Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hliass_1989
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikoslarissa
Δραστήριο μέλος
Οχι δεν κατάλαβες φροντ πηγαίνω αλλά το πρόγραμμα δεν το έφτιαξα εγώ,οι καθηγητές το κάναν.Μεχρι να αρχίσουν τα σχολεία έχω μια φορά την εβδομάδα(Πέμπτη) 7ωρο.Μετά λογικά θα μας το αλλάξουν.αλλά? ιδιαίτερα?
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
Μια χρόνια είναι θα περάσει γρήγορα πιστεύω..
Αν και η ύλη είναι τεραστια σε γνωστό, ιστορία κ λογοτεχνία ίσως we will keep on trying ;-) ;-)
ria-happy4ever
Νεοφερμένος
Καλημέρα παιδιά. Έχω ξεκινήσει φροντιστήριο από 1/8 και έχω τελειώσει τους μιγαδικους και έχω κάνει 2 μαθήματα σε συναρτήσεις...Ενώ διαβάζω σχεδόν 1:30 ώρα ΜΟΝΟ μαθηματικά μόλις πάω στο μάθημα τα ξεχνάω.Φυσική δεν μπορώ να διαβάσω πάνω απο μισή ώρα και φυσικό είναι να μν ξέρω σχεδών τίποτα απο ταλαντώσεις.γενική μαθηματικα τα πάω μια χαρα όπως και αοδε και υπολογιστες :Ρ για πείτε τι να κάνω ?
hahaha 1:30 ώρα λέει.... 1:30 για μάθηματικά = τίποτα :p με το συμπάθιο.
οκ κόβω κόβω...
ρε για να γράψεις μαθ. κατ. κάτι αξιοπρεπές (αξιοπερπές = 15+ ) θέλει όντως προσπάθεια. δοκίμασε να διαβάζεις πρώτα πολύ καλή θεωρία (το τονίζω πολύ καλά αλλιώς δεν πας πουθενά) και μετά να λύνεις όσες περισσότερες ασκήσεις μπορείς πάνω σε αυτό το κεφάλαιο μέχρι να δεις αρκετούς διαφορετικούς τύπους ασκήσεων και να νιώσεις ότι το κατέχεις. (πχ το κεφάλαιο είναι μέτρο μιγαδικού λύσε τα πάντα ανισότητες ταυτότητες εύρεση μέτρου κτλ τα πάντα!
με αυτόν τον τρόπο θα μπορείς αργότερα να λύσεις και συνδυαστικά, αν έχεις ευχέρεια στα επιμέρους κεφάλαια.
(προσωπική μου επίδοση μαθ.κατ.: 15.3 )
σε ότι αφορά τη φυσική... εδώ το θέμα δεν είναι και τόσο οι ασκήσεις, είναι να ξέρεις καλή θεωρία και κυρίως να κατανοείς τα φαινόμενα που συμβαίνουν. αν μάθεις να βάζεις τα δεδομένα της άσκησης σε μια λογική σειρά, να φαντάζεσαι αυτό που περιγράφει και φυσικά ξέρεις θεωρία όλα είναι παιχνίδι μετά
(προσωπική μου επίδοση : 19.1 )
α. και μην παραιτήσε ποτέ... XOXO
Οχι δεν κατάλαβες φροντ πηγαίνω αλλά το πρόγραμμα δεν το έφτιαξα εγώ,οι καθηγητές το κάναν.Μεχρι να αρχίσουν τα σχολεία έχω μια φορά την εβδομάδα(Πέμπτη) 7ωρο.Μετά λογικά θα μας το αλλάξουν.
aha. σκληρό.
triantafullaki :)
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ωραιος chris!Σ.Α.Ε.Α στοχευεις ή κατι αλλο?Ευχαριστω vasia, και γω με μαθητες θα κανω μαθημα.Νομικη στοχευεις?
Εργοθεραπεία ,εσύ ;
nikolaos p.
Εκκολαπτόμενο μέλος
niek
Εκκολαπτόμενο μέλος
hliass_1989
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dreams&hopes
Δραστήριο μέλος
triantafullaki :)
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδιά κι εγώ στο κλαμπ! Καλή επιτυχία σε όλους!!!
Δέσποινα καλή μας επιτυχία ,θα τα λέμε και με mail εμείς !!!
orange crush
Δραστήριο μέλος
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Eισαι Ροδιτης και αγχωνεσαι ? Εμεις οι Ροδιτες δεν χρειαζομαστε πολλα πολλα ! Παμε γραφουμε τελειωνουμε φιλε μου ! Μην μου αγχωνεσαι !Καλημέρα παιδιά. Έχω ξεκινήσει φροντιστήριο από 1/8 και έχω τελειώσει τους μιγαδικους και έχω κάνει 2 μαθήματα σε συναρτήσεις...Ενώ διαβάζω σχεδόν 1:30 ώρα ΜΟΝΟ μαθηματικά μόλις πάω στο μάθημα τα ξεχνάω.Φυσική δεν μπορώ να διαβάσω πάνω απο μισή ώρα και φυσικό είναι να μν ξέρω σχεδών τίποτα απο ταλαντώσεις.γενική μαθηματικα τα πάω μια χαρα όπως και αοδε και υπολογιστες :Ρ για πείτε τι να κάνω ?
Dreams&hopes
Δραστήριο μέλος
Δέσποινα καλή μας επιτυχία ,θα τα λέμε και με mail εμείς !!!
Εννοείται!!!!
hahaha 1:30 ώρα λέει.... 1:30 για μάθηματικά = τίποτα :p με το συμπάθιο.
οκ κόβω κόβω...
ρε για να γράψεις μαθ. κατ. κάτι αξιοπρεπές (αξιοπερπές = 15+ ) θέλει όντως προσπάθεια. δοκίμασε να διαβάζεις πρώτα πολύ καλή θεωρία (το τονίζω πολύ καλά αλλιώς δεν πας πουθενά) και μετά να λύνεις όσες περισσότερες ασκήσεις μπορείς πάνω σε αυτό το κεφάλαιο μέχρι να δεις αρκετούς διαφορετικούς τύπους ασκήσεων και να νιώσεις ότι το κατέχεις. (πχ το κεφάλαιο είναι μέτρο μιγαδικού λύσε τα πάντα ανισότητες ταυτότητες εύρεση μέτρου κτλ τα πάντα!
με αυτόν τον τρόπο θα μπορείς αργότερα να λύσεις και συνδυαστικά, αν έχεις ευχέρεια στα επιμέρους κεφάλαια.
(προσωπική μου επίδοση μαθ.κατ.: 15.3 )
σε ότι αφορά τη φυσική... εδώ το θέμα δεν είναι και τόσο οι ασκήσεις, είναι να ξέρεις καλή θεωρία και κυρίως να κατανοείς τα φαινόμενα που συμβαίνουν. αν μάθεις να βάζεις τα δεδομένα της άσκησης σε μια λογική σειρά, να φαντάζεσαι αυτό που περιγράφει και φυσικά ξέρεις θεωρία όλα είναι παιχνίδι μετά
(προσωπική μου επίδοση : 19.1 )
α. και μην παραιτήσε ποτέ... XOXO
aha. σκληρό.
Θα ακούσω τις συμβουλές σου και το σ/κ που έρχεται θα κάνω γι αρχή μια επανάληψη μόνος μου στους μιγαδικούς και άν μπορέσω θα διαβάσω απο την αρχή την φυσική γιατί έχω μείνει πίσω. Στην αρχή (τις πρώτες 10 μέρες) μ έπιασε το άγχος επειδή γινόταν όλο αυτο αλλά τώρα πιστεύω ότι το πήρα ποιό σοβαρά το θέμα ΠΑΝΕλΛΗΝΙΕΣ .
Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος
Itach1
Διάσημο μέλος
Χρύσα96
Νεοφερμένος
ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.