methexys
Τιμώμενο Μέλος
Από την δευτέρα λυκείου κάναμε μαθήματα, στη διάρκεια της δευτέρας τελειώσαμε κάποια κεφάλαια. Καλοκαιρινά έκανα μέχρι τέλη Ιουλίου και αρχίσαμε κανονικά τον ΣεπτέμβριοΜαθηματικά πότε ξεκίνησες;; Έκανες διακοπές το καλοκαίρι;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
transient
Πολύ δραστήριο μέλος
Από την δευτέρα λυκείου κάναμε μαθήματα, στη διάρκεια της δευτέρας τελειώσαμε κάποια κεφάλαια. Καλοκαιρινά έκανα μέχρι τέλη Ιουλίου και αρχίσαμε κανονικά τον Σεπτέμβριο
Σορρυ αν φαινομαι κουραστικος και αδιακριτος, αλλα ποτε αρχισατε στη δευτερα λυκειου και ποια κεφαλαια καλυψατε μεχρι να αρχισουν τα θερινα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ivilinia_new
Νεοφερμένος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Χαχαχαχα και εμένα με έχει πάρει ο ύπνος ενώ διάβαζα μαθς/φυσική και η φάση ήταν ότι ήμουν στο γραφείο. Οπότε ξυπνούσα ξέρω γω 4-5 η ώρα και συνειδητοποιούσα τι έγινεΜε πήρε πάλι ο ύπνος όταν διάβαζα Βιολογία...Μάλλον πρέπει να στραφώ στην καφεϊνη.
ϊ
ϊ
Η καφεΐνη βοηθάει πάντως
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Εγώ πάλι στο κρεβάτι ήμουν.Ήταν και ανιαρό λίγο το μάθημα γιατί είμαι στην εισαγωγή της εξέλιξης ,ήμουν και κουρασμένη και ούτε που κατάλαβα.Η βλακεία ήταν ότι είχα 9 παρά δέκα διαγώνισμα στο φροντιστήριο και ήρθε η φίλη μου και μου χτυπούσε την πόρτα και γω χαμπάριιι .Αν δε γάβγιζε το σκυλί δε θα σηκωνόμουν Τσακ μπαμ όμως!Στο πεντάλεπτο ήμουν έτοιμη.Χαχαχαχα και εμένα με έχει πάρει ο ύπνος ενώ διάβαζα μαθς/φυσική και η φάση ήταν ότι ήμουν στο γραφείο. Οπότε ξυπνούσα ξέρω γω 4-5 η ώρα και συνειδητοποιούσα τι έγινε
Η καφεΐνη βοηθάει πάντως
Gate4
Επιφανές μέλος
Κατάλαβα Εγώ πάντως αν δεν πιω καφέ δεν μπορώ να κάνω μάθημα ή να γράψω διαγώνισμα. Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ με τίποτα και νυστάζωΕγώ πάλι στο κρεβάτι ήμουν.Ήταν και ανιαρό λίγο το μάθημα γιατί είμαι στην εισαγωγή της εξέλιξης ,ήμουν και κουρασμένη και ούτε που κατάλαβα.Η βλακεία ήταν ότι είχα 9 παρά δέκα διαγώνισμα στο φροντιστήριο και ήρθε η φίλη μου και μου χτυπούσε την πόρτα και γω χαμπάριιι .Αν δε γάβγιζε το σκυλί δε θα σηκωνόμουν Τσακ μπαμ όμως!Στο πεντάλεπτο ήμουν έτοιμη.
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Δεν πίνω πολύ συχνά καφέ.Μία στο τόσο...Αν τύχει όμως όταν διαβάζω προτιμάω τον ελληνικό.Κατάλαβα Εγώ πάντως αν δεν πιω καφέ δεν μπορώ να κάνω μάθημα ή να γράψω διαγώνισμα. Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ με τίποτα και νυστάζω
Gate4
Επιφανές μέλος
Αν σε ξυπνάει μια χαρά είναι!Δεν πίνω πολύ συχνά καφέ.Μία στο τόσο...Αν τύχει όμως όταν διαβάζω προτιμάω τον ελληνικό.
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Μαζί με κουλουράκι πάντα.Ο ελληνικός είναι ποίημα παιδιά...Τι να λέμε τώρα...Μαγεία!
Gate4
Επιφανές μέλος
the plant
Νεοφερμένος
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
the plant
Νεοφερμένος
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Κομνηνός
Πολύ δραστήριο μέλος
βεβαια τωρα δεν βλεπω στα θεματα πανελληνιων το ιδιο απαιτητικα θεματα με αυτα που ειχαμε στις δεσμες,οποτε ισως και να ναι υπερβολικο
καλο κανουν ομως,μπαινουν σε μια σειρα
καλη επιτυχια στα παιδια φετος
gregory nub
Διάσημο μέλος
Μαζί με κουλουράκι πάντα.
Ελληνικός+σοκολάτα > ελληνικός+κουλουράκι!
Τώρα όσον αφορά την παραπάνω που είπε πως κοιμήθηκε καθώς διάβαζε βιολογία, φυσιολογικό είναι. Αλλά μην ανησυχείς, γενικής είναι οπότε χαλλλαρά!
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Ελληνικός+σοκολάτα > ελληνικός+κουλουράκι!
Τώρα όσον αφορά την παραπάνω που είπε πως κοιμήθηκε καθώς διάβαζε βιολογία, φυσιολογικό είναι. Αλλά μην ανησυχείς, γενικής είναι οπότε χαλλλαρά!
Εγώ ειμαι και η παραπάνω. Με σοκολάτα;
Η αλήθεια είναι οτι παραείμαι χαλαρά.:Ρ Όντως βγαίνει η βιολογία.
Εικόνα προς εκτύπωση για να παραμένεις ξύπνια:Με πήρε πάλι ο ύπνος όταν διάβαζα Βιολογία...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.