akis95
Δραστήριο μέλος
οι δημοσιογραφοι το ειπαν για να δουμε............What the.. με τέτοια θέματα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 824270
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
Ακουσατε τι ειπανε για τα αρχαια; οτι οι βαθμολογιες ειναι μικροτερες απο περσι και προβλεπεται μικρη πτωση βασεων στο 1ο πεδιο...για να δουμε!!
τι λέτε βρε παιδιά τώρα... αφού τα θέματα ήταν πάρα πολύ εύκολα και το φετινό άγνωστο ήταν σαν μεταφρασμένο...
buffon85
Δραστήριο μέλος
τι λέτε βρε παιδιά τώρα... αφού τα θέματα ήταν πάρα πολύ εύκολα και το φετινό άγνωστο ήταν σαν μεταφρασμένο...
κι εγω πολυ αμφιβαλλω. οπως και για την εκθεση αμφιβαλλω οτι ειναι τετοιο το ποσοστο των κατω απο την βαση.
καποιοι εκτος θεματος ναι αλλα οχι τετοια ποσοστα.
britguy
Νεοφερμένος
Πάντως ένας καθηγητής μας είπε ότι οι βαθμοί μας μάλλον θα βγουν 3 Ιουλίου αλλά ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο.
Όοοοοχι 3 Ιουλίου!!! Είναι τα γενέθλιά μου και θέλω να τα περάσω ευχάριστα Αν μου τύχει κι αυτό, τι να πω, η γκαντεμιά μου πάει σύννεφο!!!
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Λίγες μέρες ακόμη.Θα μάθουμε σίγουρα.
Guest 781029
Επισκέπτης
Αυτε που λένε τα σχολια ειναι του βιβλίου αλλά εμπλουτισμένα. Μην αγχώνεσαιΑπ'τη μια λες ότι πολλοί δεν είχαν διαβάσει Ηθικά...Αλλά οι ενότητες που μπήκαν ήταν γελοίες.Η πρώτη ερώτηση έβγαινε καθαρά από την μετάφραση. Και στις 2 πάντως δεν ήθελε σχόλια από το βιβλίο;Αυτά δεν θέλουν κυρίως να δουν; Γιατί σε κάτι απαντησεις φροντιστηρίων δεν τα είχαν συμπεριελάβει.
Λίγες μέρες ακόμη.Θα μάθουμε σίγουρα.
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος
Δικό σας..-->> https://www.youtube.com/watch?v=NygkY-18Mv0
Καψούραα
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
tweetyslvstr
Δραστήριο μέλος
Παμε δυνατα https://www.youtube.com/watch?v=urXKGL346xM
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
kostaspap1996
Νεοφερμένος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Σήμερα έχει αποχαιρετιστήριο πάρτυ η τάξη μου.Εσείς θα κάνετε; :Ρ
PeterTheGreat
Πολύ δραστήριο μέλος
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Έλεγα να διαβάσω λίγα αρχαία, αλλά τελικά θα δω Breaking Bad, θα παίξω λίγο Battlefield και μετά έξω πάλι.
Σωστοςςςςςςς!!
notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ γυρνάω απ'εξω αργά,κάθομαι βλέπω ταινία ή σειρά μέχρι τις 4,κοιμάμαι,σηκώνομαι όταν συμπληρώσω οκτάωρο και μετά κάνω ξανά ό,τι θέλω.Παράδεισος! Πάντως σαν χθες μου φαίνεται που ξεκινούσα προετοιμασία. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι δεν θα ξαναπιάσω Ιστορία και Γνωστό στα χέρια μου.
Σήμερα έχει αποχαιρετιστήριο πάρτυ η τάξη μου.Εσείς θα κάνετε; :Ρ
εμας η ταξη μας ειναι τοσο "αγαπημενη" που απο την πολλη αγαπη μας μαλλον δεν θα κανουμε τιποτα
Dias
Επιφανές μέλος
Να ρωτήσω κάτι;Ενα καλό απολυτήριο που μπορεί να φανεί χρήσιμο;
Κάτι σχετικό-άσχετο που έχω πληροφορηθεί είναι ότι εδώ και λίγο καιρό γίνονται από δημόσιες και ιδιωτικές εταιρίες έλεγχοι ζητώντας από τα σχολεία να επιβεβαιώσουν τη γνησιότητα των απολυτηρίων που έχουν καταθέσει οι εργαζόμενοί τους (ακόμα και για παλιά απολυτήρια πριν 20-30 χρόνια) και για το αν είναι αληθινά και για το μήπως έχουν πλαστογραφηθεί οι βαθμοί.
Το θέμα είναι ότι ΤΟ ΑΠΟΛΥΤήΡΙΟ ΔΕΝ ΑΛΛάΖΕΙ ΠΟΤέ, ο βαθμός του δεν μπορεί να βελτιωθεί. Άρα καλό είναι όλοι να σκεφτούν και να προσπαθήσουν να αποκτήσουν ένα "αξιοπρεπές" απολυτήριο, μελετώντας (έστω και στοιχειωδώς) στις ενδοσχολικές εξετάσεις.
Όταν στο σχολείο μου παίρναμε τα απολυτήριά μας, ο Υποδιευθυντής (και Φυσικός) μας έλεγε: "Παιδιά προσέξτε, όσα χρόνια και αν περάσουν το απολυτήριο να το έχετε καλά κρυμμένο και κλειδωμένο". Όταν τον ρωτούσαμε γιατί, μας εξηγούσε: "Γιατί αν κάποτε μετά από δεκαετίες το βρει το παιδί σας, θα σας την πει: <<Μπαμπά-μαμά μαλώνετε εμένα για τους βαθμούς μου, ενώ εσείς πήρατε τόσο χαμηλό απολυτήριο;>>".
Καλά αποτελέσματα.
nikoslarissa
Δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.