VirginiaOnAir
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
niek
Εκκολαπτόμενο μέλος
Go_for_it!
Δραστήριο μέλος
το ρήμα : ηνέσχετε τι τύπος είναι? Λίγη βοήθεια
β' πληθυντικο οριστικης αοριστου β' ενεργητικης φωνης του ρηματος "ανεχω"/"ανισχω"
SuperSquirrel
Εκκολαπτόμενο μέλος
Johny4Life
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα μου πεις"Τι μας λες τωρα ρε νταλαρα?Πανελληνιες γραφω...Τεχνοκρατικη γνωση....Διαβαζω για να γραψω".Οταν με το καλο μπεις στην σχολη σου και αρχιζεις να διαβαζεις με σκοπο να εμβαθυνεις σε αυτο που μαθαινεις διοτι θα χρειαστει στο μελλον σου, θα δεις πως αξιζει το διαβασμα που ριχνεις τωρα.
Καλη συνεχεια και καλο κουραγιο,κοντευετε .
VirginiaOnAir
Νεοφερμένος
Johny4Life
Εκκολαπτόμενο μέλος
Muxu Su
Διάσημο μέλος
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
Muxu Su
Διάσημο μέλος
Και γω το νιώθω αυτό ότι δε προλαβαίνω ποτέ αυτά που έχω προγραμματίσει...Και φτάνει 2 το βράδυ και αναρωτιέμαι που πήγαν όλες αυτές οι ώρες...Σήμερα για παράδειγμα διάβασα γύρω στο 9ωρο...Πάλι δε πρόλαβα...Η βαλίτσα πού θα πάει;
Ελπίζουμε όλοι η βαλίτσα να παει πανεπιστήμιο τον ερχόμενο Σεπτέμβρη!
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
Muxu Su
Διάσημο μέλος
Mακάρι, μακάρι, αλλά δε το βλέπω...Με έχει πιάσει μια απαισιοδοξία...Αισθάνομαι ότι αυτό που κάνω δεν είναι αρκετό...
Δεν είμαι καλη στις συμβουλές, ούτως η άλλως και εγω με τις μερες μου είμαι. Ναι, αυτο.
View attachment 55906
Schoolmate
Εκκολαπτόμενο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Ναι. Πάνε στο σχολείο που θες να δώσεις και ρώτα τι χρειάζεται να κάνεις.Οι απόφοιτοι Λυκείων από προηγούμενες χρονιές πότε θα έπρεπε να δηλώσουν για Πανελλήνιες ότι θέλουν να συμμετάσχουν;
KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος
Νομίζω οτι είμαστε πίσω και είναι το μόνο μάθημα που με προβλημτίζει..
Και δεν έχω καταλάβει ακόμα τη λογική των ασκήσεων..Μου φαίνονται όλα πολύ φλου..Όταν κάνω έναν αλγόριθμο,ας πούμε, δεν το κάνω ολόσωστο...Κάποια κομμάτια είναι σωστά και κάποια ότι να 'ναι!
VirginiaOnAir
Νεοφερμένος
Οι απόφοιτοι Λυκείων από προηγούμενες χρονιές πότε θα έπρεπε να δηλώσουν για Πανελλήνιες ότι θέλουν να συμμετάσχουν;
Συνήθως γίνεται μέσα στο Φεβρουάριο, αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις, ρώτα στο σχολείο σου και θα σου πουν. Πάντως αποκλείεται να πέρασε η προθεσμία για δήλωση συμμετοχής.
Αυτο το κοντεύετε νομίζω με αγχωνει λιγο. Μα καλα που βρεθήκατε όλοι εσείς της οδοντιατρικης απο εκεί που δεν υπήρχε κανενας; Αν ολα πανε καλα η πρωτη επιλογή της διδυμης αδερφής μου θα ναι η οδοντιατρική.
Αν το θέλει πραγματικά η αδερφή σου της εύχομαι ολόψυχα να περάσει!!! Ποιο τμήμα στοχεύει, Αθήνα, Θεσσαλονίκη ή και τα δύο? Δν είμαστε και πολλοί οι οδοντίατροι, μη νομίζεις...Είμαστε ένας μικρός αλλά υπολογίσιμος πυρήνας
Muxu Su
Διάσημο μέλος
Ήθελα να ξερα τι της βρίσκεται! Θεσσαλονίκη θα ήθελε. Άμα πέρασει να περιμένεις προσωπικό μήνυμα το Σεπτέμβρη!Αν το θέλει πραγματικά η αδερφή σου της εύχομαι ολόψυχα να περάσει!!! Ποιο τμήμα στοχεύει, Αθήνα, Θεσσαλονίκη ή και τα δύο? Δν είμαστε και πολλοί οι οδοντίατροι, μη νομίζεις...Είμαστε ένας μικρός αλλά υπολογίσιμος πυρήνας
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Υ.Γ Εσείς της θεωρητικής που βρίσκεστε στην ύλη στο σχολείο;
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Μόλις περιέγραψες την κατάσταση στη τάξη μου Την καθηγήτρια την έχουν όλοι εντελώς γραμμένη, κανένας μα κανένας δεν προσέχει και αυτή έχει πλέον συμβιβαστεί με την κατάσταση και...μιλάει μόνη της. Στα κείμενα, με την ίδια καθηγήτρια, είχαμε κανονίσει να γράψουμε διαγώνισμα και όταν ήρθε η μέρα να γράψουμε, άλλοι έλεγαν ότι βαριούνται, άλλοι ήθελαν να το γράψουν άλλη φορά και άλλοι ήθελαν να κάνουν βόλτες στο προαύλιο. Οπότε 5-6 άτομα γράψαμε και οι άλλοι έγραψαν την επόμενη φορά. Στεναχωριέμαι πραγματικά για το πως έχει καταντήσει το σχολείο.'Εκθεση ρε παιδιά στο σχολείο εσάς σας κάνουν κανένα θέμα;Εμάς έτσι για δείγμα μας πέταξε κάτι φωτοτυπίες για τη θανατική ποινή και μάθημα δεν κάνουμε καθόλου.Γράψαμε ένα "διαγώνισμα" (ο θεός να το κάνει) όπου η μισή τάξη φώναζε και 3-4 άτομα γράφαμε και η καθηγήτρια δεν έλεγε τίποτα.Τα εν λόγω γραπτά δεν νομίζω καν να τα έχει διορθώσει.Και απορώ: Πώς -μιας και πλησιάζουν οι βαθμοί τετραμήνου- ακριβώς θα μας βαθμολογήσει; Και είναι και παιδιά που μπορεί να μην πηγαίνουν φροντιστήριο.Είναι βλακεία η άλλη να μην κάνει μάθημα.Αν και εγώ το προτιμώ γιατί όποτε ανοίγει το στόμα της πετάει βατράχια
Υ.Γ Εσείς της θεωρητικής που βρίσκεστε στην ύλη στο σχολείο;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.