Emilouko
Περιβόητο μέλος

Όντως. Θυμάστε που το λέγαμε;όντως, όλοι από εδώ μέσα Πάτρα θα πάνε. Εγώ τι να πω που ελάχιστοι θα πάνε βόλο;
Και εγώ θα μελαγχολήσω!! θα διαβάζω μετά από καιρό όσα γράφαμε και θα λέω πώς πέρασε έτσι τελικά η χρονιά...!!

Έβρισκα παρηγοριά εδώ μέσα.
Βόλο τουλάχιστον μένεις και θα έχεις αρκετούς γνωστούς...Εγώ Θεσσ έχω ελάχιστους.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
intefina
Δραστήριο μέλος

peace η πατρα σε περιμενει
8α πω κατι π δεν πιστευα ολη την τελαυταια χρονια οτι 8α το ελεγα αλλα 8α μ λειψει η τα3η μ απο το σχολειο κ απο τα φροντηστηρια κ τα αστεια π λεγαμε κ γελαγαμε
ααααα κ η 5ημερη που πηγαμε
κι εμένα θα μου λείψουν όλα αυτά αλλά κυρίως η πενθήμερη..πόσο τέλεια ήταν η πενθήμερη..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza
Τιμώμενο Μέλος

life12
Πολύ δραστήριο μέλος

κι εμένα θα μου λείψουν όλα αυτά αλλά κυρίως η πενθήμερη..πόσο τέλεια ήταν η πενθήμερη..κανείς δεν πρέπει να χάνει αυτές τις εκδρομές και τέτοιες εμπειρίες! ΚΑΝΕΙΣ!!
![]()
![]()
εμεισ κα8ε χρονια πηγεναμε πηγαμε κ α8ηνα κ βολο
αλλα φετοσ περασαμε τελεια 8εσσαλονικη

αχ αναμνησεισ

εσεισ π πηγατε??
methexys
Τιμώμενο Μέλος

Όντως. Θυμάστε που το λέγαμε;
Έβρισκα παρηγοριά εδώ μέσα.
Βόλο τουλάχιστον μένεις και θα έχεις αρκετούς γνωστούς...Εγώ Θεσσ έχω ελάχιστους.
μπα, οι περισσότεροι θα φύγουν (μην σου πω ότι θεσσαλονίκη θα είχα περισσότερους!) Η ξαδέρφη μου θα περάσει εκεί ψυχολογία μάλλον! να σας γνωρίσω

intefina
Δραστήριο μέλος

Εμείς Α΄λυκείου δεν πήγαμε πουθενά, Β΄πήγαμε Ναύπλιο και φέτος...Πράγα-Βιέννη!!!!!!εμεισ κα8ε χρονια πηγεναμε πηγαμε κ α8ηνα κ βολο
αλλα φετοσ περασαμε τελεια 8εσσαλονικη
αχ αναμνησεισ
εσεισ π πηγατε??

life12
Πολύ δραστήριο μέλος

Εμείς Α΄λυκείου δεν πήγαμε πουθενά, Β΄πήγαμε Ναύπλιο και φέτος...Πράγα-Βιέννη!!!!!!![]()
τυχερη πηγατε ε3ωτερικο
αλλα κ 8εσσαλονικη τον δεκεμβρη π πηγαμε ηταν τελεια κ καταστολισμενη για τα χριστουγεννα

τωρα πια δεν 8α εχουμε εκδρομεσ

intefina
Δραστήριο μέλος

Ποιος το είπε?? Ό,τι μπορούμε θα εκμεταλλευτούμε με τα φοιτητικά γιατί μετάαα...τυχερη πηγατε ε3ωτερικο
αλλα κ 8εσσαλονικη τον δεκεμβρη π πηγαμε ηταν τελεια κ καταστολισμενη για τα χριστουγεννα
τωρα πια δεν 8α εχουμε εκδρομεσ![]()

life12
Πολύ δραστήριο μέλος

Ποιος το είπε?? Ό,τι μπορούμε θα εκμεταλλευτούμε με τα φοιτητικά γιατί μετάαα...![]()
χεχεεχεχ σωστη

methexys
Τιμώμενο Μέλος

τυχερη πηγατε ε3ωτερικο
τωρα πια δεν 8α εχουμε εκδρομεσ![]()
H σχολή μου πηγαίνει εξωτερικό

intefina
Δραστήριο μέλος

H σχολή μου πηγαίνει εξωτερικόΠέρσι πήγαν Ινδία, Γερμανία... Τώρα το φθινόπωρο θα πάνε Βενετία και ποιος ξέρει πού αλλού
![]()

Τώρα εκνευρίστηκα λίγο!!!!

Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Ποιος το είπε?? Ό,τι μπορούμε θα εκμεταλλευτούμε με τα φοιτητικά γιατί μετάαα...![]()
Από εκδρομές άλλο τίποτα καλέ! Ξέρω ότι πάνε Βουλγαρία σε χιονοδρομικό κάθε χρόνο

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

κι εμένα θα μου λείψουν όλα αυτά αλλά κυρίως η πενθήμερη..πόσο τέλεια ήταν η πενθήμερη..κανείς δεν πρέπει να χάνει αυτές τις εκδρομές και τέτοιες εμπειρίες! ΚΑΝΕΙΣ!!
![]()
![]()
Εμεις λογω σεισμου χασαμε την 7ημερη Θεσσαλονικη-Βουλγαρια

Παιδια υπαρχει και το erasmus!!!
Emilouko
Περιβόητο μέλος

Το σκέφτομαι και εγώ σοβαρά το erasmus. ΜακάριιΕμεις λογω σεισμου χασαμε την 7ημερη Θεσσαλονικη-Βουλγαρια
Παιδια υπαρχει και το erasmus!!!

methexys
Τιμώμενο Μέλος

Με την ανακοίνωση των βάσεων την Πέμπτη ήρθε πλέον η ώρα να κλείσει και αυτό το νήμα.
Καλά αποτελέσματα και καλή φοιτητική ζωή σε όλους!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.