NickSgtm
Νεοφερμένος
1)οι τοξινες παραγονται μονο απο βακτήρια σ/λ ??
2)στον οργανισμο ενος ανθρωπου κατα τη χρονικη παροδο ορισμενων μερων παρατηρειται σταδιακη μείωση της συγκέντρωσης της βιταμινης κ. Που οφειλεται αυτη η μειωμενη παραγωγη??
θελω να ακουσω αποψεις...
Ααααα 3) οι ενδοτοξινες παραγονται μονο απο παθογονα βακτηρια?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Μόνο εγώ δε διάβαζα ΠΟΤΕ λυμένες ασκήσεις στα μαθηματικά; Πιστεύω είναι καλύτερα να πιάνεις και να λύνεις παρά να διαβάζεις τα λυμμένα...
Ναι ρε φίλε... Ειδικά στην κατεύθυνση μου λένε κάποιοι "Διαβάζω λυμένες ασκήσεις" και λέω "Πώς το κάνετε αυτό ρε παιδιά;"
Να ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου καλή συνέχεια στα υπόλοιπα μαθήματα που έχουμε και να μη σκεφτόμαστε την Έκθεση... Ό,τι γράψαμε γράψαμε... Κι εγώ τα βρήκα ωραία τα θέματα αλλά μπορεί να έχω γράψει από πολύ καλά (όχι άριστα όμως-με'φαγαν λίγο τα αντίθετα ) μέχρι μέτρια...
Να ρωτήσω κιόλας Επειδή σήμερα αν εξαιρέσουμε 2ωρο μάθημα που είχα, κωλοβάραγα στα μαθ.γενικής, από θεωρία έχετε διαβάσει ορισμούς όπως "Τι είναι Στατιστική;" ή τον νόμο των μεγάλων αριθμών και τέτοια; Δεν ξέρω, φοβάμαι μη βάλουν τίποτα ηλίθιο στη θεωρία
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
artemis1996
Νεοφερμένος
Filippos14
Εκκολαπτόμενο μέλος
PAOAND
Νεοφερμένος
Με ορό αντιμετωπίζονται μόνο τα βακτήρια? Με εμβόλιο αντιμετωπίζονται όλα?
Με το εμβόλιο αντιπωτεπίζονται τα παντα ολα. Με ορό πάλι αντιμετωπίζονται ολα διότι παρέχεις στον οργανισμό τα κατάλληλα αντισώματα. Ουσιαστικά με τον ορο αναγκάζεις τον οργανισμό να "εκτελέσει" το Στάδιο 2α της 1ογενης ανοσοβιολογικης αποκρισης (χυμική ανοσία)
SuperSquirrel
Εκκολαπτόμενο μέλος
artemis1996
Νεοφερμένος
Ευχαριστώ... Μια τελευταία ερώτηση: Σε ποια περίπτωση ο ομοιοστατικος μηχανισμός του ατόμου στο θερμό περιβάλλον δεν είναι αποτελεσματικός για τη διατήρηση της θερμοκρασίας του σώματος?Με το εμβόλιο αντιπωτεπίζονται τα παντα ολα. Με ορό πάλι αντιμετωπίζονται ολα διότι παρέχεις στον οργανισμό τα κατάλληλα αντισώματα. Ουσιαστικά με τον ορο αναγκάζεις τον οργανισμό να "εκτελέσει" το Στάδιο 2α της 1ογενης ανοσοβιολογικης αποκρισης (χυμική ανοσία)
PAOAND
Νεοφερμένος
Ευχαριστώ... Μια τελευταία ερώτηση: Σε ποια περίπτωση ο ομοιοστατικος μηχανισμός του ατόμου στο θερμό περιβάλλον δεν είναι αποτελεσματικός για τη διατήρηση της θερμοκρασίας του σώματος?
οταν εκτιθεται ο ανθρωπος σε ακραιες τιμες περιβαλλοντος (πχ πολυ υψηλη θερμοκρασια)
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Καλησπέρα παιδιά, θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να αποφεύγεται τον σχολιασμό τον θεμάτων σε αυτό εδώ το νήμα για την αποφυγεί υπερφόρτωσεις αυτού του νήματος.
Για το σκοπό αυτό δημιουργούνται για κάθε μάθημα και ξεχωριστά νήματα.
Σας Ευχαριστούμε!
Dafni96
Νεοφερμένος
notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξερει κανεις ποια ασκηση εχει προοδους στο σχολικο βιβλιο μαθηματικων γενικης;
Νομίζω ότι δεν υπάρχει καμία άσκηση στο βιβλίο της γ λυκείου σχετικά με προόδους..μόνο στο βιβλίο της α.
Όλη τη χρονιά δεν έχουμε κάνει καμία άσκηση με προόδους..αν πέσουν αύριο που το θεωρώ απίθανο θα είμαι πολύ γκαντέμης...
Emilouko
Περιβόητο μέλος
buffon85
Δραστήριο μέλος
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ πιστεύω ζήταγε πιο συγκεκριμένες λύσεις.Ο πνευματικός άνθρωπος δεν είναι δραστηριότητα....
Δεν ζητούσε τρόπους αντιμετώπισης...
ναι αλλα η κινητοποιηση των πνευματικων ανθρωπων ειναι μια δραστηριοτητα....παντως η καθηγητρια μου μού ειπε οτι ειναθ σωστο...
transient
Πολύ δραστήριο μέλος
Δηλαδή, το να καταφέρεις να εντάξεις σε αυτό το θέμα την (!!!) προστασία του περιβάλλοντος (!!!), τους (!!!) πνευματικούς ανθρώπους (οι δύσμοιροι φταίνε για ο,τι συμβαίνει γύρω) (!!!) θέλει αυτοσχεδιασμό και... φροντιστηριακή τέχνη.
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
BLS
Νεοφερμένος
Βιολογια γενικης ερωτησεις:
1)οι τοξινες παραγονται μονο απο βακτήρια σ/λ ??
2)στον οργανισμο ενος ανθρωπου κατα τη χρονικη παροδο ορισμενων μερων παρατηρειται σταδιακη μείωση της συγκέντρωσης της βιταμινης κ. Που οφειλεται αυτη η μειωμενη παραγωγη??
θελω να ακουσω αποψεις...
Ααααα 3) οι ενδοτοξινες παραγονται μονο απο παθογονα βακτηρια?
1) λάθος ..παράγονται και από άλλους μ.ο. (πχ μύκητες)
3)στο βιβλίο λέει ότι οι ενδοτοξίνες βρίσκονται στο κυττ τοίχωμα ορισμένων παθογόνων βακτηρίων άρα ναι.
2)σε αυτό τώρα δεν είμαι σίγουρη...από αυτά που ξέρουμε ίσως επειδή διαταράχθηκε η λειτουργία της E.coli πχ μετανάστευση σε άλλους ιστούς...αλλά ψαξ' το και λίγο καλύτερα...
buffon85
Δραστήριο μέλος
1) λάθος ..παράγονται και από άλλους μ.ο. (πχ μύκητες)
3)στο βιβλίο λέει ότι οι ενδοτοξίνες βρίσκονται στο κυττ τοίχωμα ορισμένων παθογόνων βακτηρίων άρα ναι.
2)σε αυτό τώρα δεν είμαι σίγουρη...από αυτά που ξέρουμε ίσως επειδή διαταράχθηκε η λειτουργία της E.coli πχ μετανάστευση σε άλλους ιστούς...αλλά ψαξ' το και λίγο καλύτερα...
δεν νομιζω οτι το 2 αναγκαστικα θα πρεπει να το δικαιολογησεις, νομιζω πως αρκει να πεις οτι μειωθηκε ο πληθυσμος E.coli. το οτι μεταναστευει σε αλλους ιστους δεν σημαινει οτι μειωνεται ο πληθυσμος στο εντερο. εκτος αν πεις οτι αυξηθηκαν επειδη ο ξενιστης παρουσιασε αυξημενη αντισταση??? (εφοσον στο βιβλιο αναφερει το αντιθετο).
BLS
Νεοφερμένος
δεν νομιζω οτι το 2 αναγκαστικα θα πρεπει να το δικαιολογησεις, νομιζω πως αρκει να πεις οτι μειωθηκε ο πληθυσμος E.coli. το οτι μεταναστευει σε αλλους ιστους δεν σημαινει οτι μειωνεται ο πληθυσμος στο εντερο. εκτος αν πεις οτι αυξηθηκαν επειδη ο ξενιστης παρουσιασε αυξημενη αντισταση??? (εφοσον στο βιβλιο αναφερει το αντιθετο).
ναι είναι λίγο τραβηγμένο αυτό νομίζω...το μόο που μπορούμε να πούμε με βάση το βιβλίο πάντα είναι αυτό ότι όταν οι δυνητικά παθογόνοι μεταναστεύουν μπλα μπλα ή αυξάνονται μπλα μπλα λόγω μειωμένης αντίστασης του οργανισμού ξενιστή προαλούν την εκδήλωση ασθενειών...λογικά εκεί θα βασιστεί η απάντηση...αλλά δεν στέκει και τόσο γτ είναι κ αυτό που είπες...γι αυτό λέω ότι είναι τραβηγμένο ίσως...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.