Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θέλω να βγάλω 16000 μόρια για Πληροφορική Θεσσαλονίκης. Προσπαθώ όσο περισσότερο μπορώ.Λοιπόν, είναι σίγουρα πάρα πολλά ακόμη, ιδίως στα Μαθηματικά.
Άλλα είναι ευκολότερα και άλλα δυσκολότερα, ενώ δεν είναι όλα εξίσου εύκολα ή δύσκολα για κάθε μαθητή, προφανώς.
Σε γενικές γραμμές, είναι απαιτητική (έως πολύ απαιτητική) ύλη, με (καλώς ή κακώς) εξαιρετικά απαιτητικά θέματα στις Πανελλαδικές, αλλά όχι ακατόρθωτη.
Από'κεί κι έπειτα, η αφομοίωσή της θα καθοριστεί από τη δική σου αντίληψη (πόσο καλή είναι η σχέση σου με το αντικείμενο), προθυμία και οργάνωση του διαβάσματος. (Εκβάθυνση στη θεωρία, πολλές και ουσιώδεις λυμένες και άλυτες ασκήσεις, ρυθμός στην ολοκλήρωση της ύλης)
Ποια σχολή στοχεύεις;
Σήμερα έκανα όρια σε τριγωνομετρικούς και κάθε άσκηση είχε από διαφορετικό κόλπο και κοιτάω στα περιεχόμενα και ακόμα δεν είμαστε ούτε στην μέση της ύλης!! Πάντα τα πήγαινα καλά με τα μαθηματικά αλλά μου φαίνονται ΠΑΡΑ πολλά για να τα θυμάμαι στο τέλος όλα.. δεν έχω και την τέλεια μνήμη..
btw όταν λέτε πως πρέπει να διαβάζουμε ΑΟΔΕ κάθε μέρα και "με σύστημα" τι εννοείται; και ΠΩΣ θα προλαβένουμε κάθε μέρα;
(Αρρώστησα και την Παρασκευή και έχασα 2 μέρες διάβασμα, χάλια είμουν, και πήρα και τις πρώτες 6 απουσίες.. όλα σ..τα!)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
Θέλω να βγάλω 16000 μόρια για Πληροφορική Θεσσαλονίκης. Προσπαθώ όσο περισσότερο μπορώ.
Σήμερα έκανα όρια σε τριγωνομετρικούς και κάθε άσκηση είχε από διαφορετικό κόλπο και κοιτάω στα περιεχόμενα και ακόμα δεν είμαστε ούτε στην μέση της ύλης!! Πάντα τα πήγαινα καλά με τα μαθηματικά αλλά μου φαίνονται ΠΑΡΑ πολλά για να τα θυμάμαι στο τέλος όλα.. δεν έχω και την τέλεια μνήμη..
(
Σκοπος δεν ειναι να μαθεις απ'εξω τις μεθοδολογιες για καθε ασκηση....Ετσι δε θα τελειωσεις ποτε...
Σκοπος ειναι να καταλαβαινεις τι κανεις, και οταν λυνεις μια ασκηση να μη κοιτας να μαθεις τη μεθοδολογια, αλλα να προσπαθεις να καταλαβεις τι εκανε αυτος που σκεφτηκε τη μεθοδολογια για να τη σκεφτει
Zoo-doc
Νεοφερμένος
Θέλω να βγάλω 16000 μόρια για Πληροφορική Θεσσαλονίκης. Προσπαθώ όσο περισσότερο μπορώ.
btw όταν λέτε πως πρέπει να διαβάζουμε ΑΟΔΕ κάθε μέρα και "με σύστημα" τι εννοείται; και ΠΩΣ θα προλαβένουμε κάθε μέρα;
(Αρρώστησα και την Παρασκευή και έχασα 2 μέρες διάβασμα, χάλια είμουν, και πήρα και τις πρώτες 6 απουσίες.. όλα σ..τα!)
Η ύλη είναι όντως μεγάλη και σχετικά δύσκολη θα έλεγα...Αλλά η μνήμη δεν παίζει ρολο στο να ''μάθεις μαθηματικά''...η ΥΠΟΜΟΝΗ και το ΚΟΥΡΑΓΙΟ παίζουν!
oneiricocelot
Νεοφερμένος
Κατ'εμέ ΑΟΔΕ ένα δυωράκι καθημερινά είναι ένα σχεδόν σίγουρο κατοστάρι (τα ίδια έλεγα και εγώ βέβαια μέχρι να χάσω μια μονάδα από τα σωστό λάθος που ήταν παγίδα)
Προσωπικά η φωναχτή ανάγνωση της ΑΟΔΕ ήταν βασικό σημείο για την αποστήθιση μιας και με δυσκόλευει ιδιαίτερα η αποστήθιση.
Το δικό μου σύστημα ήταν όπως σου είπα φωναχτή ανάγνωση, μετά απέξω κάθε παράγραφος με ανοιχτό βιβλίο και κάποιες φορές τα έγραφα κιόλας σε ένα τετράδιο.
Σε ένα τετράδιο είχα σημείωσεις του κάθε κεφαλαίου με τα βασικά σημεία. Επίσης μνημονικοί κανόνες μπορεί να σε βοηθήσουν ιδιαίτερα! (Το ΣΠΟΔΑΣΕ παράδειγμα και το ΤΕΧΑΛ πιστευω είναι πολύ γνωστά!!! ) τώρα σελίδες που ήταν δεν θυμάμαι γιατί το βιβλίο το έχω στείλει προ πολλού!!
Alan
Δραστήριο μέλος
Guest 018946
Επισκέπτης
hliass_1989
Εκκολαπτόμενο μέλος
Guest 018946
Επισκέπτης
Εννοείς τους δύο τόμους? Δίτομο είναι το βοήθημα. Πάντως, αν εννοείς για το Β' τεύχος, εγώ αυτό με τα γρανάζια έχω.Έχει βγάλει καινουριοτερότερο?Για να μη γινει μλκια, ποιο ειναι το τελευταιο βοηθημα φυσικη κατ των μαθιουδακη παναγιωτακοπουλου?βρισκω δυο στο νετ
Gareth
Δραστήριο μέλος
Για να μη γινει μλκια, ποιο ειναι το τελευταιο βοηθημα φυσικη κατ των μαθιουδακη παναγιωτακοπουλου?βρισκω δυο στο νετ
Δύο τόμοι είναι:
Dreams&hopes
Δραστήριο μέλος
Αναφέρεται στη σελίδα 43 της εγκυκλίου: https://he.duth.gr/news.txt/2013-10-01-a/A 193 17-9-2013 Ν 4186 2013.pdf
Sail Beg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πιστεψτε με ομως αν καποιος με ρωτουσε ποια ειναι η ωραιοτερη χρονια της ζωης σου θα ελεγα αυτη της 3ης λυκειου,να ναι η προσπαθεια που ισως πιασεις ισως και οχι τοπο,να ναι το ολο κλιμα με τους συμμαθητες σου που πλεον μοιραζεστε πολλα περισσοτερα κοινα απ'οτι παλαιοτερα,δεν ξερω....
Κοιταχτε να τα δωσετε ολα,με ενα μετρο...και μην εχετε αμφιβολιες αν το τοσο διαβασμα θα πιασει κοπο(αυτο με ετρωγε ολη την χρονια),ναι θα πιασει!!!
Οι ομορφες στιγμες και εμπειριες κρυβουν και τις δυσκολιες τους,οι πανελληνιες ειναι ενα λοφακι σε σχεση με τα βουνα που θα καλεστουμε να ανεβουμε στο μελλον,καντε την αναβαση του οσο πιο ομορφη και ευχαριστη μπορειτε.
Ευχομαι καθε επιτυχια
Nadiawow
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν ειχα προλαβει να διαβασω!
τελικα το γνωστο ειναι παρα πολυ δυσκολο, με ολα αυτα τα σχολια!
artemis1996
Νεοφερμένος
Έγραψες....Σκοπος δεν ειναι να μαθεις απ'εξω τις μεθοδολογιες για καθε ασκηση....Ετσι δε θα τελειωσεις ποτε...
Σκοπος ειναι να καταλαβαινεις τι κανεις, και οταν λυνεις μια ασκηση να μη κοιτας να μαθεις τη μεθοδολογια, αλλα να προσπαθεις να καταλαβεις τι εκανε αυτος που σκεφτηκε τη μεθοδολογια για να τη σκεφτει
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
πειραζει που πρωτο διαγωνισμα γνωστο εγραψα 23,5 ()
23,5/60;
Αν ναι, κάνε ό,τι είναι δυνατό να πιάσεις όσο περισσότερα μόρια γίνεται. Πρέπει να πιάσεις το λιγότερο 55/60 στο τέλος...
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Δεν ξέρω Εμάς δεν μας έχουν πει τίποτα τέτοιο.Ρε παιδιά να σας ρωτήσω...στα αρχαία κατεύθυνσης,οι σελίδες 60-68 είναι μέσα στην ύλη?έχω ακούσει πως δεν είναι αλλά κάποιοι λένε πως μπορεί να μπει ως παράλληλο.Τι τελικά ισχύει;
Θέλει δουλειά και το γνωστό.Μην το παραμελήσεις..12 μονάδες είναι..πειραζει που πρωτο διαγωνισμα γνωστο εγραψα 23,5 ()
Μεταφράσεις και εισαγωγή που ναι στάνταρ προσπάθησε να τα μάθεις καλά.
Και τα σχόλια από το βιβλίο.Απο το βοηθητικό αφομοίωσε τα όσο μπορείς αν δυσκολεύεσαι στην παπαγαλία.
STRATOSZAX
Νεοφερμένος
andrespan12345
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.