Pavlos13
Δραστήριο μέλος
Ρε παιδιά αν είναι δυνατόν...Δε θα σας πουν οι γονείς σας τι θα επιλέξετε..Επιλέξτε αυτό που σας αρέσει,έχει προοπτικές και σου προσφέρει έναν αξιόλογο μισθό
Κάνεις μεγάλο λάθος , γιατί μια οικογένεια δύσκολα τα βγάζει πέρα με ένα μαθητή θα τα βγάζει ακόμα πιο δύσκολα με 1 φοιτητή . Οπότε φυσικά και δεν μπορώ να περάσω όπου θέλω . Τα μέρη είναι περιορισμένα που θα μπορέσουμε να επιλέξουμε , εκτός κι αν γουστάρουμε στρατιωτικές - αστυνομία .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος
Κάνεις μεγάλο λάθος , γιατί μια οικογένεια δύσκολα τα βγάζει πέρα με ένα μαθητή θα τα βγάζει ακόμα πιο δύσκολα με 1 φοιτητή . Οπότε φυσικά και δεν μπορώ να περάσω όπου θέλω . Τα μέρη είναι περιορισμένα που θα μπορέσουμε να επιλέξουμε , εκτός κι αν γουστάρουμε στρατιωτικές - αστυνομία .
Κυρίως για τμήματα μιλάμε που είναι την πόλη που μένει ο μαθητής
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
Aμα δωσεις πανελληνιες την πρωτη φορα και θες να ξαναδωσεις, και το συστημα να εχει αλλαξει, παλι πανελληνιες θα δωσεις....!!!!Να ευχεστε να μην ισχυσει απο τη γενια του 97. Αμα παμε να δωσουμε δευτερη χρονια δεν θα ειναι και ο,τι καλυτερο να μαθουμε πως υπαρχει καποιο νεο μαθημα. Η ακομα και να αφαιρεθει καποιο, τσαμπα κοπος...
Οχι παντα φιλε!!! Μπορεις να περασεις σε μια πολη που δεν ειναι τοσο ακριβη οσο οι αλλες στο τμημα που σε ενδιαφερει, να περιοριζεις τις εξοδους σου, να πιασεις και μια δουλεια τα σαββατοκυριακα, και να βγαινει το κοστος στους γονεις ακομα λιγοτερο, απο το κοστος για τα φροντιστηρια, τωρα που εισαι μαθητης!!!Κάνεις μεγάλο λάθος , γιατί μια οικογένεια δύσκολα τα βγάζει πέρα με ένα μαθητή θα τα βγάζει ακόμα πιο δύσκολα με 1 φοιτητή . Οπότε φυσικά και δεν μπορώ να περάσω όπου θέλω . Τα μέρη είναι περιορισμένα που θα μπορέσουμε να επιλέξουμε , εκτός κι αν γουστάρουμε στρατιωτικές - αστυνομία .
Paracelsus
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συγγνώμη που βγαίνω λιγάκι εκτός θέματος, αλλά υπάρχει κάποια/ος θεωρητικός/ή που γνωρίζει τι συμβαίνει με τη Λογοτεχνία Θεωρητικής Κατεύθυνσης για να μου δώσει μια εικόνα για τις αλλαγές στην ύλη, και αν μπορώ να βρώ κάπου λεπτομερείς σημειώσεις για τα ποιήματα που μπήκαν στην ύλη (Ρίτσος, Δημουλά, Σαχτούρης, νομίζω πως μπήκε και ο Δαρείος του Καβάφη αν δεν κάνω λάθος και βγήκαν Εγγονόπουλος/Αναγνωστάκης από την παλιά ύλη);
Δεν έχει μπει ο Ρίτσος στην ύλη ... Η ύλη για το έτος 2013-2014 έχει ως εξής :
https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-...-ylh-neoellhnikh-logotechnia-thewrhtikhs.html ...
BILL KEXA
Νεοφερμένος
tweetyslvstr
Δραστήριο μέλος
Παιδιά καλή τύχη , πίστη στον στόχο και μια συμβουλή : οτι μαθαίνετε μην το μαθαίνετε παθητικά αλλά να το κάνετε 3000 τούμπες απο το μυαλό σας !!!!!
τι εννοεις? να κάνουμε προεκτάσεις?
Johnnys
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
study4exams εχει καλες ασκησεις και σημειωσεις!!! Αλλα δεν ειναι του υπουργειου....Παίδες παίζει κανένα σάιτ από το υπουργείο με διαγωνίσματα στα μαθήματα τρίτης λυκείου??
study4exams εχει καλες ασκησεις και σημειωσεις!!! Αλλα δεν ειναι του υπουργειου....
say whaat
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν το χα προσεξει οταν εμπαινα περυσι!!!
say whaat
fisher96
Εκκολαπτόμενο μέλος
_catalonia_
Δραστήριο μέλος
Εγω προτεινω να εχουν εναν στοχο στο πισω μερος του μυαλου τους και απο εκει και περα ο πρωταρχικος τους στοχος να ειναι να γραψουν οσο το δυνατον πιο πολυ μπορουν. Και επισης,οταν θα ερθει η ωρα να επιλεξετε σχολη θα δειτε τι αρεσει σε εσας πρωτα και οχι τι ειπε η μαμα ,ο μπαμπας ,η θεια κουλα που εχει ενα γνωστο δικηγορο και δεν ξερω εγω ποιος αλλος...Λογικο ειναι να συζητησετε ενα τετοιο θεμα και με το οικιογενειακο περιβαλλον(κυριως για το αν υπαρχει οικονομικη δυνατοτητα για αλλη πολη),αλλα μην ξεχνατε οτι διαβαζετε για εσας και θα επιλεξετε μια σχολη για εσας!Ρε μάγκες μπείτε σε οποια σχολή γουστάρετε εσείς, σπουδάστε αυτό που σας αρέσει και μην ακούτε κανέναν , μην επηρεάζεστε απο κανέναν, όλοι οι τριγύρω να πάνε να γ........με το συμπάθιο .
orange crush
Δραστήριο μέλος
Dr. Thrax
Νεοφερμένος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Ρε μάγκες μπείτε σε οποια σχολή γουστάρετε εσείς, σπουδάστε αυτό που σας αρέσει και μην ακούτε κανέναν , μην επηρεάζεστε απο κανέναν, όλοι οι τριγύρω να πάνε να γ........με το συμπάθιο .
Λίγοι κάνουν αυτό που λες.
Είναι πολύ δύσκολο να μην επηρεαστείς (από οικογένεια,φίλους,σχολείο,φροντιστήριο...κοινωνία και φυσικά από την οικονομική κατάσταση της χώρας-κορεσμός πολλών επαγγελμάτων)
BILL KEXA
Νεοφερμένος
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
_catalonia_
Δραστήριο μέλος
Αρχες Ιουνιου 2014 Υπομονη!Αγαπημένα μαθηματικούλια μου...Πότε θα ξεμπερδέψω μαζί σας.........
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
niek
Εκκολαπτόμενο μέλος
μα το έχει κανένας άλλος αυτό, κάθε φορά που τα πιάνει να νευριάζει απίστευτα;
Κι εγώ αρκετές φορες
Ισχύει ότι πρέπει να διαβάσουμε αυτά που βγήκαν στη Λογοτεχνία γιατί μπορεί να ξαναμπούν;
(έτσι μου είπε ο καθηγητής μου)
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.