Emilouko
Περιβόητο μέλος
Προλαβαίνεις να κάνεις επαναλήψεις καλές. Βγαίνει γρήγορα.ναι κ γω τοτε θ τα κανω... αν και γενικα απορω τί θα γραψω βιολογια ..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwnamusic
Νεοφερμένος
Προλαβαίνεις να κάνεις επαναλήψεις καλές. Βγαίνει γρήγορα.
μωρε βγαινει το θεμα ειναι και οι ασκησεις.. εκει θα γινει Ο πανικος.. ειδικα αν πεσουν απο 2ο κεφαλαιο..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys
Τιμώμενο Μέλος
-διάφοροι έξυπνοι που εδιναν πέρσι και θα λένε πως τα περσινά ήταν πιο δύσκολα
-φοιτητές θετικών επιστημών που τα θέματα μαθηματικών,φυσικής,κτλ θα τους φαίνονται γελοία
-διάφοροι που θα δώσουν του χρόνου και θα εύχονται τα δικά τους θέματα να είναι πιο εύκολα
-και άλλοι άσχετοι που θα λένε ότι τα θέματα ήταν βατά, χωρίς να λαμβάνουν υπόψιν τους το άγχος.
Οπότε ας είμαστε προετοιμασμενοι
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Μεγάλη η δουλειά. Στα παλιά μας υποδήματα...Και εδώ στο φόρουμ, όταν ανοίγουν θέματα για κάθε μάθημα, θα πετάγονται:
-διάφοροι έξυπνοι που εδιναν πέρσι και θα λένε πως τα περσινά ήταν πιο δύσκολα
-φοιτητές θετικών επιστημών που τα θέματα μαθηματικών,φυσικής,κτλ θα τους φαίνονται γελοία
-διάφοροι που θα δώσουν του χρόνου και θα εύχονται τα δικά τους θέματα να είναι πιο εύκολα
-και άλλοι άσχετοι που θα λένε ότι τα θέματα ήταν βατά, χωρίς να λαμβάνουν υπόψιν τους το άγχος.
Οπότε ας είμαστε προετοιμασμενοι
Εγώ δεν μπορώ να μην μπαίνω αυτές τις μέρες.Βρίσκω συμπαράσταση.Λύνω απορίες τις οποίες αν κρατούσα θα με άγχωναν.
KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος
SuperSquirrel
Εκκολαπτόμενο μέλος
dimidimi
Νεοφερμένος
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Ανυπομονώ να τελειώσω... άντε να έρθει η Τετάρτη!! Από άγχος πως πάμε?
Όπως είχε πει και μια φίλη μου, έχω άγχος επειδή δεν έχω άγχος είμαι αναίσθητη εντελώς, δεν έχω καθόλου άγχος, προς το παρόν τουλάχιστον. Μπορεί το πρωί της έκθεσης να νιώσω κάπως, αλλά δεν θα τρελαθώ από το άγχος.
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ κάνω χαμό με αλλοτρίωση. 8)
Εγώ έκλεισα τα βιβλία τώρα αλλά που να βλέπατε τι χαμό έκανα με τη στατιστική 8)
notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος
Σ'αγαπώ πολύ
nikoslarissa
Δραστήριο μέλος
Πάντως έχω ακούσει ότι πολλοί γονείς πηγαίνουν.
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Πριν από λίγο μου πρότεινε η μάνα μου να έρθει και αυτή την Τετάρτη στο σχολείο για εμψύχωση.Περιττό να πω ότι πέθανα στα γέλια μόλις το άκουσα.<<Κάνε καμιά βλακεία>> της λέω.Οι φίλοι μου θα με τρολλάρουν για μήνες.
Xαχα, ναι, πολλοί γονείς πηγαίνουν. Κι εμένα η μαμά μου με ρώτησε αν θέλω να έρθει κι αυτή και της απάντησα ξεκάθαρα, όχι
thomas l.
Τιμώμενο Μέλος
δε ξερω τι να δωγια χαμο με ταινια, δες κανενα saw
οσες ταινιες εχω στο πσ τις εχω δει
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Πριν από λίγο μου πρότεινε η μάνα μου να έρθει και αυτή την Τετάρτη στο σχολείο για εμψύχωση.Περιττό να πω ότι πέθανα στα γέλια μόλις το άκουσα.<<Κάνε καμιά βλακεία>> της λέω.Οι φίλοι μου θα με τρολλάρουν για μήνες.
Είχα παει πέρσι με τον καθηγητή μου κ περιμέναμε να βγουν τα παιδιά. Είχαν κατασκηνώσει απέξω 5-6 μάνες κ οποτε έβγαινε ένα παιδί έπεφταν να το φάνε κ ρωτούσαν για τα δικά τους.
Βγαίνει μια κοπελα κ φώναζε η μαμά της " Το παιδιιι μουυ! Παιδίι μουυ, είσαι καλα;"
Είχα λιώσει στο γέλιο με κατι αντιδράσεις.
Η μάνα μου με απειλεί οτι θα μου κάνει κανένα τέτοιο χουνερι οταν δεν της κανω τα χατίρια.
Muxu Su
Διάσημο μέλος
Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί το ξαδερφάκι μου που μένει Αθήνα με θυμήθηκε και μου ευχήθηκε καλή επιτυχία στις πανελλήνιες..
Σ'αγαπώ πολύ
Ξαδερφη: τελειώνετε με τις πανελληνιες και μετά κατεβείτε Αθήνα και θα το καψουμε. Θα παμε και μπουζούκια, να τα σπάσουμε .
Ωραίο πραμα να χεις συγγενείς που νοιαζονται!
Ε σορρυ δεν μπορούσα τοση ωρα να σας βλεπω ολους κατα των μπουζουκιών και τα παρεμφερή.
Ρε παιδια, πολυ ωραια είναι και αυτα! Ολα πρεπει να τα ακούει ο ανθρωπος.
notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξαδερφη: τελειώνετε με τις πανελληνιες και μετά κατεβείτε Αθήνα και θα το καψουμε. Θα παμε και μπουζούκια, να τα σπάσουμε .
Ωραίο πραμα να χεις συγγενείς που νοιαζονται!
Ε σορρυ δεν μπορούσα τοση ωρα να σας βλεπω ολους κατα των μπουζουκιών και τα παρεμφερή.
Ρε παιδια, πολυ ωραια είναι και αυτα! Ολα πρεπει να τα ακούει ο ανθρωπος.
Εκτός απο τους μαλλιάδες που κανουν σα δαιμονισμενοι, κοινώς hard rock.
Χαχαχα, θα μου κάνεις την τιμή για τα μπουζούκια? Τώρα το είπες, δεν μπορείς να το πάρεις πίσω.. (Ιδιαίτερη προτίμηση ο Κιάμος,χαχα )
SonnY
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σας νικάω όλους.
Εχω αγχοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος!
Muxu Su
Διάσημο μέλος
Εγω και μπουζούκια παω, και placebo και kasabian και manu Chao ( καταραμένες ενδοσχολικες) και παντου πάω.
Το ξαναειπα αλλα δεν έιδα ανταπόκριση, το ξαναλέω γιατι δεν εχω θεμα με το να τρωω απορριψεις, χυλοπιτες και χι.
Να μη χάθουμε, να βρεθούμε, να κερασετε κατι τέλως πάντων βρε αδέρφια!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.