sparkling
Εκκολαπτόμενο μέλος
χαχα στο ευχομαι και για το δευτερο υπολογισμοθα τον δούμε μάλλον στις ειδήσεις μετα τα αποτελέσματα
Το χαζό ειναι ότι τη μια μερα βγάζω 17000 και την αλλη 19100(ναι εχω φτάσει και εκει) . Αλλα προτιμώ να σκέφτομαι τον πρώτο υπολογισμό.
Χα εγω θα την ξεπεράσω. Καθαρό 100αρι θα εχω. Γκαραντι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SteliosIoa
Εκκολαπτόμενο μέλος
και εγω το παθαινω αυτο καλο ειναι να εχεις αυτοπεποιθηση και πιστη στον εαυτο σου αλλο οχι σε σημειο αλαζονειας που εχουν καποια παιδια. βεβαια ειναι και καποιοι που ειναι μες την καταστροφολογια ενω ειναι αρκετα καλοι ουτε αυτο ειναι καλο χρειαζται ενα μετρο που οπως ελεγε καποιος γνωστος
η υπερβολικη σιγουρια ειναι το χειροτερο που μπορεις να κανεις! σου μιλω απο προσωπικη εμπειρια περσι μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα νομιζα οτι ειχα γραψει τελεια και μετα προσγειωθηκα με τον χειροτερο τροπο οταν ειδα τι πραγματικα ειχα γραψει. το καλυτερο που εχεις να κανεις αυτο το διαστημα ειναι να κρατας χαμηλα τη μπαλα και να μην ενθουσιαζεσαι. εγω οταν με ρωτανε λεω εγραψα καλα,καλυτερα απο περσι το ποσο καλα θα φανει οταν βγουν τα αποτελεσματα. αυτο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
και εγω το παθαινω αυτο καλο ειναι να εχεις αυτοπεποιθηση και πιστη στον εαυτο σου αλλο οχι σε σημειο αλαζονειας που εχουν καποια παιδια. βεβαια ειναι και καποιοι που ειναι μες την καταστροφολογια ενω ειναι αρκετα καλοι ουτε αυτο ειναι καλο χρειαζται ενα μετρο που οπως ελεγε καποιος γνωστος
Παντού τελικά τον συναντάμε αυτόν. Πάω να γράψω αρχαια γεν να σου ο Αριστοτελης, κοινωνιολογία τα ίδια, γράφω θρησκευτικά μου έρχεται κατευθείαν στο μυαλό το "με τον τροπο που πρεπει, και για το λόγο που πρεπει" θα με στοιχειώνει όσο ζω.
Πάντως κι εγω νιώθω ότι αν λέω πολλά πολλά για τον εαυτό μου κάποτε θα έρθει κάτι σαν θεία δικη και θα με τιμωρήσει ενα πράμα.
sparkling
Εκκολαπτόμενο μέλος
οντως γραφαμε στο σχολειο εκθεση και το κειμενο που μας εφερε η κολλημενη η καθ ( η γλυκουλα θα μου λειψει) ενος ξενου συγγραφεα τον χρησιμοποιουσε ως αυθεντιαΠαντού τελικά τον συναντάμε αυτόν. Πάω να γράψω αρχαια γεν να σου ο Αριστοτελης, κοινωνιολογία τα ίδια, γράφω θρησκευτικά μου έρχεται κατευθείαν στο μυαλό το "με τον τροπο που πρεπει, και για το λόγο που πρεπει" θα με στοιχειώνει όσο ζω.
Πάντως κι εγω νιώθω ότι αν λέω πολλά πολλά για τον εαυτό μου κάποτε θα έρθει κάτι σαν θεία δικη και θα με τιμωρήσει ενα πράμα.
Giorgos216
Πολύ δραστήριο μέλος
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος
notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχει κανείς πληροφορίες απο καθηγητες-διορθωτες για πιθανη ημερομηνία εκδοσης αποτελεσμάτων ?
Όπως ανέφερα και πιο πάνω 1-2 Ιουλίου θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Έχει κανείς πληροφορίες απο καθηγητες-διορθωτες για πιθανη ημερομηνία εκδοσης αποτελεσμάτων ?
https://panelladikes.gr/panelladikes/ανακοίνωση-βαθμολογιών-πανελλαδικών-εξετάσεων-2014-1-ή-2-ιουλίου
Guest 824270
Επισκέπτης
γραφαμε σημερα λογοτεχνια και ειχα επιτηρητρια την καθηγητρια που ειχα αρχαια κατ και εκθεση και μας οτι το μεγαλυτερο που εβαλε εκθεση ηταν 84 και αρχαια εβαλε και 99!!
Απο ποια πολη ερχονται τα γραπτα; σας ειπε;
sparkling
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απο ποια πολη ερχονται τα γραπτα; σας ειπε;
θεσσαλονικη ,δωδεκανησαΑπο ποια πολη ερχονται τα γραπτα; σας ειπε;
Guest 824270
Επισκέπτης
θεσσαλονικη ,δωδεκανησα
Ευχαριστω
knightwish7
Νεοφερμένος
Τωρα που υπολογιζω ποσο εχω γράψει σκέφτομαι πόσο μπορεί να πάρω στην έκθεση. Έχω αγχωθεί λίγο γιατί έγραψα δραστηριότητες που ήδη συμβαίνουν, κρατώντας βέβαια τη διατύπωση του θέματος στην εκφώνηση. Επίσης αν και στη μεταβατική μιλησα για ατομικές και συλλογικές δραστηριότητες, στην ανάπτυξη του β' ζητουμενου δεν ειπα ξεχωριστά αυτά είναι τα ατομικά και αυτά τα συλλογικά, απλώς τα έγραψα. Λέτε ότι θα μου κοστίσει πολύ όλο αυτό;
Γεια σας,
Τωρα που υπολογιζω ποσο εχω γράψει σκέφτομαι πόσο μπορεί να πάρω στην έκθεση. Έχω αγχωθεί λίγο γιατί έγραψα δραστηριότητες που ήδη συμβαίνουν, κρατώντας βέβαια τη διατύπωση του θέματος στην εκφώνηση. Επίσης αν και στη μεταβατική μιλησα για ατομικές και συλλογικές δραστηριότητες, στην ανάπτυξη του β' ζητουμενου δεν ειπα ξεχωριστά αυτά είναι τα ατομικά και αυτά τα συλλογικά, απλώς τα έγραψα. Λέτε ότι θα μου κοστίσει πολύ όλο αυτό;
nikos9631
Νεοφερμένος
Γεια σας,
Γεια σας,
για το οτι δεν ξεχωρισες τις ατομικες απο τις συλλογικες δραστηριοτητες δε θα σου κοψουν αρκει να ανεφερες και τις δυο στην αναπτυξη του ζητουμενου
tweetyslvstr
Δραστήριο μέλος
Το έκανα αυτό. Λες να υπάρχει πρόβλημα με τις δραστηριοτητες που ειπα όσες ήδη γίνονται (κρατώντας όμως τη διατύπωση του θέματος στην εκφώνηση);
δεν νομιζω να σε επηρεασει. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!
tweetyslvstr
Δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ!!!!! Και σε εσένα εύχομαι τα καλύτερα. Κάτι ακόμη να ρωτήσω. Η έκθεσή μου είναι 3-3,5 σελίδες. Κανονικά γράμματα. Λέτε να μου κοστίσει αυτό;;;
τι να σου πω δεν ξέρω
buffon85
Δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ!!!!! Και σε εσένα εύχομαι τα καλύτερα. Κάτι ακόμη να ρωτήσω. Η έκθεσή μου είναι 3-3,5 σελίδες. Κανονικά γράμματα. Λέτε να μου κοστίσει αυτό;;;
αν εχει φυγει απο το περιθωριο λεξεων σορρυ αλλα θα σου κοστισει, γι αυτο δινεται το περιθωριο 100 λεξεων. δεν μπορω να ξερω ποσες λεξεις ηταν η εκθεση σου αλλα εμενα με κανονικα πιστευω γραμματα εβγαινε παντα 2.5 σελιδες περιπου. δεν μετρησες λεξεις ανα σειρα να πολλαπλασιασεις με σειρα;
αν θυμαμαι καλα 10-11 λεξεις στη σειρα
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.