο και να δώσεις ξανά δε το σκέφτεσαι ; Αν το δεις πιο σοβαρά μπορείς να καταφέρεις πολλά και να έχεις περισσότερες επιλογές .Δε σε ξέρω προσωπικά αλλά θεωρώ ότι είναι καλύτερο να ερευνήσεις ποιες σχολές σε ενδιαφέρουν και να στοχεύσεις σε αυτές .Καλή επιτυχία ό,τι και αν κάνεις !!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.