Pavlos13
Δραστήριο μέλος
Ειστε σοβαροι;;; Ακομα δεν εχουν φυγει τα αλατια απο την θαλασσα και οι χοληστερινες απο τα κοψιδια και ανοιγετε θεμα για τις πανελληνιες;!;!;! Θελετε να μας πεθανετε;;;
Οπως και να εχει...Καλη επιτυχια σε ολους μας!
Ωστόσο μερικοί από εμάς δεν κάναν κι πολύ διακοπές !
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όποιο παιδί πάει φρο και μπορεί, ας μας πει πού έχουν φτάσει στην ύλη.
Κυρίως με ενδιαφέρει ΑΕΠΠ, άμα θέλει όμως ας μας πει και για τ' άλλα.
Πού είμαι εγώ:
- ΑΕΠΠ τελείωσα δομές επανάληψης.
- ΦΥΣ ΚΑΤ μόλις χθες βράδυ τελείωσα επιτέλους τα κύματα!
- ΑΟΔΕ έχω κάνει μια καλή ανάγνωση όλη την ύλη και παπαγαλίζω ακόμα το 1ο από τα 3 μέρη.
Αυτά από μένα - Ευχαριστώ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
_catalonia_
Δραστήριο μέλος
Καμία σημασία δεν έχει. Μόνο άγχος παραπάνω τους προκαλεί. Αλλά δεν μπορούν να καταλάβουν οτί δεν εξετάζονται στο πόσο γρήγορα θα βγάλουν την ύλη,αλλά στο πόσο θα την έχουν κατανοήσει και θα μπορούν να αποδώσουν.Τι καταλαβαινετε που καποιος αλλος θα ειναι πιο μπροστα στην υλη απο εσας η πιο πισω? Εχει σημασια?
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Tη βλεπω αυτη τη ερωτηση 3 χρονια που ειμαι σε αυτο το site , βαρεθηκαΚαμία σημασία δεν έχει. Μόνο άγχος παραπάνω τους προκαλεί. Αλλά δεν μπορούν να καταλάβουν οτί δεν εξετάζονται στο πόσο γρήγορα θα βγάλουν την ύλη,αλλά στο πόσο θα την έχουν κατανοήσει και θα μπορούν να αποδώσουν.
_catalonia_
Δραστήριο μέλος
Εδώ βαρέθηκα εγώ που την βλέπω ένα μήνα.Tη βλεπω αυτη τη ερωτηση 3 χρονια που ειμαι σε αυτο το site , βαρεθηκα
Πάντως είναι βλακεία να βλέπεις τι κάνουν οι άλλοι. Πανελλήνιες δίνεις για τον εαυτό σου και το πόσο θα διαβάσεις ή το πόσο γρήγορα θα βγάλεις την ύλη εξαρτάται από τις δικές σου ανάγκες ή κενά. Τι σημασία έχει αν κάποιος τελειώσει με την ύλη χριστούγεννα και τα μισά δεν τα έχει καταλάβει;
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Εδώ βαρέθηκα εγώ που την βλέπω ένα μήνα.
Πάντως είναι βλακεία να βλέπεις τι κάνουν οι άλλοι. Πανελλήνιες δίνεις για τον εαυτό σου και το πόσο θα διαβάσεις ή το πόσο γρήγορα θα βγάλεις την ύλη εξαρτάται από τις δικές σου ανάγκες ή κενά. Τι σημασία έχει αν κάποιος τελειώσει με την ύλη χριστούγεννα και τα μισά δεν τα έχει καταλάβει;
Εχεις απολυτο δικιο.
Pavlos13
Δραστήριο μέλος
ΟΚ, να το πω πιο αναλυτικά:
Δεν εχω ξεκινήσει ΑΕΠΠ ακόμα , καλυφθηκες ? 2 Σεπτ. ξεκινάω . Έχετε φαγωθεί με το ΑΕΠΠ το έχετε κναει λες και ειναι τοσο δύσκολο!
nikoslarissa
Δραστήριο μέλος
ΑΕΠΠ έχω κανει σχεδόν όλο το 1ο κεφάλαιο μόνο.Μια χαρά είσαι.ΟΚ, να το πω πιο αναλυτικά:
Πού είμαι εγώ:
- ΑΕΠΠ τελείωσα δομές επανάληψης.
- ΦΥΣ ΚΑΤ μόλις χθες βράδυ τελείωσα επιτέλους τα κύματα!
- ΑΟΔΕ έχω κάνει μια καλή ανάγνωση όλη την ύλη και παπαγαλίζω ακόμα το 1ο από τα 3 μέρη.
Αυτά από μένα - Ευχαριστώ!
ΑΟΔΕ δεν έχω ξεκινήσει ακόμη.
Chris1993
Περιβόητο μέλος
φέτος θέλω να δώσω για σχολή αστυφυλάκων...γνωρίζει κανείς να μου πει αν αυτοί που έδωσαν το '13 κ αυτοί που θα δώσουν το '14 θα μπουν όλοι μαζί το '15 ή οι φετινοί θα μπουν το '16....?
Λογικά, φαντάζομαι ότι και αυτοί που θα δώσουν φέτος, θα μπούν το '15.
Γιατί είναι τελείως άκυρο να περιμένει κάθε φουρνιά 2 χρόνια για να μπεί σε σχολές Αστυνομίας.
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
εχω μια πηγη στην ιστορια στο μαθημα 7 του πρωτου κεφαλαιου..
να παρουσιασετε τις επενδυσεις στις υποδομες της χωρας την περιοδο του μεσοπολεμου και τους λογους που την ευνοησαν
πρεπει να αναφερω και το 6 και το 7 μαθημα;
Guest 125423
Επισκέπτης
Eliminated
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι καταλαβαινετε που καποιος αλλος θα ειναι πιο μπροστα στην υλη απο εσας η πιο πισω? Εχει σημασια?
Ευτυχώς που δεν είχα μπει πέρυσι εδώ μέσα να διαβάζω αυτά που γράφουν... Δεν είχα κάνει σχεδόν τίποτα
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Τυχερος εισαι , εγω τα βλεπω 3 χρονια τωρα που εδωσα και μαζι με τους 93 και μαζι με τους 94.Ευτυχώς που δεν είχα μπει πέρυσι εδώ μέσα να διαβάζω αυτά που γράφουν... Δεν είχα κάνει σχεδόν τίποτα
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
Το 7 σίγουρα αλλά επειδή ζητάει τους λόγους που την ευνόησαν λογικά θέλει και το 6 που αναφέρεται στα πλεονεκτήματα. Ελπίζω να θυμάμαι καλά.
ετσι πιστευω και εγω...καμια αλλη γνωμη;
_catalonia_
Δραστήριο μέλος
Και απο τα δυο μαθηματα χρειαζεται να γραψεις πληροφοριες.ετσι πιστευω και εγω...καμια αλλη γνωμη;
elouroides
Νεοφερμένος
ακριβως ετσι ειναι δεν εχει καμια σημασια εγω τελειωσα την υλη των μαθ.κατ. τον απριπλιο και εγραψα πολυ καλυτερα απο συμμαθητες μου που τελειωσαν πριν τα χριστουγεννα και τελειωσα τοσο αργα επειδη ο μαθηματικος μου ειχε ενα δικο του συστημα και προλαβα μια χαρα και την επαναληψη γι'αυτο να μην κοιτατε τι κανουν οι αλλοι παρα μονο τον εαυτο σας και το στοχο σας και να βγαινετε οπωσδηποτε!!Εδώ βαρέθηκα εγώ που την βλέπω ένα μήνα.
καλη επιτυχια σε ολους!!!
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
ετσι πιστευω και εγω...καμια αλλη γνωμη;
Μην φοβάσαι να κάνεις λάθη και να στηρίζεσαι στον εαυτό σου. Αυτό στο λέω γιατί βλέπω ότι συχνά ρωτάς διάφορα πράγματα, τα οποία με λίγο περισσότερο διάβασμα, κατανόηση και σωστή κρίση θα τα κατάφερνες πολύ καλύτερα.
Φιλικά πάντα και μην το θεωρήσεις σαν προσωπική επίθεση.
Σ' ευχαριστώ που μου απάντησες.ΑΕΠΠ έχω κανει σχεδόν όλο το 1ο κεφάλαιο μόνο.Μια χαρά είσαι.
ΑΟΔΕ δεν έχω ξεκινήσει ακόμη.
Επειδή δεν πηγαίνω φροντιστήριο και διάβαζα μόνος μου όλο το καλοκαίρι ήθελα ένα feedback από παιδιά που πηγαίνουν, για να δω πού έφτασαν με τα θερινά και να δω χοντρικά πού βρίσκομαι. Αυτήν τη σημασία έχει, τίποτα παραπάνω και τίποτα παρακάτω.Τι καταλαβαινετε που καποιος αλλος θα ειναι πιο μπροστα στην υλη απο εσας η πιο πισω? Εχει σημασια?
Δεν γνωριζόμαστε, συνεπώς δεν είσαι σε θέση -αλλά και ούτε σε αφορά- να γνωρίζεις τι έχει σημασία για μένα, αν έχω άγχος και πόσο, σε τι βαθμό έχω κατανοήσει την όποια ύλη έχω βγάλει και πόσο μπορώ να αποδώσω.Καμία σημασία δεν έχει. Μόνο άγχος παραπάνω τους προκαλεί. Αλλά δεν μπορούν να καταλάβουν οτί δεν εξετάζονται στο πόσο γρήγορα θα βγάλουν την ύλη,αλλά στο πόσο θα την έχουν κατανοήσει και θα μπορούν να αποδώσουν.
Tη βλεπω αυτη τη ερωτηση 3 χρονια που ειμαι σε αυτο το site , βαρεθηκα
Εδώ βαρέθηκα εγώ που την βλέπω ένα μήνα.
Πολύ χαίρομαι που τα συμφωνήσατε.Εχεις απολυτο δικιο.
Δεν έχω φαγωθεί με το ΑΕΠΠ. Εσείς φαγωθήκατε για μια απλή ερώτηση που έκανα.Δεν εχω ξεκινήσει ΑΕΠΠ ακόμα , καλυφθηκες ? 2 Σεπτ. ξεκινάω . Έχετε φαγωθεί με το ΑΕΠΠ το έχετε κναει λες και ειναι τοσο δύσκολο!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.