gersi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ήρθε σπίτι η καθηγήτρια που μου κανει εκθεση, ετσι για να λύσει κάποιες απορίες τελευταίες και γενικα για εμψυχωση. Το οτι κατέληξε να κλαίει μαζι με τη μανα μου δεν μπορω να το καταλάβω. Ένα λυκειο βγάζουμε ρε μαμά, δεν έγινε και τίποτα.
Πάντως πραγματικα το να εχεις τέτοιους ανθρωπους γυρω σου ειναι οτι το καλύτερο. Και που, ηρθε και η θεία και με το που ειπε καλη επιτυχία δωστου και αυτη ένα κλαμα. Ωραια χρονια η φετινή!!
+1
Μαμά + γιαγια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
afro5
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys
Τιμώμενο Μέλος
jesus υπαρχει πουθενα στα βιβλια το αισθημα της τιμης? η τραγικη ποιηση? lol δηλ. και με αλτσχάιμερ να πας καλυτερα θα γραψεις απ οτι στις επαναληπτικες
Καλά, στις επαναληπτικές είναι κλασικό να βάζουν τέτοια θέματα.
Gate4
Επιφανές μέλος
Γιατί τόσο νωρίς; Εμάς πέρσι θυμάμαι χτυπούσε το κουδούνι 8.15 όποτε μέχρι εκείνη την ώρα ερχόντουσαν παιδιά..Κ μας 7 μιση -8 παρά είπαν.
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
Τέλειοι όλοι -ε οι στίχοι τουλάχιστον-
Και παρόλο που είμαι θεωρητική το βρίσκω επικό https://m.youtube.com/watch?v=V37ikDVcVvw.
pavlos1908
Νεοφερμένος
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος
BLS
Νεοφερμένος
Αα , όσον αφορά την επιστολή να μην έχω επιθετικό χαρακτήρα; Θυμάμαι στην επιστολή για τα μάρμαρα του Παρθενώνα είχα πολύ επιθετικό ύφος κ μου είπε ο καθηγητής μου οτι δεν πρέπει.
το καλύτερο είναι να κρατάς πάντα ουδέτερη στάση..γτ και εγώ το είχα αυτό το θέμα όλη τη χρονιά και πλακωνόμουν με τον καθηγητή..αλλά μας λένε όλοι να μην εκφράζουμε συναισθήματα και υποκειμενικές απόψεις. αυτό και στην επιστολή εννοείται.
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Ρε παιδιά τι sos? Μόνο από κωλοφαρδία μπορεί να ποιάσεις το θέμα.Αφού εκείνη τη στιγμή τα βγάζουν...
Οχι ακριβώς εκείνη τη στιγμή, το βράδυ τα επεξεργάζονται και διαμορφώνουν τα θεματα
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε αυτό εννοώ.Μαζεύονται το απογευματάκι,τα επιλέγουν,τα δίνουν σε καθηγητές να τα ελέγξουν κλπ κλπ ώσπου ξημερώνειΟχι ακριβώς εκείνη τη στιγμή, το βράδυ τα επεξεργάζονται και διαμορφώνουν τα θεματα
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
Στημένο το έχουν..βάλτε αντ1..
BLS
Νεοφερμένος
Ρε παιδιά τι sos? Μόνο από κωλοφαρδία μπορεί να ποιάσεις το θέμα.Αφού εκείνη τη στιγμή τα βγάζουν...
συμφωνώ και επίσης όταν λέω ας πούμε εγώ θα πέσει δημοκρατία έτσι γενικά και αόριστα και πέφτει, δεν σημαίνει ότι βρήκα το θέμα..τα ζητούμενα για όλες τις θεματικές ενότητες είναι πολλά...άμα πετύχεις ζητούμενο "πιάνεις" το θέμα ουσιαστικά...
Gate4
Επιφανές μέλος
Είναι που κάποια θέματα ακούγονται πιο πολύ ή υποθέτουν ότι θα πέσουν από την επικαιρότητα κτλ.. Αλλά ποτέ δεν ξες τι θα πέσει σε αυτό το μάθημα..Ρε παιδιά τι sos? Μόνο από κωλοφαρδία μπορεί να ποιάσεις το θέμα.Αφού εκείνη τη στιγμή τα βγάζουν...
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος
συμφωνώ και επίσης όταν λέω ας πούμε εγώ θα πέσει δημοκρατία έτσι γενικά και αόριστα και πέφτει, δεν σημαίνει ότι βρήκα το θέμα..τα ζητούμενα για όλες τις θεματικές ενότητες είναι πολλά...άμα πετύχεις ζητούμενο "πιάνεις" το θέμα ουσιαστικά...
Ακριβώς!!
Είναι που κάποια θέματα ακούγονται πιο πολύ ή υποθέτουν ότι θα πέσουν από την επικαιρότητα κτλ.. Αλλά ποτέ δεν ξες τι θα πέσει σε αυτό το μάθημα..
Ναι αλλά δεν ξέρουμε αν αυτοί που επιλέγουν τα θέματα έχουν επαφή με αυτά που ακούγονται....
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Εντάξει ρε παιδί μου, την ημέρα της εξέτασηςΟχι ακριβώς εκείνη τη στιγμή, το βράδυ τα επεξεργάζονται και διαμορφώνουν τα θεματα
NickSgtm
Νεοφερμένος
novemberrain
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γειας σας παιδες! Νεος στο φορουμ! Το αοδε το ξερετε φαρσι?? Η τελευταια 1.5 μερα πιστευετε θα μας φτασει να κανουμε καλη επαναληψη?? Προσωπικα εχω βγαλει ολη την υλη και εχω κανει και επαναληψεις αλλα νομιζω οτι δεν θυμαμαι τιποτα!! Εσεις πως το πατε?
Πιστεύω πως άμα κατά τη διάρκεια της χρονιάς έκανες καλό διάβασμα και συνεχείς επαναλήψεις, τότε 1,5 μέρα θα φτάσει και θα περισσέψει! Γενικότερα θα έλεγα πως το κλειδί βρίσκεται στην επάναληψη κατά τη διάρκεια της χρονιάς... Αλλιώς δύσκολα τα πράγματα..
buffon85
Δραστήριο μέλος
εγώ έχω ακούσει για την έκθεση ότι (πέρα απο sos αντι-sos κι αυτά ) δύσκολα πέφτει αξιολόγηση επιχειρήματος, γιατί αυτό το ζήτημα είναι υποκειμενικό, ιδίως όσον αφορά το πως θα κρίνει ο κάθε μαθητής το επιχείρημα ως προς την αλήθεια... έχετε ακούσει τίποτα σχετικό?
εχει πεσει. σου λενε οτι ειναι αληθες (φανταζομαι μπορουν να σου πουν και οτι δεν ειναι αληθες) και να το αξιολογησεις απο εκει και περα.
methexys
Τιμώμενο Μέλος
novemberrain
Εκκολαπτόμενο μέλος
εχει πεσει. σου λενε οτι ειναι αληθες (φανταζομαι μπορουν να σου πουν και οτι δεν ειναι αληθες) και να το αξιολογησεις απο εκει και περα.
Α, όντως? Καλό αυτό, σ'ευχαριστώ για την απάντηση!!
Άμα θέλουν να εξετάσουμε το επιχείρημα και παραπέρα (επαγωγικός/παραγωγικός συλλογισμός και πάει λέγοντας...) θα το διευρκινίσουν στην εκφώνηση?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.