methexys
Τιμώμενο Μέλος
Φτου και απ 'την αρχή τώρα .
Κανένας άλλος ενθουσιασμένος που αρχίζουν τα σχολεία;Το μόνο καλό είναι ότι μπαίνουμε στην τελική ευθεία.
Ο μόνος λόγος που είμαι ενθουσιασμένη είναι αυτός ακριβώς, ότι μπαίνουμε στην τελική ευθεία. άντε, να περάσουν και αυτοί οι μήνες, να τελειώνουμε...να ανακοινωθεί και αυτή η ημερομηνία επιτέλους!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chester20080
Διακεκριμένο μέλος
Χωρίς να θέλω να σου το χαλάσω,τι ακριβώς θα τελειώσει?Θα κλείσει απλά ένας κύκλος και θα ανοίξει ένας άλλος μεγαλύτερος και πολύ πιο δύσκολος,αναλόγως τη σχολή.Αλλά ναι,όλοι μας το έχουμε αισθανθεί αυτό που λες.Το δυσκολότερο σημείο θα είναι κατά τον Απρίλιο-Μάιο που θα νιώθεις αποπροσανατολισμό,αφού θα νιώθεις τη λεπίδα των εξετάσεων να απομυζά κάθε ίχνος ευτυχίας και να νιώθεις απαισιοδοξία,άγχος και δυστυχία όσο ποτέ άλλοτε...Σου έφτιαξα την ημέρα υποθέτω...:-DΚαλή δύναμη για τη συνέχεια και καλή επιτυχία σε όλους!Ο μόνος λόγος που είμαι ενθουσιασμένη είναι αυτός ακριβώς, ότι μπαίνουμε στην τελική ευθεία. άντε, να περάσουν και αυτοί οι μήνες, να τελειώνουμε...να ανακοινωθεί και αυτή η ημερομηνία επιτέλους!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Χωρίς να θέλω να σου το χαλάσω,τι ακριβώς θα τελειώσει?Θα κλείσει απλά ένας κύκλος και θα ανοίξει ένας άλλος μεγαλύτερος και πολύ πιο δύσκολος,αναλόγως τη σχολή.Αλλά ναι,όλοι μας το έχουμε αισθανθεί αυτό που λες.Το δυσκολότερο σημείο θα είναι κατά τον Απρίλιο-Μάιο που θα νιώθεις αποπροσανατολισμό,αφού θα νιώθεις τη λεπίδα των εξετάσεων να απομυζά κάθε ίχνος ευτυχίας και να νιώθεις απαισιοδοξία,άγχος και δυστυχία όσο ποτέ άλλοτε...Σου έφτιαξα την ημέρα υποθέτω...:-DΚαλή δύναμη για τη συνέχεια και καλή επιτυχία σε όλους!
Προτιμώ να διαβάζω για μια σχολή που με ενδιαφέρει παρά να περνάω όλο αυτό που γίνεται τώρα, να ξυπνάω στις 7 κάθε μέρα για να πηγαίνω στο σχολείο όπου δεν μαθαίνω τίποτα, μόνο και μόνο για να μην πάρω απουσίες και να έχω τόσο άγχος για το πότε θα προλάβω να διαβάσω τα πάντα και να περνάω όλα τα απογεύματα από φροντιστήριο σε φροντιστήριο. Αυτό θέλω να τελειώσει. Βασικά, τώρα που το ξανασκέφτομαι,θέλω να τελειώσει το σχολείο κυρίως. Ξέρω πως είναι δύσκολο το πανεπιστήμιο, αλλά τουλάχιστον, θα ενδιαφέρομαι πραγματικά για το αντικείμενο της σχολής και θα είμαι εξ ολοκλήρου αφοσιωμένη σε αυτό. Ναι,πραγματικά μου έφτιαξες τη μέρα, χαχα ευχαριστούμε,ελπίζω όλα να πάνε καλά στο τέλος,παρά το άγχος!!
Alejandro che 7
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι αλλά τους επόμενους 4 μηνες μετα τις πανελληνιες θα τα κανουμε πουτάνα όλα Γι΄αυτούς τους 4 μήνες ζούμεΧωρίς να θέλω να σου το χαλάσω,τι ακριβώς θα τελειώσει?Θα κλείσει απλά ένας κύκλος και θα ανοίξει ένας άλλος μεγαλύτερος και πολύ πιο δύσκολος,αναλόγως τη σχολή.Αλλά ναι,όλοι μας το έχουμε αισθανθεί αυτό που λες.Το δυσκολότερο σημείο θα είναι κατά τον Απρίλιο-Μάιο που θα νιώθεις αποπροσανατολισμό,αφού θα νιώθεις τη λεπίδα των εξετάσεων να απομυζά κάθε ίχνος ευτυχίας και να νιώθεις απαισιοδοξία,άγχος και δυστυχία όσο ποτέ άλλοτε...Σου έφτιαξα την ημέρα υποθέτω...:-DΚαλή δύναμη για τη συνέχεια και καλή επιτυχία σε όλους!
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Ναι αλλά τους επόμενους 4 μηνες μετα τις πανελληνιες θα τα κανουμε πουτάνα όλα Γι΄αυτούς τους 4 μήνες ζούμε
Αμήν και πότεεε!
SuperSquirrel
Εκκολαπτόμενο μέλος
σίγουρα πάντως αύριο θα είμαι πρωί πρωί γεμάτος διάθεση να ξαναπάω σχολείο:
ΥΓ: και να γράψω και επαναληπτικό στο ΑΟΔΕ...
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Muxu Su
Διάσημο μέλος
-Πήρα μπότες τρυπτοφάνη.
-Τι εννοείς;
-Πήρα μπότες UGG
Gate 4 αυτο με την αλληλουχία της Ecori όπως και τις παραπάνω μποτες μου τις ειπε ένας φίλος!
nPb
Επιφανές μέλος
Έτσι για να ευθυμήσουμε βρε αδέρφια θετικοί:
-Πήρα μπότες τρυπτοφάνη.
-Τι εννοείς;
-Πήρα μπότες UGG
Gate 4 αυτο με την αλληλουχία της Ecori όπως και τις παραπάνω μποτες μου τις ειπε ένας φίλος!
Πωωω τι μας θύμισες; Μας πήγες ευχάριστα πόσα χρόνια πίσω. Οι αζωτούχες βάσεις ...ψψψψψψςςςςς
VeeM
Εκκολαπτόμενο μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
SuperSquirrel
Εκκολαπτόμενο μέλος
27 μαιου πανελληνιες
ανοιξε πετρααα για να μπωω..χανω το καλοκαιιριιι που αγαπωωω
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Όλοι από το ischool έτρεξαν να μπουν που... έπεσε ο server του alfa vitahttps://https://www.alfavita.gr/arthron/%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CF%81%CE%AF%CF%84%CE%B7-2752014-%CE%B7-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%BE%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD
27 μαιου πανελληνιες
Aν και δε νομίζω να ισχύει. Το ΑΒ δεν το εμπιστεύομαι...
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Βγήκε επίσημη ανακοίνωση ; Γιατί εγω είχα ακούσει μετά το Μάρτιο θα ξέρουμε.
Gate4
Επιφανές μέλος
Δεν με βγάζει κάτι στο λινκhttps://https://www.alfavita.gr/arthron/%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CF%81%CE%AF%CF%84%CE%B7-2752014-%CE%B7-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%BE%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD
27 μαιου πανελληνιες
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
SuperSquirrel
Εκκολαπτόμενο μέλος
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
συνηθως τοτε τελειωνουν
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.